MaGiCa je napisao/la:
Ja sam na temi o Juventusu napisao 300+ postova, ne i 1000. Toliko o tome.

valjda znas sta " " znaci, i razliku izmedju 1000 i "1000" ili hiljadu i "hiljadu"

,ponvljam, skoro svaki post je neka uvreda na temi Juventusa od kad si se prijavio na forum, u startu te se moglo prepoznat, a kasnije bi da konstruktivne postove pises oko Juventusa, a cim neko bocne na Napoli vracas se starom "obliku" razgovora sa raznim pogrdnim imenima za Juve, i to napises post kao da si nesto konkretno rekao oko Juventusa i slicno,kao dio teme a u samom postu se lijepo ubaci mala provokacija, skontao sam te davno , tako da nemoj meni o postenju ,provokacijama a vala i o fudbalu mi ne mozes puno pametovat,najjace oruzje ti je nekog nazvat flopom kad nemas sta konkretno i pametno reci a znas da si navedeno radio, dakle provocirao,govorio da je neko posteniji od nekog,uzdizao se u visine i slicno
p.s. kad je prica o dopingu, tvoj jedan argument je bio(dovoljan za mene da shvatim "poentu") citiranje recenice koja u prvom dijelu govori pozitivno o istrazi oko Juventusa,drugi dio baca sumnju, a ti boldiras drugi dio, misleci da ce ovaj infantilni sagovornik citat samo boldirani dio, ili da vec takvih clanaka jos 1998 godine nije procitao u novinama, ti stvarno mislis da smo mi na ovom forumu svi glupi a ti si uzivsena velicina, sa visoka sa svima pricas, bez obzira jesi li upravu ili nisi, a vidim da mislis da si uvijek upravu, s takvim onda se tesko razgovara
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.