10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

legenda reala
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:25

VanBasten je napisao/la:Odlična je to bila generacija, sad, koja je bolja, mislim da su nijanse upitanju... Obje imaju prednosti i mane u odnosu jedna na drugu... To nije toliko ni bitno, naš vječiti problem je uvijek bila tanka klupa. Jednostavno za prvih 11 igrače nismo imali adekvatne zamjene, u smislu da se na igri ne osjeti izostanak jednog igrača.
Ma Baka je to uvijek nekako pokrpio i našao riješenje ,znamo da mu je u tim kvalifikacijama uvijek neko falio ,a samo nas gol djelio od prvenstva ,dosta mečeva bez Baljića,Bajramovića ,Konjića ,Hibića ,ma cjele kvalifikacije se krpio .meni se nekako čini da smo tad imali jaču klupu nego danas ,jel Mujčin još uvijek bio u repci tada ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:25

harishp je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:------Hasagić------
--Berberović-- Konjić-Hibić-Musić---
-Bajramović-
-Salihamidžić-- Baljić---Bešlija
----Barbarez-----
-----------Bolić----
evo da samo klubove navedemo.
Hasagicev klub necu nabrojati jer je nepoznat ali relativno je nepoznat i dan danas,ovaj drugi.
Litex(Bayer leverkusen) :mrgreen: --Derby County--Atletico Madrid--Torino

----Schalke 04,
--Bajern---Real-Madrid--Hearts
-----HSV------------
---Fenerbahce---
Laze ko' pas ko kaze da to nisu bili neki klubovi.
Haerts je već bio na kraju, tokom tih kvalifikacija je bio član Genka, šampiona Belgije. Netom po prelasku u Škotsku ozlijedio se, nije se baš tamo naigrao.
No, bitnije od svega što je svih 11 bilo standardno u svojim klubovima, koliko se sjećam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 22:28

Ono mu sa Rahimicem necu halalti ni kad umre.
Bajramovic-Rahimic tada bi bio najjaci vezni red nadaleko.
Ali hajde ti tvrdoglavom tovaru utuvi u glavu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:29

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Odlična je to bila generacija, sad, koja je bolja, mislim da su nijanse upitanju... Obje imaju prednosti i mane u odnosu jedna na drugu... To nije toliko ni bitno, naš vječiti problem je uvijek bila tanka klupa. Jednostavno za prvih 11 igrače nismo imali adekvatne zamjene, u smislu da se na igri ne osjeti izostanak jednog igrača.
Ma Baka je to uvijek nekako pokrpio i našao riješenje ,znamo da mu je u tim kvalifikacijama uvijek neko falio ,a samo nas gol djelio od prvenstva ,dosta mečeva bez Baljića,Bajramovića ,Konjića ,Hibića ,ma cjele kvalifikacije se krpio .meni se nekako čini da smo tad imali jaču klupu nego danas ,jel Mujčin još uvijek bio u repci tada ;)
Ma, nismo vala... Ni zajednog prvotimca nismo imali zamjenu na klupi da kažeš svejedno je ko igra od te dvojice. Sličan slučaj ej i sad. Doduše, danas smo malo bolje potkovaniji u napadu i sredini. Ma sve je to u 5 deka kad se sve sabere.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:31

harishp je napisao/la:Ono mu sa Rahimicem necu halalti ni kad umre.
Heh, fakat, koliko bi nam tada taj čovjek značio.
Šta se tu zaista desilo, ja neznam. Ne želim da ulazim u te mahalske da su mu tražene pare, itsl. Jer je sve rekla-kazala. Al da smo izgubili mnogo njegovim ne igranjem, jesmo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:33

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:------Hasagić------
--Berberović-- Konjić-Hibić-Musić---
-Bajramović-
-Salihamidžić-- Baljić---Bešlija
----Barbarez-----
-----------Bolić----
evo da samo klubove navedemo.
Hasagicev klub necu nabrojati jer je nepoznat ali relativno je nepoznat i dan danas,ovaj drugi.
Litex(Bayer leverkusen) :mrgreen: --Derby County--Atletico Madrid--Torino

----Schalke 04,
--Bajern---Real-Madrid--Hearts
-----HSV------------
---Fenerbahce---
Laze ko' pas ko kaze da to nisu bili neki klubovi.
Haerts je već bio na kraju, tokom tih kvalifikacija je bio član Genka, šampiona Belgije. Netom po prelasku u Škotsku ozlijedio se, nije se baš tamo naigrao.
No, bitnije od svega što je svih 11 bilo standardno u svojim klubovima, koliko se sjećam.
I ja mislim da je tako bilo ,kad je prešao u Harts i skoro je pa prestao sa reprezentacijom zbog stalnih povreda ,al kako je brz bio jbt

Hasagić je prvo bio u Želju pa prešao negdje u Tursku (a čitavo vrijeme se povezivao sa jakim timovima tipa Totenhama ,Dortmunda ,Celtica ,al ništa)
Džemo igrač Leverkusena tada na posudbi u Litexu ,Konjić u Coventryu ili Derbyu tad ,Musić je igrao Seriu A sad Como ili Torino nebitno

Bajramović jedan od glavnih igrača tada jakog Schalke (u Bundesci),Hasan još uvijek je bio jedan od najpriznatijih igrača u Bayu ,Baljić dali je tad bio još pod ugovorom sa Realom ili je prešo u Galatu ,Bešlija Genk /Harts
Bola jel Rayo ili Fener ,Barba HSV
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 22:35

Desio se Rudy Cajevec Bakin tv u boji.Nakon finala kupa UEFE.Rahim nezamjenjiv kod Rusa,i prije i poslije.
A ono tele izjavi da je ''cak'' odgledao cjelu tekmu i da mu nije bas nesto Elvir zapao u oko.
i jos izjavi imamo mi bolje-yeboga Kerkez i Mulina u paksu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:37

Bola je tad u Rayu igrao...Konjić Coventry... Kad smo kod Konjića sjećal se ko njegovog uklizavanja u noge s leđa Pipu (čini mi se) dok je za Monaco igrao, mislim da je upravo tim potezom osigurao sebi angažman u Engleskoj :lol: DUgo se na Eurosportu vrtilo :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:39

VanBasten je napisao/la:
Šta se tu zaista desilo, ja neznam. Ne želim da ulazim u te mahalske da su mu tražene pare, itsl. Jer je sve rekla-kazala. Al da smo izgubili mnogo njegovim ne igranjem, jesmo.
Sjećate se ono nekad poslije onog finala kad CSKA osvoji ,neka emisija na TV i gosti Pašalić ,Baho vodio mislim nisam siguran ,i nazvali Rahimića ,i Pašalić sa njim priča i kaže mu eto Elvire sine u ponedjeljak ti stiže poziv na adresu kluba (ono ko fol Baho im obezbjedio razgovor sa Elvirom )
Ali on opet nije zaigrao ,a tad je bio u najboljim godinama :( tek ga je Muzurović kasnije pozvao nekoliko godina nakon :( a tužno je jbt čovjek u 35 godini a nema dvadesetaka nastupa za reprezentaciju a mogo je bar 80+ imati ,znamo kako je konstatntan igrač bio kroz čitavu karijeru(nije imao povreda i to)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 22:41

Konjic je dva puta zaredom u Derbyu dobijao nagradu za najsrcanijeg i najdrazeg igraca od navijaca.
Kazu tamo gdje ni paliju od tri metra dugacku nisi smjeo staviti,Konjic je tu glavusu prvi ''mec'o''
A Bola i u Rayi Valecano handrio Reala i Barcelonu.Nije yeb'o zivu silu.
I jos se vrti onaj gol Bole kad je sa Fenerom sahranio nepobjedivost M.U na svom terenu,i to koji gol.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:45

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Sjećate se ono nekad poslije onog finala kad CSKA osvoji ,neka emisija na TV i gosti Pašalić ,Baho vodio mislim nisam siguran ,i nazvali Rahimića ,i Pašalić sa njim priča i kaže mu eto Elvire sine u ponedjeljak ti stiže poziv na adresu kluba (ono ko fol Baho im obezbjedio razgovor sa Elvirom )
Ali on opet nije zaigrao ,a tad je bio u najboljim godinama :( tek ga je Muzurović kasnije pozvao nekoliko godina nakon :( a tužno je jbt čovjek u 35 godini a nema dvadesetaka nastupa za reprezentaciju a mogo je bar 80+ imati ,znamo kako je konstatntan igrač bio kroz čitavu karijeru(nije imao povreda i to)
Sjećam, sapunica cjela. te je bio i intervju s Elvirovim ocem u Banovićima.
Šteta, šteta velika.... Al, jbg...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 22:47

''Sine Elvire''............ najlonka je prazna :roll: :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:49

harishp je napisao/la:Konjic je dva puta zaredom u Derbyu dobijao nagradu za najsrcanijeg i najdrazeg igraca od navijaca.
Kazu tamo gdje ni paliju od tri metra dugacku nisi smjeo staviti,Konjic je tu glavusu prvi ''mec'o''
A Bola i u Rayi Valecano handrio Reala i Barcelonu.Nije yeb'o zivu silu.
I jos se vrti onaj gol Bole kad je sa Fenerom sahranio nepobjedivost M.U na svom terenu,i to koji gol.
Samo Bolić i Šuker su uspjeli ono baš mangupski izofirati Smichaela

[youtube][/youtube]

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 22:51

A tad smo imali 4 igrača u Španiji a čak tri u Rayu ,Bola ,Balja (posudba)i onaj Granov ,al on nikad nije igrao za repku a nekoliko sezona je bio u Španiji ,a četvrti je bio Hibića Sevila ,Atletico ,jel ono Hibić tad bio kapiten Atletica ili Sevile .

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 jun 2011, 22:52

pjanic ce bit nas igrac sa ubjedljivo najvise nastupa za repku

a sto se tice ovog klipa, gol je sjajan, al mi se cini da je lopta malo, bas malo zakacila odbrambenog igraca pa je nako zavrsila

@legenda hibic je bio kap. atletica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 22:53

legenda reala je napisao/la:A tad smo imali 4 igrača u Španiji a čak tri u Rayu ,Bola ,Balja (posudba)i onaj Granov ,al on nikad nije igrao za repku a nekoliko sezona je bio u Španiji ,a četvrti je bio Hibića Sevila ,Atletico ,jel ono Hibić tad bio kapiten Atletica ili Sevile .
Atletica :)
Gil ga nije htio prodat ni za kovčeg zlata. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 23:00

Ma kako rekoh,da je ove malake naguziti makar sa 1-0.
Da se vise ne kofrce. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 11 jun 2011, 23:13

haris1812hz je napisao/la:Evo siri spisak od potencijalni igraci
Denni Avdic (Werder Bremen) Otpisan, vec nastupio za prvi tim Svedske
Said Husjinovic (Werder Bremen) Nema ga ni na mapi Werdera
Jasmin Sudic (Malmo FF) Interesantan igrac ali aktuelni igrac Svedske U21. Ukoliko promjeni fudbalsko drzavljanstvo nece vise moci nastupati za U21 vec cekati da navrsi 21 godinu prije nego zaigra za BiH A. Treba momka pustuti da prodje Svedsku skolu i pratiti ga
Ervin Zukanovic (Eupen) Interesantan igrac. Treba ga probati
Josip Colina (Grasshopper Club Zürich) Ima 30 kuka bez nekog znacajnog uspjeha
Izet Hajrovic (Grasshopper Club Zürich) Ista prica kao i za Sudica. Igra za Svicarski U20. Pratiti razvoj
Emir Kujovic (Kayserispor) Nisam siguran da moze igrati za nas jer prema transfermarkt.de rodjen je u Bijelo Polje - jedino da su mu roditelji iz Bosne? Ako su mu roditelji iz BiH moze nastupiti ali mora promjeniti fudbalsko drzavljanstvo. Interesantan igrac
Admir Ljevakovic (FK Teplice) Definitivno pozvati. Igra na poziciji na kojoj smo deficitni i gdje cemo morati uskoro traziti zamjenu za Rahimica.
Ajdin Mahmutovic (FK Teplice) Imamo 4-5 igraca koji konkurisu na poziciju koju igra. Nista za sada.
Ivan Krstanovic (Dinamo Zagreb) Ista prica kao i za Mahmutovica
Milan Djuric (FC Parma) Isto kao predhodna dvojica ali zbog godina pratiti razvoj
Jasmin Buric (Lech Poznan) Interesantan igrac. Trebalo bi pozvati narocito ako se nastavi ovo sranje sa Begovicem
Edin Cocalic (Panionis) Definitivno pozvati. Cudi me da jos prije nije bio pozvan
Amir Spahic (Slask Wroclaw) Za razliku od burazera nije daleko dogurao ali ako nebudemo imali Papca na toj poziciji definitivno pozvati
Haris Bukva (SK Sturm Graz) Interesantan igrac na poziciji na kojoj vec imamo Salihovic i Lulica ali bi bilo korisno ispitati u slucaju da oba prva budu van stroja.

Ako imate vi jos koje dodajte :)

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 11 jun 2011, 23:17

Ma meni se cini da nije bas previse relevantno u ovoj prici isticati gdje je ko igrao.Evo Siti je veci klub nego Wolsburg,pa vidite gdje je Djeko bolje igrao.Ma pare su cudo,sta one znaju uraditi sportistima. Samo mislim da je najvazniji odnos prema nacionalnom dresu.Cini mi se da ovi momci sada popustaju u tom segmentu.Stvarno je cinjenica da su i Barbarez i Bolic,Konjic Hibic i vecina ostalih do kraja karijere igrali srcem za reprezentaciju.Jednostavno voljeli su to.A to cini ogromnu razliku bez obzira gdje igras.A nije ni onaj Blaz bio los na poziciji selektora,imao je on nesto.Pa realno mi smo bili najblize plasmanu na prvenstvo protiv Danske.Ali trebalo je malo i srece.Zasluzili smo bili....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 12 jun 2011, 00:34

Remi pri najboljem. Neznacajna tekma, ali dobra provjera pred jos jedne kljucne :roll: utakmice sa bjelorusima.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.