Vala jesi, sto jest jest.Valjalo bi uvesti malo reda.aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam se i ja opustio, ali da ponovim. Svako kopiranje tekstova sa pojedinih sajtova je strogo zabranjeno. Dakle, ukoliko se nastavi sa tom praksom, broj clanova foruma ce naglo opasti. Hvala!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
lepi sta je sa promocijom jel u tokupile87 je napisao/la:Vala jesi, sto jest jest.Valjalo bi uvesti malo reda.aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam se i ja opustio, ali da ponovim. Svako kopiranje tekstova sa pojedinih sajtova je strogo zabranjeno. Dakle, ukoliko se nastavi sa tom praksom, broj clanova foruma ce naglo opasti. Hvala!
1996
nisam u toku ali ocekujem da saznam brzo sta se desava cim bude javimcassanova je napisao/la: lepi sta je sa promocijom jel u toku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
malo paznje medija se daje ovom događaju, sto je tuzno jer ako Bog da kad dobijemo stadion i repka ce na njemu igrat i infrastruktura ce se popravit, jednostavno imat cemo nesto cim cemo se ponosit prvo FK ŽELJEZNIČAR I MANIJACi, a onda i BIH 

1996
Mislim da bi i Manijaci trebali napraviti jedan dostojanstven ispraćaj od Škije.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
RIP Katalinski
Danas je onaj sastanak sa slovencima, ima li kakavih informacija ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Danas u hotelu sarajevo je prezentacija idejnog rjesenja STADIONA GRBAVICAElegant je napisao/la:RIP Katalinski![]()
1996
R.I.P Josip Katalinski
Po meni, Škija je najbolji štoper sa ovih prostora svih vremena, kako mi je žao

Po meni, Škija je najbolji štoper sa ovih prostora svih vremena, kako mi je žao

i bice!babilonTM je napisao/la:Mislim da bi i Manijaci trebali napraviti jedan dostojanstven ispraćaj od Škije.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:

Skija...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Ima li iko informacija šta se dešava trenutno na ovoj prezentaciji Željinog stadiona ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Je.bote ne mogu da vjerujem,kako glup dan,fuj!
Neka ti je laka zemlja bosanska Katalinski Josipe!
Neka ti je laka zemlja bosanska Katalinski Josipe!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rip J. Katalinski. lahka ti zemlja bosanska
jos uvijek nema nikakvih informacija u vezi stadiona....cak se ne zna da li se ta prezentacija uopste i odrzava!? ocito je i organizacija oko toga veoma losa,a u pitanju je multimilionski projekat...procjeniti i sami kolike su sanse da se takvo sto u skorije vrijeme izgradi..Omar500 je napisao/la:Ima li iko informacija šta se dešava trenutno na ovoj prezentaciji Željinog stadiona ?
Da si ziv i zdrav oko 12 sati su bili na stadionu!!gledali su Jug,istok i zapad.Sjevernu tribini nisu spominjali,to je sto sam upratiobosnas_ je napisao/la:jos uvijek nema nikakvih informacija u vezi stadiona....cak se ne zna da li se ta prezentacija uopste i odrzava!? ocito je i organizacija oko toga veoma losa,a u pitanju je multimilionski projekat...procjeniti i sami kolike su sanse da se takvo sto u skorije vrijeme izgradi..Omar500 je napisao/la:Ima li iko informacija šta se dešava trenutno na ovoj prezentaciji Željinog stadiona ?

Einigkeit und Recht und Freiheit
neka ti je lahka zemlja JOSIP KATALINSKI...otiso si Josipe ostala je tuga vjecno ce te voljeti manijaci sa juga... 

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Pomozi Boze...,
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Quartararo, WeekendOffender i 71 gost.