Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Arnelinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arnelinho » 10 jun 2011, 13:12

Sasha L.F.C. je napisao/la:Posto vidim da je Lpool izgubio bitku za Jonesa(po meni stoper nam i ne treba) ali vec kad se prica, da nastavim, ne znam otkud se ne okrenu onom Shawcrossu iz Stokea, jedno vreme se bila digla prasina oko njega, svi su ga hteli a sad nista, moguce je da su se svi ohladili kada je polomio nogu onom ramseyu... ali sve u svemu odlican je CB cvrst je u duelima.
I dijete Manchestera :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 13:16

Arnelinho je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Posto vidim da je Lpool izgubio bitku za Jonesa(po meni stoper nam i ne treba) ali vec kad se prica, da nastavim, ne znam otkud se ne okrenu onom Shawcrossu iz Stokea, jedno vreme se bila digla prasina oko njega, svi su ga hteli a sad nista, moguce je da su se svi ohladili kada je polomio nogu onom ramseyu... ali sve u svemu odlican je CB cvrst je u duelima.
I dijete Manchestera :mrgreen:
Sta da se radi :P
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2011, 13:57

Scott Danna treba obavezno dovesti ako ne uspijemo 'izganjati' Jonesa. Kao što sam u ranijim postovima navodio čovjek ima bolju statistiku od Jonesa, još je i Scouser.

garbosj Ian McGarry
Wickham to #LFC talks after u-21 finals. Clichy is 2nd choice to Enrique. Suspect leaked interest in Clicht may force #NUFC to sell or not. Adam deal done to #LFC

Izgleda da nam dolazi i Adam, samo se pitam zašto će nam toliki veznjaci... Meireles, Gerrard, Lucas, Henderson, Shelvey, Spearing, Aquilani (možda ostane).
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 14:48

Mozda ce se igrati sa formacijom 3-7-0 :lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 10 jun 2011, 14:55

Ma treba imati u sredini igraca valjda smo vidjeli tolko iz ove sezone(povrede,umor,nedovoljna kvaliteta,nedostatak rotacije...),jedno vrjeme nam je cak i F.Aurelio igrao centralnog veznog ako se nevaram,tako da sta fali da Kenny ima malo slatkih muka.Sigurno ce neki igraci sa sredine terena i otici iz kluba ili na posudbu.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 10 jun 2011, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jun 2011, 14:57

neka veznjaka bolje sto ih je vise :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 10 jun 2011, 15:42

problem je što mi se dovodimo centralne vezne igrače a krila se puše.Slažem se da treba pojačati sredinu i konkurenciju u istoj ali brate moj ima većih problema 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 15:45

mighty_reds je napisao/la:problem je što mi se dovodimo centralne vezne igrače a krila se puše.Slažem se da treba pojačati sredinu i konkurenciju u istoj ali brate moj ima većih problema 8-)
Upravo to, jedino sto mi pada na pamet je da cekaju 1 jul pa da se dovede neko van Engleske na primer Mata :P
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2011, 15:46

Polako ovo je tek pocetak bice jos dosta igraca koji ce potpisati....

N zogbia je blizu prelaska,sinoc je igrao dobro za Francuze :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 10 jun 2011, 15:46

mighty_reds je napisao/la:problem je što mi se dovodimo centralne vezne igrače a krila se puše.Slažem se da treba pojačati sredinu i konkurenciju u istoj ali brate moj ima većih problema 8-)
Doce i ostali problemi(ljevi bek,krilo...) na red,o nekima se vise pise o nekima manje sto je i razumljivo,ntereba medijima davati toliku paznju znaju Kenny i co. da ima problema i na krilima i drugim pozicijama,a to sto se nepise da dovodimo krila nista nemora znaciti.Samo polako,tek je rok poceo(samo u Engleskoj),u ostatku svjeta 1.jula pocinje ima vremena do septembra.Uostalom pogledajte druge klubove u Engleskoj,jedino smo mi napravili potvrden poso i vidi se da se mukotrpno radi na jacanju ekipe.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jun 2011, 15:49

lfc.tz je napisao/la:Ma treba imati u sredini igraca valjda smo vidjeli tolko iz ove sezone(povrede,umor,nedovoljna kvaliteta,nedostatak rotacije...),jedno vrjeme nam je cak i F.Aurelio igrao centralnog veznog ako se nevaram,tako da sta fali da Kenny ima malo slatkih muka.Sigurno ce neki igraci sa sredine terena i otici iz kluba ili na posudbu.
Upravo ovo što je @lfc.tz napisao...
Ko će klubu garantirati da se neki ključni igrač neće odmah na startu sezone povrijediti, i biti odsutan dugi period? Ko će znati kada će neki igrač konačno ući u pristojnu formu?
Taktika, u ovom slučaju, je poprilično jasna; sezona je duga, ambicije su visoke... što više igrača koji mogu doprinijeti timu, to će rezultati tima biti bolji.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jun 2011, 16:10

ceka se 01.07 pa da se dovedu Coentrao i Mata :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 16:11

N'Zogbia moze biti dobro pojacanje, solidan je nista vise.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 10 jun 2011, 17:19

Sasha L.F.C. je napisao/la:N'Zogbia moze biti dobro pojacanje, solidan je nista vise.
Onda moze biti solidno pojacanje , a ne dobro . :)

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 10 jun 2011, 18:14

http://www.facebook.com/pages/Jordan-He ... 71?sk=wall

hehe to znači da je Joe Cole završio sa brojem 10 :lol: :D
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 18:37

Sanchez_8 je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:N'Zogbia moze biti dobro pojacanje, solidan je nista vise.
Neka bude solidno :D bitno je samo da dodje. :P
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 jun 2011, 18:46

Evo Fiorentina hoce da proda Vargasa(levi bek/krilo) traze 13M.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jun 2011, 19:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
Neka bude solidno :D bitno je samo da dodje. :P
Ja bih rek'o uvijek za 22 solidna igrača da imaju više šanse osvojiti ligu, nego li za 11 kvalitetnih i 11 prosječnih. :D

Bitna je konkurencija i Daglish sve što kupi biće dobro, jer ne dovodi ,očito, neke x,y igrače, tipa onaj ćelavi nazovi bek, već radije umjesto takvih daje šansu mladjim igračima. Onaj mladi desni bek (pomozite mi se sjetiti imena?) je za mene već kvalitet za top 5 desnih bekova EPL. Mali me zadivio partijama.

A ja i na temi Arsenala govorim da će debelo profitirati onaj ko kupi nekog od dvojca Sears ili Albringhton(za ovog "malo" više), čudi me da nema ni L'poolove ponude za nekog od njih, jer klinca znaju znanje. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 jun 2011, 19:12

DALGLISH ODUŠEVLJEN DOVOĐENJEM HENDERSONA

Kenny Dalglish danas je otkrio kako je prezadovoljan dolaskom Jordana Hendersona na Anfield.

Visoko cijenjeni 21 - godišnjak u četvrtak navečer dovršio je prelazak iz Sunderlanda, a menadžer Redsa vjeruje kako je Liverpool ovim transferom napravio genijalan potez.

"Za klub je sjajna činjenica da uspijeva privući talentirane nogometaše s velikim potencijalom. Jordan je veoma zreo za svoje godine."

"Ne samo da je talentiran nogometaš, već je i sjajna osoba. Vrlo je zahvalan na onome što je Sunderland napravio za njega."

Henderson je isplivao u protekloj sezoni, te je skrenuo pažnju mnogih klubova na sebe, a Dalglish tvrdi da prate njegov razvoj otkad je dospio u prvu momčad za Stadium of Lighta.

Kenny vjeruje da će engleski reprezentativac biti važan dio momčadi koja će nadograđivati impresivnu formu otkad ju je Škot preuzeo u siječnju ove godine.

"Jordana pratimo od trenutka kada je stupio u prvu momčad Sunderlanda."

"U klub želimo dovesti ljude koji će podignuti letvicu i još poboljšati predstave koje pružamo od siječnja, a smatram da Jordan spada u tu kategoriju. Ljudi će tada reći ´u klubu imamo ljude koji rade sjajan posao´."
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jun 2011, 19:14

Arnelinho je napisao/la: Bitna je konkurencija i Daglish sve što kupi biće dobro, jer ne dovodi ,očito, neke x,y igrače, tipa onaj ćelavi nazovi bek, već radije umjesto takvih daje šansu mladjim igračima. Onaj mladi desni bek (pomozite mi se sjetiti imena?) je za mene već kvalitet za top 5 desnih bekova EPL. Mali me zadivio partijama.
To ti je Flanagan, prirodni desni bek. Mada je veći dio sezone, Martin Kelly, bio taj koji je također odlično igrao na desnoj strani. Pa ti sad vidi na kojeg tačno misliš. ;)
Arnelinho je napisao/la: A ja i na temi Arsenala govorim da će debelo profitirati onaj ko kupi nekog od dvojca Sears ili Albringhton(za ovog "malo" više), čudi me da nema ni L'poolove ponude za nekog od njih, jer klinca znaju znanje. :D
Potpuno se slažem u vezi Albrightona. Momak me lično oduševljava i tko god ga na kraju kupi (mada mislim da će ostati barem još sljedeću sezonu), biće u velikom dobitku. Mislim da je bilo nekog interesa za njega, iako ne velikog. Problem je što ih sličan igrač već napušta, Young, kao i Downing, pa je skoro nemoguće, te nelogično, prodavati ga odmah ovo ljeto, a uz to, kod njih nema prodaje ostalih igrača, sve dok ne dovedu novog trenera...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.