10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta je sa ovim Krstanovicem sto je presao iz Zagreba u Dinamo , i on mi se cini dobrim igracem, trebalo bih i njega pozvati.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad se biraju protivnici za prijateljske mečeve ,uglavnom se traže slični timovima onima sa kojima će se igrati u kvalifikacijam,u ovom slučaju Grci gaje isti stil kao Bjelorusi i to je prava provjera za ovaj meče ,kao i Grcima koji traže protivnike slične Hrvatima sa kojima igraju u septembrubparena je napisao/la:Nisam mislio na to ali dobro za tvoju bolescuru ima lijeka - trebali smo BRACU Irance...sajo10 je napisao/la:Ma ija kazem..Zasto Grcku kad smo komotno mogli Iran fino ljepo ugostitibparena je napisao/la:A jesmo odabrali protvnika Boze sacuvaj
jel imas nesto protiv ????
sto ne volim ove politicare - Boze sacuvaj

Što li smo bože mi igrali prijateljsku sa Njemcima pred SP .

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trebalo bi pozvati ovog Hadzica iz Rieda-a, imao je odlicnu sezonu a igra na svim defanzivnim pozicijama i ima samo 21 godinu.
prije ovo provjera grcima pred split , nego nama realno 

Dajte ljudi, pa ne može 30 novih igrača dobiti priliku. Eventualno, 3-4, i to je to. Uigravat će se postava za Bjelorusiju, i eventualno provjeriti reprezentativni kvalitet 3-4 igrača, ako i toliko.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- BH Patriot
- Kontakt:
Nekoliko je puta izjavljivao da bi volio zaigrati za susjednu reprezentaciju Hrvatsku i takvi nam igrači nisu potrebni kada ne igraju srcem za grb i državu !vendeta87 je napisao/la:Sta je sa ovim Krstanovicem sto je presao iz Zagreba u Dinamo , i on mi se cini dobrim igracem, trebalo bih i njega pozvati.
Livin' La Vida Loca ;)
Obostrano ili mozda ne.Jer gledajuci nasa igra i igra Hrvatske repke dva razlicita svjeta.bumerang5 je napisao/la:prije ovo provjera grcima pred split , nego nama realno
Dok igra Grcke itekako ima slicnosti sa Bjelorusima,znaci realnije vise pase nama nego njima.
Kako rekoh u vrh glave dva do tri ''nova''-4 maximum igraca za isprobati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel ko gled'o ovog Krstanovića?BH Patriot je napisao/la:Nekoliko je puta izjavljivao da bi volio zaigrati za susjednu reprezentaciju Hrvatsku i takvi nam igrači nisu potrebni kada ne igraju srcem za grb i državu !vendeta87 je napisao/la:Sta je sa ovim Krstanovicem sto je presao iz Zagreba u Dinamo , i on mi se cini dobrim igracem, trebalo bih i njega pozvati.
Izgleda jedina referenca je što je prešao u Dinamo kao prvi strijelac HNL-a, i mora da valja. A moguće je da je još jedan u nizu "sezonskih igrača", poput Vugrineca, onda onog što je za Sarajevo igrao(zaboravih mu ime), i sličnih, koji su bljesnuli jednu sezonu i zatim se izgubili.
Imamo Zeca, pa na kraju konca, zašto ne i Mahmutovića pozvati, mladi perspektivni igrači koji eventualno u budućnosti mogu biti i prvi izbor. Koji će nam klinac tridesetogodišnjak, haman u sutonu karijere, i to iz HNL-a.
upravo suprotno....igra hrvatske i bih je jako slična jer imaju sličan tip igrača...tehnički dobri, al malo spori..i jedni i drugi igraju pas - igru.....recimo srbija je drugi svijet....oni više igraju na snagu i brzinu preko krilaharishp je napisao/la:Obostrano ili mozda ne.Jer gledajuci nasa igra i igra Hrvatske repke dva razlicita svjeta.Dok igra Grcke itekako ima slicnosti sa Bjelorusima,znaci realnije vise pase nama nego njima.bumerang5 je napisao/la:prije ovo provjera grcima pred split , nego nama realno
- BH Patriot
- Kontakt:
Nekoliko puta sam ga pogledao na HRT-u i nije me nešto previše zadovoljio. Jedan prosječan napadač, ali eto...VanBasten je napisao/la:Jel ko gled'o ovog Krstanovića?
Izgleda jedina referenca je što je prešao u Dinamo kao prvi strijelac HNL-a, i mora da valja. A moguće je da je još jedan u nizu "sezonskih igrača", poput Vugrineca, onda onog što je za Sarajevo igrao(zaboravih mu ime), i sličnih, koji su bljesnuli jednu sezonu i zatim se izgubili.
Imamo Zeca, pa na kraju konca, zašto ne i Mahmutovića pozvati, mladi perspektivni igrači koji eventualno u budućnosti mogu biti i prvi izbor. Koji će nam klinac tridesetogodišnjak, haman u sutonu karijere, i to iz HNL-a.
Onaj iz Sarajeva meni se čini da se prezivao Pandža, možda i griješim.

Livin' La Vida Loca ;)
Slicna igra samo dok je Ciro bio,jer i Bilic zna zveknuti tri zadnja do golmana.dean_ je napisao/la:upravo suprotno....igra hrvatske i bih je jako slična jer imaju sličan tip igrača...tehnički dobri, al malo spori..i jedni i drugi igraju pas - igru.....recimo srbija je drugi svijet....oni više igraju na snagu i brzinu preko krilaharishp je napisao/la:Obostrano ili mozda ne.Jer gledajuci nasa igra i igra Hrvatske repke dva razlicita svjeta.Dok igra Grcke itekako ima slicnosti sa Bjelorusima,znaci realnije vise pase nama nego njima.bumerang5 je napisao/la:prije ovo provjera grcima pred split , nego nama realno
Ovo sad ni nalik.Sto se tice Srbije jos veca razlika.Imaju odlicnu odbranu ali dugogisnju berbu klocina na spicevima.
Kad Zigica banderasa ili Panteliju vidis jedino im od sadake mozes dati da daju jadnici koji gol. :lol:Dobro i ovi nasi poceli ''prepisivati''od njih.
Ko je pratio tekme Bjelorusije,zna da vrlo tesko daju gol,a jos teze primaju.Grcka u malom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 jun 2011, 22:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne, ne, nije Pandža. Pandža je otišao iz Sarajeva kao mladi talenat. A ovog smo maltene liferovali, nije skupio ni 10 nastupa sve presjedio na klupi. Ode u Hrvatsku i prvu godinu postade prvi strijelac HNL-a. Zoran, Goran, ne mogu, ne mogu da se sjetim. Došao je U FKS kao pojačanje al nije se naigrao, nije naše dijete.BH Patriot je napisao/la:Nekoliko puta sam ga pogledao na HRT-u i nije me nešto previše zadovoljio. Jedan prosječan napadač, ali eto...VanBasten je napisao/la:Jel ko gled'o ovog Krstanovića?
Onaj iz Sarajeva meni se čini da se prezivao Pandža, možda i griješim.
- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni je veca grehota imati Lulica na bekuZa_raju je napisao/la:Grehota je upropastavati Salihovica na bekuGoalgetter je napisao/la:-----------------Hasagic------------------
Mujdza---Spahic---Pandza---Salihovic
----------------Rahimic-------------------
---Medunjanin----Pjanic----Lulic-------
-----------Dzeko----Ibisevic-------------
Evo, kad smo vec kod formacija, moze i ovako.
Ako Begovic bude pozvan, i ako se Papac odazove, sigurno bi bilo par promjena.
Ne znam zasto se nebi opet napravila kakava prijateljska tekma B reprezantacije da se isprobaju neki igraci koji ce tesko biti pozvani direkt u A tim...
Imali ko kakvih saznanja hoce li biti takvih akcija????

dok je ćiro bio šta? trener bosne ili hrvatske?Slicna igra samo dok je Ciro bio,jer i Bilic zna zveknuti tri zadnja do golmana.
bilić zvekne tri zadnja? čega? ništa ja tebe ne kontam
ne vidim sta pape ima vise uigravati ovu formaciju, ako do sada nisu proigrali nece nikada. treba iskoristiti priliku i isprobati drugi koncept, bez misimovica, medunjanina i ibricica u prvih 11, sa papcem i lulicem na krilu....... ali ce pape po starom, u veznom redu uigravati ovu trojicu, eventualno s dodatkom salihovica ,forsirati promasenu taktiku......nego, neka nas nalupaju,a hoce, valjda ce biti dovoljno da pape otvori oci
Sent from my Commodore 64
@dean Skontaj kako ti je lakse.
Uglavnom ako Grci budu gradili igru protiv nas,spremajuci se na Hrvatsku.Nayebali su,protiv kockastih.
@nihco Grci su nas vazda lupali i ovako i onako.
Uglavnom ako Grci budu gradili igru protiv nas,spremajuci se na Hrvatsku.Nayebali su,protiv kockastih.
@nihco Grci su nas vazda lupali i ovako i onako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kao prvo Ibricic je samo protiv Rumuna upao u prvih 11 i nece vise sigurno. A sto se tice sadasnjeg koncepta vidjelo se u Zenici protiv Rumuna da to funkcionise odlicno. Ako se ono ne zove igra, onda mi necemo nikad proigrat.nihco je napisao/la:ne vidim sta pape ima vise uigravati ovu formaciju, ako do sada nisu proigrali nece nikada. treba iskoristiti priliku i isprobati drugi koncept, bez misimovica, medunjanina i ibricica u prvih 11, sa papcem i lulicem na krilu....... ali ce pape po starom, u veznom redu uigravati ovu trojicu, eventualno s dodatkom salihovica ,forsirati promasenu taktiku......nego, neka nas nalupaju,a hoce, valjda ce biti dovoljno da pape otvori oci

Jednostavno treba zaboraviti ove dvije zadnje utakmice, kad vecina igraca nije mogla maknuti.
Evo zadnja u Zenici.
[youtube][/youtube]
Ovaj penal smiješan.
[youtube][/youtube]
Ovaj penal smiješan.

Čelik Zenica 1945
Kakav im je gol zavalio Hrgović.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Usput se moze pogledati da mi nikad cestite odbrane nismo ni imali.Ko god da nam je igrao.Usput uvijek rukometasa imali i prije Mravca.
E jedino kad nam je Barbarez bio libero a i tada smo fasovali,ako hocete Dzeku na libera bujrum.
E jedino kad nam je Barbarez bio libero a i tada smo fasovali,ako hocete Dzeku na libera bujrum.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.