Ja ne razumijem jednu stvar, mene svako malo napadate na forumu, ja ne znam čime sam to zaslužio. Žujo se vala i nije nešto pretrgao, doveo Amara i dao mu potpunu slobodu, to je uredu, plate redovne, i to je uredu, ali to je i neka obaveza. Žujo i uprava treba još mnogo da urade da bi bili dobri, jer su ovo zasluge
ŠTRUČNOG ŠTABA, A NE UPRAVE !!!! . Koji vam je više k, ne može čovjek više progovoriti na ovom forumu. Kažem volio bi da dođu Dialiba, Muratović, vi mi se smijete ko da sam debil. Kao, skupi su, nemoguće ih je dovesti. Pa šta bi onda vama bilo pojačanje ? Meni ne smeta, super je sada situacija kakva je bila prije, umal nismo ispali iz lige, ne zaboravljam ja to, ali mi smeta što je jug zarastao, dobro neko reče, pokrijemo jug i isto staklenik

.Te sitnice me živciraju, fan shop se otvara već 2 godine, ko da je ne znam ti šta. Ja sam prvi za to da se ne treba zaduživati, ali se vala može dovesti dosta slobodnih igrača koji ne traže ogromnu platu da bi se mi zadužili.
Neko reće da se pregovara s Muslimovićem, i ja sam primijetio da mu je istekao ugovor i možda bi i čovjek došao da pomogne Želji. Treba pokušati, dati mu malo jaču platu, ali treba.
I da, jesam ja to klošar

. Ne razumijem vas nikako, čudni ste mi. Treba malo i kritike, naravno u granicama normale, ali vi odma napadate kao da je ne znam ti šta. Ovaj forum je nekad bio dobar, moglo se svašta pročitati, a sada je otišao u 3 PM ...