Arnelinho je napisao/la:
Bitna je konkurencija i Daglish sve što kupi biće dobro, jer ne dovodi ,očito, neke x,y igrače, tipa onaj ćelavi nazovi bek, već radije umjesto takvih daje šansu mladjim igračima. Onaj mladi desni bek (pomozite mi se sjetiti imena?) je za mene već kvalitet za top 5 desnih bekova EPL. Mali me zadivio partijama.
To ti je Flanagan, prirodni desni bek. Mada je veći dio sezone, Martin Kelly, bio taj koji je također odlično igrao na desnoj strani. Pa ti sad vidi na kojeg tačno misliš.
Arnelinho je napisao/la:
A ja i na temi Arsenala govorim da će debelo profitirati onaj ko kupi nekog od dvojca Sears ili Albringhton(za ovog "malo" više), čudi me da nema ni L'poolove ponude za nekog od njih, jer klinca znaju znanje.

Potpuno se slažem u vezi Albrightona. Momak me lično oduševljava i tko god ga na kraju kupi (mada mislim da će ostati barem još sljedeću sezonu), biće u velikom dobitku. Mislim da je bilo nekog interesa za njega, iako ne velikog. Problem je što ih sličan igrač već napušta, Young, kao i Downing, pa je skoro nemoguće, te nelogično, prodavati ga odmah ovo ljeto, a uz to, kod njih nema prodaje ostalih igrača, sve dok ne dovedu novog trenera...