Na onoj utakmici na Parkenu smo igrali sjajno ,Danci nisu imali šanse onda
A ostaje ona Kristićeva
Baljić ,otvara se Barbarez vidio je to Baljić ,goooooool 1:0 vodi BIH na Parkenu
A drugi je bio majstorluk ,Barbarez ,Džemo ,Bešlija i Baljić na kraju ,ma ko juče se one utakmice sjećam
Na Koševu nismo imali sreće ,malo i Uefa umješala prste ,ali smo se i izmašili pred kraj Baljić najviše ,Slišković je kasnije rekao da je pogriješio što je Baljića i Bišćevića ostavio na klupi,kaže oni su mu bili najzaslužniji za pobjedu u Kopenhagenu ,Biščević kontroliso sredinu terena i Gravesena zatvorio a Balju smo vidjeli na djelu .[/quote]
Eh ... Kako sam te noci plakao , to mi je bila prva utakmica koju sam otisao gledati na Stadion . Prvo dobijamo Dance 0-2 pa Norvezane ma bilo je svasta u toj grupi ali opet ova utakmica nekontam kako nismo mogli pobijediti
Koševo je bilo puno sve je bilo spremno za prvo mjesto i opet

! Prvo se govorilo da ce se igrat u Zenici onda su ovi Delegati govorili kako nas smatraju Huliganima i Vandalima nakon Belaya u Danskoj i na kraju donose odluku Nema prava ili licencu BP da se igra na njemu ova utakmica . Neznam sta bi bilo kad bi biloo ali .......
Na kraju ma to je sve dogovr bio da se hebe pa mi gol smo dali oko 40 cini mi se i do kraja nismo mogli

!
- A Norveska za baraz uzela jadnog Luksemburga 1-0 ako je ista iskreno trebalo mi smo ga zasluzili a Rumuni prvo jer su najbolji bili tad ali eto ko ga hebe .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !