jel to nesto ironicno il sta ?Megamon je napisao/la:@zilet
Ne mozes porediti Pelaka i Skoru.Znam da bi ga mnogi voljeli vidjeti u tommacron dresu al' qurca graha.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1996
Dobro, oni su se direktno plasirali, to je velika razlika, ali nimalo ne umanjuje tu činjenicu da su s nekih pola miliona KM ušli u LP. Ipak je njihova liga strašna i tu je ogromna konkurencija, dosta se ulaže, a oni su uspjeli osigurati titulu prvaka. Do sada nikako nisam zadovoljan funkcionisanjem omladinskog pogona, ali biće valjda bolje, a i mora, jer imamo ogroman potencijal. Ono što je zanimljivo da nemam stvarno predstave ko će doći u prelaznom roku, do sada sam već čuo 20-tak različitih igrača koji se spominju da bi mogli doćiBianconeri1988 je napisao/la:Pročitao sad na portalu Sana, onaj razgovor sa našim bivšim golmanom Grahovcem...
Na početku teksta stoji kako je Otelul postao prvak i direktno se plasirao u grupnu fazu CL sa uloženih 270 hiljada €...Dalje stoji kako okosnicu ekipe čine igrači iz omladinskog pogona i igrači koji su dovedeni bez obeštećenja...
Ovo samo treba da nam bude primjer i da se vidi da i mi možemo ovako nešto uraditi, samo treba volje, želje i ljubavi...
Maribor prvi protivnik u pripremama
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 11.06.2011.
Do početka priprema fudbalera Željezničara ostalo je samo osam dana, a stručni štab već užurbano radi na pronalasku adekvatnih protivnika za pripremne susrete.
Prvi dio priprema koji će se obaviti u Međugorju. Ekipa neće igrati utakmice do odlaska u Sloveniju 28. juna. No, već 30. dana ovog mjeseca dogovorena je provjera sa slovenačkim prvakom Mariborom. Nakon toga, slijede utakmice sa Spartom Prag, Istambulsporom, Dinamom iz Zagreba, ukrajinskom Zoryom Luhansk. Definitivne potvrde za ove susrete očekuju se u narednih nekoliko dana.
Već ranije je klub dogovorio utakmicu sa Varaždinom koja će se igrati 09. juna.
stvarno jaka imena klubova protiv kojih cemo igrat pripremne... ovo me raduje, pokazat ce nam gdje smo i sta smo...
Do početka priprema fudbalera Željezničara ostalo je samo osam dana, a stručni štab već užurbano radi na pronalasku adekvatnih protivnika za pripremne susrete.
Prvi dio priprema koji će se obaviti u Međugorju. Ekipa neće igrati utakmice do odlaska u Sloveniju 28. juna. No, već 30. dana ovog mjeseca dogovorena je provjera sa slovenačkim prvakom Mariborom. Nakon toga, slijede utakmice sa Spartom Prag, Istambulsporom, Dinamom iz Zagreba, ukrajinskom Zoryom Luhansk. Definitivne potvrde za ove susrete očekuju se u narednih nekoliko dana.
stvarno jaka imena klubova protiv kojih cemo igrat pripremne... ovo me raduje, pokazat ce nam gdje smo i sta smo...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga
Ne mogu dočekati taj dvadeseti, baš me zanima hoćemo li imati sreće ili ne
Oni ugovaraju utakmice, a pojačanja nigdje. Samo ćemo kanta za napucavanje biti ovim ekipama.19TM87 je napisao/la:Maribor prvi protivnik u pripremama
- bistrikboy
- Kontakt:
dopizdili mu glupi postovi i prepucavanja sa klocevima,a nije jedini...Omar500 je napisao/la:Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo se javio jednom pred derby i opet nestade. Ja mislim da prati cesto ali se ne usudjuje komentarisati i raspravljati sa debilima. Iako u posljednje vrijeme se malo popravila situacija. Nađe se finih postova, bočačo, pile itd, da ne imenujem sad sve. Možda čoj'k nema vremena.bistrikboy je napisao/la:dopizdili mu glupi postovi i prepucavanja sa klocevima,a nije jedini...Omar500 je napisao/la:Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga![]()
Osim - drugo ime za Želju !
- spielführer_21
- Kontakt:
Sejo je naš Džoni Štulić
Eto, ode Lazo da uvede Borca u LP, čisto da se osveti pljuvačima i psovačima..
Eto, ode Lazo da uvede Borca u LP, čisto da se osveti pljuvačima i psovačima..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- partibrejker1921
- Kontakt:
Novi broj **** revije donosi ekskluzivnu priču - istinu o famoznom Seyi koji je bestragom nestao iz svih forumskih kombinacija kao i iz srca mnogobrojnih obožavatelja njegovog lika i djela. Naš Edin Borovina je pronašao misterioznog Seyu i razgovarao s njim.
Čitajte ****! Smiješ da znaš sve o sportu!
nebi me čudilo kad bi to Borovina objaviopartibrejker1921 je napisao/la:Novi broj **** revije donosi ekskluzivnu priču - istinu o famoznom Seyi koji je bestragom nestao iz svih forumskih kombinacija kao i iz srca mnogobrojnih obožavatelja njegovog lika i djela. Naš Edin Borovina je pronašao misterioznog Seyu i razgovarao s njim.
G R B A V I C A 2
Na izvoru drugi dio intervjua sa Žujom
- Blagoje Bratić
ma **** isprazne priče daj mi kakvo predstavljanje igrača na izvoru da vidim al kvalitetnog kao daria purića po desnoj strani svakako je bešliji rok istekao..
Zar onaj Smajić nije krilo, što kao pregovaramo s njim, ako je to uopšte istina ?Blagoje Bratić je napisao/la:ma **** isprazne priče daj mi kakvo predstavljanje igrača na izvoru da vidim al kvalitetnog kao daria purića po desnoj strani svakako je bešliji rok istekao..
Biće valjda pojačanja, samo ja sam zaboravio kada je prozivka, prošli put kada sam pitao, niko mi ne odgovori.
http://www.transfermarkt.de/de/admir-ag ... 47115.html
Ističe mu ugovor, a koliko se sjećam ovaj momak je bio dobar napadač.plus u kad bi iza sebe imao zebu, višću, pa i smajića opasan napad bi imali
Ističe mu ugovor, a koliko se sjećam ovaj momak je bio dobar napadač.plus u kad bi iza sebe imao zebu, višću, pa i smajića opasan napad bi imali
G R B A V I C A 2
I Bešlija još uvijek nije za penzije, on se ubio za džokera, pošto ne može igrati svih 90 minuta.
Nego, ja bi najviše volio vidjeti Božidara Radoševića na golu Želje, mada ima ugovor do 2012 sa Hajdukom, a nisam siguran da li na njega ozbiljno računaju ili ne. Dok je bio na posudbi kod nas, super je branio kada je dobivao šansu. Mada, tu su i još neke solucije, tipa Mujkić iz Slobode, Baotić, pa možda i Avdukića zaganjati, mada će on u inostranstvo.
A što se ovog napadača tiče, za njega nisam čuo.
Uglavnom, imam neku šuhu da će doći 1-2 istinska pojačanja u ovom prelaznom roku. Treba samo biti strpljiv
Nego, ja bi najviše volio vidjeti Božidara Radoševića na golu Želje, mada ima ugovor do 2012 sa Hajdukom, a nisam siguran da li na njega ozbiljno računaju ili ne. Dok je bio na posudbi kod nas, super je branio kada je dobivao šansu. Mada, tu su i još neke solucije, tipa Mujkić iz Slobode, Baotić, pa možda i Avdukića zaganjati, mada će on u inostranstvo.
A što se ovog napadača tiče, za njega nisam čuo.
Uglavnom, imam neku šuhu da će doći 1-2 istinska pojačanja u ovom prelaznom roku. Treba samo biti strpljiv
imam vremena ali ga ne dam na suftove i amebe...ako hocu da slusam bezrazlozno pljuvanje zeljinih igraca pricati cu sa kiticama...ovo su dva posta koja sam procitao od kako sam odyebao odavlen...rossoner je napisao/la:Samo se javio jednom pred derby i opet nestade. Ja mislim da prati cesto ali se ne usudjuje komentarisati i raspravljati sa debilima. Iako u posljednje vrijeme se malo popravila situacija. Nađe se finih postova, bočačo, pile itd, da ne imenujem sad sve. Možda čoj'k nema vremena.bistrikboy je napisao/la:dopizdili mu glupi postovi i prepucavanja sa klocevima,a nije jedini...Omar500 je napisao/la:Gdje nam je sada Sejo i njegovo odbrojavanje do prve Euro tekme, fali mi toga![]()
Koliko veznih imamo?
koliko napadaca?
koliko stopera?
da pocnemo sada plakati, ili da se nadamo da cemo izvuci FC Nikoga...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zar ne vidis da je ugovorom vezan za Ksamaks iz Svicarske ?Baby je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/admir-ag ... 47115.html
Einigkeit und Recht und Freiheit
pojedini ne razlikuju kritiku i pljuvanje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, BetonskiMozgovi, bvsic, Faraon iz Visokog, Ferroviere1987, Laudrup, Lokomotifa, Mamba21, Orvel, Paromlinac, Railwayman30, ristagrad i 124 gosta.