ma nisu lose,kakvi...grme !
haha kineske sifre za igrice hahaha ... cuj Chun-Soo-Lee hahahaha

Inace imam ove "patike "

350 eura ih platio iz Kirgistana
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo pa u nas ove 300 KM.Baš bi volio u ovim zaigrat maloDonnie Darko je napisao/la:
kupio od tetke iz hrvatske, 350 kuna.
Onda moja greška al brate nema kičERASTIJIH il kako se već kaže i ružnijih patika od tih MaxericaArsenalisation je napisao/la:ja mislim da je htio reci da ima u tim bojama,a ne da su na jednim patikama zasupljene sve boje...Frutek je napisao/la:KičBečki Kongres je napisao/la:Ma bijele samo ba![]()
Imaju jedne dobre adidas al nisu bijeleSlicne kao Maxerice u bojama siva,narandzasta,zelena i crna...ubitacne majke mi
U pravu si. Ovo je Puma. Sjecam se da je bilo ovakvih modela kada su se pojavile krivotvorene pumine tene:vejza_ je napisao/la:ono ako je 4 glave..ja sam princ od velsa..jer onakav model je puma imala prije 3-4 godine a i na ovim na vrhu ima pumin znak ako se nezaram,,pozz
Ovo je bilo 2006 godine.Spaljeno 18 792 para krivotvorenih tenisica
Uprava za indirektno oporezivanje organizirala je danas na otpadu Komunalnog poduzeæa "Komos" u Vrapèiæima kod Mostara uništavanje 18 792 para krivotvorenih tenisica. Kao što smo veæ pisali, rijeè je o ...
... tenisicama pod logom "puma" koje su dovezene iz Kine preko luke Bar odakle su prebaèene u BiH. Tvrtka iz Kine koja je uvezla robu ima sjedište u Brèko Distriktu, pa je Osnovni sud Distrikta, nakon sudske nagodbe tužitelja i tuženog, naložio Upravi za indirektno oporezivanje Mostar da u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude uništi zaplijenjenu kolièinu tenisica koje neovlašteno nose znak "puma".
Po rijeèima predstavnika Carinske uprave Mostar Senada Mariæa, nakon prijema spomenute robe 20. veljaèe djelatnici Uprave za indirektno oporezivanje carinske ispostave Mostar u suradnji sa Sektorom za provo enje i poštivanje carinskih, poreznih i zakonskih propisa posumnjali su da se radi o falsificiranim tenisicama.
"U skladu sa zakonom o industrijskom vlasništvu pozvan je ovlašteni predstavnik za uvoz robne marke 'puma' u BiH, "N Sport" d.o.o. Banja Luka, a èiji su predstavnici vještaèenjem utvrdili da se radi o nekvalitetnoj robi", kazao je Mariæ.
Po njegovim rijeèima, carinski djelatnici su posumnjali da je rijeè o falsifikatu i zbog toga što je navedena faktorna cijena robe bila 0, 90 eura po paru tenisica. Da je rijeè o originalu, kazao je Mariæ, ta vrijednost bi bila oko 15 eura. Odnosno ukupna faktorna cijena robe bila je 16 000 eura, a da je rijeè od originalnoj robi ta cijena bi iznosila oko 450 000 eura.
Po rijeèima komercijalnog direktora banjaluèke tvrtke "N Sport" Gorana Iliæa, ovim spaljivanjem "stat æe se ukraj i ostalim uvoznicima falsificirane robe", a kupci na bh. tržištu bit æe zaštiæeni od loše kvalitete robe.
(Fena)
Moje su bile skupljeMegamon je napisao/la:Furtko ove adidas tene k'o tvoje jucer sam gled'o 99KM u Sport Life.imaju crne sa plavim dodacima,imaju crne sa zelenim i imaju bijele sa zelenim.Treb'o si uzeti zelene.Pravi vutras
65$. Neko je @juniora nasamario zestoko
sto imam oko..jesam zapazio odma da su pumije...vejza_ je napisao/la:ono ako je 4 glave..ja sam princ od velsa..jer onakav model je puma imala prije 3-4 godine a i na ovim na vrhu ima pumin znak ako se nezaram,,pozz
Uhh moram to otici sto prije vidjeti! Ja sam u cetvrtak u Nike shopu uzeo jedne slicne ovima http://www.soleredemption.com/pics/2007 ... sic-02.jpg (sinoc isao opet i nema ihMegamon je napisao/la:Furtko ove adidas tene k'o tvoje jucer sam gled'o 99KM u Sport Life.imaju crne sa plavim dodacima,imaju crne sa zelenim i imaju bijele sa zelenim.Treb'o si uzeti zelene.Pravi vutras
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.