Lijepe, udobne

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam jedne bijele Converse skoro se raspale, tene a udobne u PM , a i crna je ljepsa bojaBečki Kongres je napisao/la:Jos da si bijele![]()
Danas sam kupio Lonsdale majicu...
Ovakva je![]()
KičBečki Kongres je napisao/la:Ma bijele samo ba![]()
Imaju jedne dobre adidas al nisu bijeleSlicne kao Maxerice u bojama siva,narandzasta,zelena i crna...ubitacne majke mi
Jos da nije ovaj novi znak Adidasa bilo bi prejeb.ebeno !Frutek je napisao/la:
Lijepe, udobne
ja mislim da je htio reci da ima u tim bojama,a ne da su na jednim patikama zasupljene sve boje...Frutek je napisao/la:KičBečki Kongres je napisao/la:Ma bijele samo ba![]()
Imaju jedne dobre adidas al nisu bijeleSlicne kao Maxerice u bojama siva,narandzasta,zelena i crna...ubitacne majke mi
Slobodno ih kupiNumber1 je napisao/la:kontam koje ću tene kupit, uvijek sam volio fred perry, al nisam navijač, a i neću da me gledaju ko navijača..
da li fred perry nose navijači ili i ostali koji nisu?
dobre patike ^^, slicne su onim crnim adidas beckenbauer..Dino_TM je napisao/la:
Imam ovakve oko godinu, ali planiram uzeti nove kad mi daju roditelji pare
Drug furam sad ovo .. prije mozda nekih 2,3 mj su kupljene ... Vidim postavljaju neke slike tamo(tena),pa reko da i ja postavim svoje...Bečki Kongres je napisao/la:@junior
Brate kakav je to bolid ?
Ma sigurno se salis ?junioR je napisao/la:
Drug furam sad ovo .. prije mozda nekih 2,3 mj su kupljene ... Vidim postavljaju neke slike tamo(tena),pa reko da i ja postavim svoje...
hahaha,vjeruj mi i ja kad sam ih vidio na slici smijao sam se,a rodzak kad je uzmao rekao neces se pokajati..i bio je u pravu hodas gradom ljudi se sjebavaju kakve su ...jedina je mana sto svi gledaju tene a ne tebe..HAHAHAHBečki Kongres je napisao/la:Ma sigurno se salis ?junioR je napisao/la:
Drug furam sad ovo .. prije mozda nekih 2,3 mj su kupljene ... Vidim postavljaju neke slike tamo(tena),pa reko da i ja postavim svoje...
Drug iskreno ja ovo u zivotu nisam vidio,a kad sam vidio,plakao sam od smijeha. Pa kakve su ovo sifre,pogledaj jesu lakiraneOvo kineski pastiri ne nose
![]()
Al eto svako svoj ukus ima..
Koliko si tipla ?
a kakav je ovo bolid od patika,ne mogu doci sebi haha..junioR je napisao/la:
hahaha,vjeruj mi i ja kad sam ih vidio na slici smijao sam se,a rodzak kad je uzmao rekao neces se pokajati..i bio je u pravu hodas gradom ljudi se sjebavaju kakve su ...jedina je mana sto svi gledaju tene a ne tebe..HAHAHAH
450km prije 2 mj iz amerike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.