FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
RIP JOSIP KATALINSKI
sta ima sa stadionom? je li zavrsena famozna promocija? mislim da bi najrealnije bilo da se sjeverna tribina ostavi,a izgrade istocna i zapadna kao i jug ,i sve to natkriti i imat cemo stadion od 23-24 hiljade sjedecih mjesta...a prica oko rusenju Grbavice i pravljenju nove je mislim nerealna za nase uslove...
daj ba kada su slovenci ovdje sta sagradili....nista od te price, od samog satrata je bila nerealna prica jer trebaju ogromne pare, a tolike pare nemaju ni mnogo jace firem od tih slovenacabosnas_ je napisao/la:sta ima sa stadionom? je li zavrsena famozna promocija? mislim da bi najrealnije bilo da se sjeverna tribina ostavi,a izgrade istocna i zapadna kao i jug ,i sve to natkriti i imat cemo stadion od 23-24 hiljade sjedecih mjesta...a prica oko rusenju Grbavice i pravljenju nove je mislim nerealna za nase uslove...
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
MU'MIN T.M. je napisao/la:Pomozi Boze...,
sta sve nece spopast
RIP Skija
slazem se! Slovenci su odustajali od svih projekata koje su zapoceli u BIH,od autoputa i sarajevske zaobilaznice gdje su je samo upropastili,pa tunel Vijenac,iako su imali odobrena sredstva EBRD-a,a Stadion Grbavica bi gradili 100 godina,plus sto nemaju para,a taj je projekat mnogo skup,preko 50 miliona eura,pa stanite malo ljudi...i nasi odmah nasjeli na pricu za malu djecu,umjesto da su u startu isli na ideju nadogradnje Grbavice,ici tribinu po tribinu i za 3-4 godine bi imali odlican stadion za prilike u regionu,od nekih 24 hiljade sjedecih mjesta,gdje bi i Zeljo i repka mogli igrati..ovako samo se glupiraju sa pricom o rusenju stadiona i izgradnje novog od 50 miliona eura!!!!!CLS je napisao/la:daj ba kada su slovenci ovdje sta sagradili....nista od te price, od samog satrata je bila nerealna prica jer trebaju ogromne pare, a tolike pare nemaju ni mnogo jace firem od tih slovenacabosnas_ je napisao/la:sta ima sa stadionom? je li zavrsena famozna promocija? mislim da bi najrealnije bilo da se sjeverna tribina ostavi,a izgrade istocna i zapadna kao i jug ,i sve to natkriti i imat cemo stadion od 23-24 hiljade sjedecih mjesta...a prica oko rusenju Grbavice i pravljenju nove je mislim nerealna za nase uslove...malo da se narod zabavi
- partibrejker1921
- Kontakt:
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pocivaj u miru Josipe
Koliko je meni poznato oni žele stadion zbog lokacije za tržne centre, a svaki tržni centar koji su htjeli izgraditi, tj. koji su započeli sa izgradnjom su i dovršili.CLS je napisao/la:daj ba kada su slovenci ovdje sta sagradili....nista od te price, od samog satrata je bila nerealna prica jer trebaju ogromne pare, a tolike pare nemaju ni mnogo jace firem od tih slovenacabosnas_ je napisao/la:sta ima sa stadionom? je li zavrsena famozna promocija? mislim da bi najrealnije bilo da se sjeverna tribina ostavi,a izgrade istocna i zapadna kao i jug ,i sve to natkriti i imat cemo stadion od 23-24 hiljade sjedecih mjesta...a prica oko rusenju Grbavice i pravljenju nove je mislim nerealna za nase uslove...malo da se narod zabavi
Većina vas priča napamet i priča gluposti.
elSaik je napisao/la:Koliko je meni poznato oni žele stadion zbog lokacije za tržne centre, a svaki tržni centar koji su htjeli izgraditi, tj. koji su započeli sa izgradnjom su i dovršili.CLS je napisao/la:daj ba kada su slovenci ovdje sta sagradili....nista od te price, od samog satrata je bila nerealna prica jer trebaju ogromne pare, a tolike pare nemaju ni mnogo jace firem od tih slovenacabosnas_ je napisao/la:sta ima sa stadionom? je li zavrsena famozna promocija? mislim da bi najrealnije bilo da se sjeverna tribina ostavi,a izgrade istocna i zapadna kao i jug ,i sve to natkriti i imat cemo stadion od 23-24 hiljade sjedecih mjesta...a prica oko rusenju Grbavice i pravljenju nove je mislim nerealna za nase uslove...malo da se narod zabavi
Većina vas priča napamet i priča gluposti.
al bas , ovdje pola raje nesto prica a realno 1, 2 osobe su upucene ...
ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
Ako nas ovi ispale, nema sta drugo ,moramo poceti nesto raditi od vlastitih sredstava ..prioritet bi bila istocna tribina, no da vidimo sta ce biti sa ovimbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
1996
Ma nema govora o rusenju Grbavice i pravljenju stadiona iz temelja kao sto su nam mazali oci ovi iz urpave,to je nerealno i za mnogo vece klubove od Zelje! jedino kao sto ovaj rece dograditi Grbavicu izgradnjom zapadne i istocne tribine,Sirbegovic je htio izgraditi istocnu tribinu dzaba,ali da dobije poslovne prostore ispod,po tom principu mozemo izgraditi prestojece 3 tribine i dobiti stadon od preko 20 000 mjesta,sto bi za Zelju bilo odlicno! prica o novom stadionu koji ce nam neko izgraditi za 50 miliona eura za zemljiste na kojem bi pravili trzne centre je smjesno,pa sva imovina koja je u vlansistvu Zelje,racunajuci i pomocni stadion ne vrijedi par miliona KM,to su nebuloze da ce nam neko izgraditi novi stadion od 50 miliona eura a mi njemu dati zemljiste za trzni centar,hahah bajke za malu djecu,gdje samo malouman covjek moze povjerovati!
Zadnja izmjena: k_c, dana/u 09 jun 2011, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
sto lupas gluposti kad veze nemasbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
treba nam jos igraca iz BiH
baš ! gdje si ti bio zadnjih mjeseci kad su se pokazivali projekti ???FIFA/UEFA je napisao/la:sto lupas gluposti kad veze nemasbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
G R B A V I C A 2
pa ja ne pricam nistaBaby je napisao/la:baš ! gdje si ti bio zadnjih mjeseci kad su se pokazivali projekti ???FIFA/UEFA je napisao/la:sto lupas gluposti kad veze nemasbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
POČIVAJ U MIRU LEGENDO (1948. - 2011.)
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Bas gluposti, da "vlastitim" sredstvima gradimo stadion, pa nema Zeljo milionske prihode, a ovi iz kantona i federacije boli njih neka stvar za klub.FIFA/UEFA je napisao/la:sto lupas gluposti kad veze nemasbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Škijo legendo počivaj u miru. A ovo za stadion sačekajte ljudi saopštenje, nemojte napamet pričati.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
nije da ih toliko boli neka stvar nego ni kantoni ni federacija nemaju kako treba sredstva za osnovne potrebe, a ne da trose milione na nekakvu tribinuElegant je napisao/la:Bas gluposti, da "vlastitim" sredstvima gradimo stadion, pa nema Zeljo milionske prihode, a ovi iz kantona i federacije boli njih neka stvar za klub.FIFA/UEFA je napisao/la:sto lupas gluposti kad veze nemasbosnas_ je napisao/la:ma ljudi ohladite se od same pomisli da ce se rusiti Grbavica i graditi novi stadion od 50 miliona eura,a zauzvrat bi mi Slovencima ponudili lokaciju za izgradnu trznog centra a ta sama lokacija ne vrijedi vise od 5 miliona eura!!! pa Amerikanci su u strogom centru grada na Marin Dvoru kupili onu lokaciju za svoju ambasadu koju su platili 11 miliona KM! a ta lokacija je duplo veca od one na Grbavici !..ko je ovdje blesav??? vrijeme je da budemo realni i da razmisljamo logicno,a to je nadogradnja postojece Grbavice vlastitim sredstvima,zatim uz pomoc kantona,grada,opstine,Federacije itd.. ili uz kredit,tribinu po tribinu i za 3-4 godine imamo odlican stadion!!! Dosta je vise supljaka..
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Zigazaga i 30 gostiju.