SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 09 jun 2011, 08:05

Interista di cuore je napisao/la:"Criscito? Il Napoli ha mostrato un interesse concreto, offrendo una cifra congrua e adeguata al valore del calciatore che noi abbiamo accettato. Adesso manca l’accordo tra il procuratore e il club azzurro, si tratta soltanto di mettere nero su bianco per il trasferimento di Criscito in azzurro. Per il ragazzo sarebbe il coronamento di un sogno. Le cifre? Sei milioni per la comproprietà del calciatore, con diritto di riscatto per una cifra già fissata. Santacroce? Non rientra nella trattativa”.

Odlican pos'o ako njega dovedete...Fkt odlicno ! Inler je na pragu Napolia,Criscito takodje.Stvara se odlicna ekipa...
Kako samo Preziosi posluje, divota. :lol:
Milan mu nudio 10 miliona za Criscita januaru, a sad ga uvaljuju nama za 6. :P
Rafinhu platili 8, prodali ga za 5 mE. :P
Zapatera kupili za skoro 5mE, a dali ga kao deo 11mE transfera Velosa, za koga sad ne mogu da izvuku ni 6-7 mE.
Fiasko sa Amelijom i Eduardom, ne bih ni da pominjem. :mrgreen:
Ali to ne treba da cudi, kad ih vodi covek koji je za 14ogodisnjeg Messija, rekao da "je rizik kupiti ga za 50.000DEM."
:lol: :lol: :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jun 2011, 17:05

Ibrahimović_God je napisao/la:Campagnaro dozivio tešku saobraćajnu nesreću :cry:

http://translate.googleusercontent.com/ ... hlqI5S1lMQ
A u pm :cry: Izdrzi Hugo!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jun 2011, 00:17

Citam malo sad

Napoli se rjesava Pazienze i Gargana, a dovode Criscita, Inlera, Donadela, te vrlo moguce i Santanu

De Laurentis : "I'm building Napoli today for Mazzarri, and tomorrow for Mourinho or Villas Boas."
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jun 2011, 23:45

kako vas je krenulo oko ovih istraga i skandala, mogli bi da gledate Serie B prije nego LP, tako je to kad Italijani sebe sami unistavaju, vole udarat po sebi nego hljeba se najesti
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 23:49

JuveSissoko je napisao/la:kako vas je krenulo oko ovih istraga i skandala, mogli bi da gledate Serie B prije nego LP, tako je to kad Italijani sebe sami unistavaju, vole udarat po sebi nego hljeba se najesti

Mi smo gledali Seriu B, ali ne zato sto smo krali, poput nekih kojima su svi ostali krivi. ;)

--------------------

Campagnaro je dobro, preziveo je saobracajku.

Inler je blizu.

Pominje se i Trezeguet. :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 jun 2011, 23:57

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:kako vas je krenulo oko ovih istraga i skandala, mogli bi da gledate Serie B prije nego LP, tako je to kad Italijani sebe sami unistavaju, vole udarat po sebi nego hljeba se najesti

Mi smo gledali Seriu B, ali ne zato sto smo krali, poput nekih kojima su svi ostali krivi. ;)

--------------------

Campagnaro je dobro, preziveo je saobracajku.

Inler je blizu.

Pominje se i Trezeguet. :lol:
ko je krao, to se vidi i danas, a bogami Camorra dobre pare uzima, cak su davno i Maradonu pritiskali da ne igra kako zna da bi profitirali, a evo i opet na sceni, malo malo pa neka utakmica napolia pod istragom a Beppe uletio 150 000 na Napolievu utakmicu, nego kako bi ona tvoja poznata izreka "ko o cemu ****.. " ko o cemu Napolitanci o postenju :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 10 jun 2011, 23:58

Uh kad bi Inler dosao,bili bi prejebeni sa Criscitom i Trezegolom kao zamjenom odlična pojačanja!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 00:06

JuveSissoko je napisao/la:
ko je krao, to se vidi i danas, a bogami Camorra dobre pare uzima, cak su davno i Maradonu pritiskali da ne igra kako zna da bi profitirali, a evo i opet na sceni, malo malo pa neka utakmica napolia pod istragom a Beppe uletio 150 000 na Napolievu utakmicu, nego kako bi ona tvoja poznata izreka "ko o cemu ****.. " ko o cemu Napolitanci o postenju :lol:

Gle, zna se ko je "stara qurva". Qurva koja prica o postenju i pretvara se da je dama. Tako vazda bejase, jos od vremena nekakvih Advokata - onih Mussolinijevih industrijalaca. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 00:08

haris10 je napisao/la:Uh kad bi Inler dosao,bili bi prejebeni sa Criscitom i Trezegolom kao zamjenom odlična pojačanja!
Inler je u pregovorima.

Criscito je na stand by opciji.

Sa Trezom se samo flertuje.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2011, 00:10

MaGiCa je napisao/la:

Gle, zna se ko je "stara qurva". Qurva koja prica o postenju i pretvara se da je dama. Tako vazda bejase, jos od vremena nekakvih Advokata - onih Mussolinijevih industrijalaca. ;)
stara **** ipak je cijenjenija po svijetu i medju fudbalerima od trashpolia i lokalnih mafioza koji su vjecito imali prste u Napoliu, pa svaki dan nova slika igraca Napolia sa nekim bossom, sta ce jadnici , kad su svuda oko njih soldieri i capo-i, Hamsik to najbolje zna, eto posteni svijetlo plavi, nastavite sa postenjem, Beppe se posteno zajebao :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 00:14

JuveSissoko je napisao/la: stara **** ipak je cijenjenija po svijetu i medju fudbalerima od trashpolia i lokalnih mafioza koji su vjecito imali prste u Napoliu, pa svaki dan nova slika igraca Napolia sa nekim bossom, sta ce jadnici , kad su svuda oko njih soldieri i capo-i, Hamsik to najbolje zna, eto posteni svijetlo plavi, nastavite sa postenjem, Beppe se posteno zajebao :D
A ti lepo pali na teme o Rubentusu i Moggiopoliju, posto nije fora da trolujes teme o drugim klubovima. To su ti oaze "tvoje istine". Ostavi nas nesretne, da okajavamo nase grehe. Grazie.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2011, 00:16

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: stara **** ipak je cijenjenija po svijetu i medju fudbalerima od trashpolia i lokalnih mafioza koji su vjecito imali prste u Napoliu, pa svaki dan nova slika igraca Napolia sa nekim bossom, sta ce jadnici , kad su svuda oko njih soldieri i capo-i, Hamsik to najbolje zna, eto posteni svijetlo plavi, nastavite sa postenjem, Beppe se posteno zajebao :D
A ti lepo pali na teme o Rubentusu i Moggiopoliju, posto nije fora da trolujes teme o drugim klubovima. To su ti oaze "tvoje istine". Ostavi nas nesretne, da okajavamo nase grehe. Grazie.
vidim nisi vise tako rjecit, nema vise poznatih fraza, palo je u vodu a znalo se i ranije postenje kluba sa juga, srusile su se i tvoje oaze istine kao i istine o cistom italijanskom fudbalu,odoh da trolam dalje

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 00:22

JuveSissoko je napisao/la: vidim nisi vise tako rjecit, nema vise poznatih fraza, palo je u vodu a znalo se i ranije postenje kluba sa juga, srusile su se i tvoje oaze istine kao i istine o cistom italijanskom fudbalu,odoh da trolam dalje
Nije, nego vidim s kim imam posla i onda me beskonacne rasprave ne privlace. Jbga, coveku kome "malo EPOa" ne smeta i koji nosi sliku prvog fudbalera koji je dobio ban zbog upotrebe dopinga u italijanskom fudbalu, te koji je dosao da bi provocirao, ja treba da objasnjavam istorijat Serie A i da se nastavljam sa njim mozda :?:
Imam pametnijih stvari za raditi. slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2011, 00:29

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: vidim nisi vise tako rjecit, nema vise poznatih fraza, palo je u vodu a znalo se i ranije postenje kluba sa juga, srusile su se i tvoje oaze istine kao i istine o cistom italijanskom fudbalu,odoh da trolam dalje
Nije, nego vidim s kim imam posla i onda me beskonacne rasprave ne privlace. Jbga, coveku kome "malo EPOa" ne smeta i koji nosi sliku prvog fudbalera koji je dobio ban zbog upotrebe dopinga u italijanskom fudbalu, te koji je dosao da bi provocirao, ja treba da objasnjavam istorijat Serie A i da se nastavljam sa njim mozda :?:
Imam pametnijih stvari za raditi. slika
:mrgreen: provokator o provociranju, od "1000" tvojih postova na Juventusovoj temi njih "900" je provokacija , i sad bi ti o provociranju, od "kurve i postenja" dosli smo do skandala u kojem Napoli opasno je zagazio i neko bi o postenju, o Edgaru Davidsu kad pricas samo mozes pricati u superlativima, dokazana igracina i svijetska klasa, samo ne znam sto Ciro Ferrara nije "los momak", a "druzio " se sa Juventusovim narkicima , nije jer je napolitanski junak, sto se druzio sa "narkicem" Maradonom, dvostruki arsini, a meni nemoj o istoriji fudbala, to mozes ovoj djeci, meni bas i ne :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 00:50

:mrgreen: provokator o provociranju, od "1000" tvojih postova na Juventusovoj temi njih "900" je provokacija , i sad bi ti o provociranju, od "kurve i postenja" dosli smo do skandala u kojem Napoli opasno je zagazio i neko bi o postenju, o Edgaru Davidsu kad pricas samo mozes pricati u superlativima, dokazana igracina i svijetska klasa, samo ne znam sto Ciro Ferrara nije "los momak", a "druzio " se sa Juventusovim narkicima , nije jer je napolitanski junak, sto se druzio sa "narkicem" Maradonom, dvostruki arsini, a meni nemoj o istoriji fudbala, to mozes ovoj djeci, meni bas i ne :)
Ajde jos i ovo, pa odoh na spavanje.

provokator o provociranju, od "1000" tvojih postova na Juventusovoj temi njih "900" je provokacija , i sad bi ti o provociranju
Ja sam na temi o Juventusu napisao 300+ postova, ne i 1000. Toliko o tome.

od "kurve i postenja" dosli smo do skandala u kojem Napoli opasno je zagazio i neko bi o postenju
Videcemo i to.
o Edgaru Davidsu kad pricas samo mozes pricati u superlativima, dokazana igracina i svijetska klasa, samo ne znam sto Ciro Ferrara nije "los momak", a "druzio " se sa Juventusovim narkicima , nije jer je napolitanski junak, sto se druzio sa "narkicem" Maradonom, dvostruki arsini
Price o dopingu su ispricane. Povukao si se k'o pokisao, jer si samo brundao na argumente kao i uvek sto radis. ;)
a meni nemoj o istoriji fudbala, to mozes ovoj djeci, meni bas i ne
Iskren da budem, ne vidim razliku izmedju tebe i te dece. Postovi su ti toliko infantilni, da ih je smesno uzimati za ozbiljno. Posebno se isticis kreativnim tumacenjima istorije, tako da ti dodatnog obrazovanja u toj sferi definitivno treba.

Ceo ovaj tvoj ulet je 1 tezak flop.

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2011, 08:13

MaGiCa je napisao/la:
Ja sam na temi o Juventusu napisao 300+ postova, ne i 1000. Toliko o tome.
:D valjda znas sta " " znaci, i razliku izmedju 1000 i "1000" ili hiljadu i "hiljadu" :mrgreen: ,ponvljam, skoro svaki post je neka uvreda na temi Juventusa od kad si se prijavio na forum, u startu te se moglo prepoznat, a kasnije bi da konstruktivne postove pises oko Juventusa, a cim neko bocne na Napoli vracas se starom "obliku" razgovora sa raznim pogrdnim imenima za Juve, i to napises post kao da si nesto konkretno rekao oko Juventusa i slicno,kao dio teme a u samom postu se lijepo ubaci mala provokacija, skontao sam te davno , tako da nemoj meni o postenju ,provokacijama a vala i o fudbalu mi ne mozes puno pametovat,najjace oruzje ti je nekog nazvat flopom kad nemas sta konkretno i pametno reci a znas da si navedeno radio, dakle provocirao,govorio da je neko posteniji od nekog,uzdizao se u visine i slicno :mrgreen:

p.s. kad je prica o dopingu, tvoj jedan argument je bio(dovoljan za mene da shvatim "poentu") citiranje recenice koja u prvom dijelu govori pozitivno o istrazi oko Juventusa,drugi dio baca sumnju, a ti boldiras drugi dio, misleci da ce ovaj infantilni sagovornik citat samo boldirani dio, ili da vec takvih clanaka jos 1998 godine nije procitao u novinama, ti stvarno mislis da smo mi na ovom forumu svi glupi a ti si uzivsena velicina, sa visoka sa svima pricas, bez obzira jesi li upravu ili nisi, a vidim da mislis da si uvijek upravu, s takvim onda se tesko razgovara

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 jun 2011, 09:55

Kod: Označi sve

Kad dođe trening, Maradona se razboli

Idol Napolijevih navijača, obožavani Diego Armando Maradona često je izbjegavao treninge u tom klubu.

Otkrio je to Luciano Moggi, bivši direktor Napolija, koji je Maradonu 1984. godine doveo iz Barcelone.

'Uvijek mu nije bilo dobro kad je došlo vrijeme treninga. Nazvao bi njegov agent ili žena i ispričali ga uz riječi da je bolestan', otkrio je Moggi.

Jednom se to, tvrdi Moggi kojemu se sudi za namještanje utakmica u talijanskom prvenstvu, dogodilo dva dana zaredom, u ponedjeljak i utorak. A u srijedu ih je čekala utakmica Kupa prvaka.

'Otišao sam tada u njegovu kuću i rekao mu da neće igrati ne dođe li na trening. Rekao je da će trenirati i noću samo da igra. Ostavili smo mu stadion otvoren, a on se nije pojavio. U srijedu je došao u svlačionicu odjednom zdrav! Nisam mu dao igrati, već sam ga poslao na tribine', tvrdi Moggi. 
Jednostavno jedan je Maradona. :)
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 10:21

JuveSissoko je napisao/la: :D valjda znas sta " " znaci, i razliku izmedju 1000 i "1000" ili hiljadu i "hiljadu" :mrgreen: ,ponvljam, skoro svaki post je neka uvreda na temi Juventusa od kad si se prijavio na forum, u startu te se moglo prepoznat, a kasnije bi da konstruktivne postove pises oko Juventusa, a cim neko bocne na Napoli vracas se starom "obliku" razgovora sa raznim pogrdnim imenima za Juve, i to napises post kao da si nesto konkretno rekao oko Juventusa i slicno,kao dio teme a u samom postu se lijepo ubaci mala provokacija, skontao sam te davno , tako da nemoj meni o postenju ,provokacijama a vala i o fudbalu mi ne mozes puno pametovat,najjace oruzje ti je nekog nazvat flopom kad nemas sta konkretno i pametno reci a znas da si navedeno radio, dakle provocirao,govorio da je neko posteniji od nekog,uzdizao se u visine i slicno :mrgreen:

p.s. kad je prica o dopingu, tvoj jedan argument je bio(dovoljan za mene da shvatim "poentu") citiranje recenice koja u prvom dijelu govori pozitivno o istrazi oko Juventusa,drugi dio baca sumnju, a ti boldiras drugi dio, misleci da ce ovaj infantilni sagovornik citat samo boldirani dio, ili da vec takvih clanaka jos 1998 godine nije procitao u novinama, ti stvarno mislis da smo mi na ovom forumu svi glupi a ti si uzivsena velicina, sa visoka sa svima pricas, bez obzira jesi li upravu ili nisi, a vidim da mislis da si uvijek upravu, s takvim onda se tesko razgovara
Nisam rekao da si ti "flop", nego da ti je ovaj upad "flop". Nisam ja @Paja.
Glede mog odnosa prema Juventusu, tu je sve receno. Glede dopinga, i tu je. Tvoj problem je u tome sto ne mozes da odbranis nista i onda uleces u ovakve emocionalne rasprave. I sad treba da napisem jedan esej da bi ti to shvatio :?: Neka hvala. Jednostavno me bojkotuj ovde, ako ti se ne cita to sto pisem. A to sto mislis da svi treba da dele tvoje misljenje, pa pakujes neke fore sa "gledanjem sa visine" je posledica toga sto si se razbahatio do krajnjih granica.
Niti jednom nisi ozbiljno odgovorio na pitanja o organizovanom dopingu. To su bile sve odbrane zasnovane na "ne bi oni to" pricama. Tako, reci mi zasto da ti tako i ja ne odgovaram :?:
Ako Napoli bude kriv, definitivno ce odgovarati. Samo, ja ne verujem da je kriv. A ti si vec izjednacio tu krivicu i Juventusovu krivicu. Tako da ti i logika nije jaca strana.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 jun 2011, 10:43

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: :D valjda znas sta " " znaci, i razliku izmedju 1000 i "1000" ili hiljadu i "hiljadu" :mrgreen: ,ponvljam, skoro svaki post je neka uvreda na temi Juventusa od kad si se prijavio na forum, u startu te se moglo prepoznat, a kasnije bi da konstruktivne postove pises oko Juventusa, a cim neko bocne na Napoli vracas se starom "obliku" razgovora sa raznim pogrdnim imenima za Juve, i to napises post kao da si nesto konkretno rekao oko Juventusa i slicno,kao dio teme a u samom postu se lijepo ubaci mala provokacija, skontao sam te davno , tako da nemoj meni o postenju ,provokacijama a vala i o fudbalu mi ne mozes puno pametovat,najjace oruzje ti je nekog nazvat flopom kad nemas sta konkretno i pametno reci a znas da si navedeno radio, dakle provocirao,govorio da je neko posteniji od nekog,uzdizao se u visine i slicno :mrgreen:

Nisam rekao da si ti "flop", nego da ti je ovaj upad "flop". Nisam ja @Paja.
Glede mog odnosa prema Juventusu, tu je sve receno. Glede dopinga, i tu je. Tvoj problem je u tome sto ne mozes da odbranis nista i onda uleces u ovakve emocionalne rasprave. I sad treba da napisem jedan esej da bi ti to shvatio :?: Neka hvala. Jednostavno me bojkotuj ovde, ako ti se ne cita to sto pisem. A to sto mislis da svi treba da dele tvoje misljenje, pa pakujes neke fore sa "gledanjem sa visine" je posledica toga sto si se razbahatio do krajnjih granica.
Niti jednom nisi ozbiljno odgovorio na pitanja o organizovanom dopingu. To su bile sve odbrane zasnovane na "ne bi oni to" pricama. Tako, reci mi zasto da ti tako i ja ne odgovaram :?:
Ako Napoli bude kriv, definitivno ce odgovarati. Samo, ja ne verujem da je kriv. A ti si vec izjednacio tu krivicu i Juventusovu krivicu. Tako da ti i logika nije jaca strana.
sto se tice Juventusa i namjestanja, ti nikad ni jedan dokaz nisi pokazao, sem tvog provociranja i pogrdnih kreativnih imena, ja nigdje nisam naveo da je Juve kriv koliko i Napoli,odnosno da su isto krivi, samo sam naveo da Napoli gazi duboko u ovaj skandal, tj. da mu se utakmice stavljaju pod istragu, a istrazuju se utakmice u istom broju kao sto su se istrazile i Juventusove gdje je utvrdjeno da nema namjestanja a opet se islo u Serie B, a De laurentis se javi sa pricom sa visoka,nesto poput tvoje pa kaze "Napoli je dokaz da se bez namjestanja moze imat dobra ekipa i ici u LP", ocigledno podjebavajuci neke odredjene timove medju kojima je i Juve, ta izjava je slicna tvojim provokacijama i postovima oko Juventusa, a sad kad je i sam Napoli umjesan a prema pricama ljudi iz Napolia i prije je bio ,jos za vremena Maradone namjestanja i pritisaka Camorre na tim, onda se suti, suti se jer su "kurve pocele o postenju" , nije problem jel neko iz Juventusa vrsio pritisak na sudije i igrace, Juve je za to posteno platio , problem je kad se Moratti i napolitanci javljau i glume moralne vertikale, a u mafijaskim **** su vise nego Moggi, tu nastaje zelja za odbranom Juventusa a i Moggia,a ti sad slobodno mozes da me ignorises, by the way ,kad napisem nesto za Napoli, nemoj tako licno shvatat, ne javljam se ja licno tebi ,ima jos navijaca Napolia ,sreca malo vas je al ima :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jun 2011, 17:37

I NAPOLI ŽELI MIRALEMA PJANIĆA

Piše: O. Škundrić
Subota, 11.06.11. 14:59.
Sve je izvjesnije kako će Miralem Pjanić naslijediti od Edina Džeke titulu igrača za kojeg se interesuje sve više evropskih klubova.

Do sada su za Pjanića interes pokazali Inter, Chelsea, Wolfsburg i Hamburg, a sada se u utrku, kako tvrde italijanski mediji, uključila i trećeplasirana ekipa Serije A, Napoli.

Il Mattino tako javlja kako se Napoli namjerava značajno pojačati za narednu sezonu u kojoj će igrati u Ligi prvaka, a kao jedno od najzvučnijih imena spominje se Miralem Pjanić.

Pjanić bi mogao postati jedna od zvijezdi ovog ljetnog prelaznog roka, tim prije što se sve više evropskih ekipa interesuje za njega.

S obzirom na Pjanićev status u Lyonu, lako je moguće da naš reprezentativac napusti Gerland, a Napoli bi za njega Lyonu platio sumu od osam do deset miliona eura.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-napol ... nica/58692
kad bi pjanke prešao u napoli pola bih bi navijalo za napoli i više bi raje pratilo seriju a.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.