BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pepe $
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Pepe $ » 07 jun 2011, 09:39

legenda reala je napisao/la:Znam jbg našo sam da je Kurd ,al nisam htio da brišem post ;) al ja kontam Mervan Čelik reko neki naš ,kad on s nama nikakve veze nema :lol:
Ehhh taj bi dobro dosao Čeliku :mrgreen: :lol:
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jun 2011, 15:54

http://www.soccer-talents.com/Marko_Mar ... 27-12.html

iz Širokog je ovaj..živi u Beču, kako čujem sad potpisao za Rapid novi ugovor..najbolji vratar bio 2008. u konkurenciji Bayerna, Barcelone, Manchestera itd. navodno ga želi bayern i bayer leverkusen uzet..

vec ima i tu: http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 83793.html

jer ga je Rapid kupio prije 4-5 godina od nekog manjeg kluba

a i gra i za Austriju U16, a dokaz da je očito dobar golman je to da igra za U18 ekipu, a tek mu 15 godina :?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jun 2011, 17:35

slika

Haris Seferovic ;)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jun 2011, 17:54

Vec sam nekoliko puta citao clanke o jednom golmanu u francuskoj ligi. 17-ogodosnji Ermin Besic brani za As Beauvais. Branio je za juniore (koji se takmice u prvoj ligi za Francuske za svoje uzraste) ali je krajem ove sezone prekomandovan u seniorski tim (koji se takmici u 3. Ligi).
Bilo bi super kad bi ovaj momak dobio poziv u mladu reprezentaciju (U-21 ili U-19), pa nek dobije priliku da se pokaze..
Odluka šesnaestogodišnjeg Bešića koji u mnogo obećava po pitanju nacionalnog dresa je poznata.

-"Moja je želja, golmanski dres sa grbom Bosne i Hercegovine. Kada bi dobio priliku da pokažem šta znam uvjeren sam da bi uspio opravdati zadobiveno povjerenje. Ipak, u ovom trenutku nemam nikakav poziv, što predstavlja donekle razočarenje."

Od početka Bešić "trubi" da mu je jedna želja BiH. Baš kao i Miralem Pjanić, nagovjestio je želju igranja za BiH. Ni Miralema, ali ni njega nisu odmah pozvali. Miralem je svoju priliku dobio. Nadajmo se kako će njegova sudbina zadesiti i Ermina Bešića.

- "Žao mi je što niko za sada nije pokazao interes. Možda u ovom trenutku imaju bolji mladići od mene, tako da druge i ne prate, ali znam da kada bi došlo do poziva, dao bi i posljednji atom snage za uspjeh nacije."
InsAllah cemo ga gledati uskoro u dresu nase reprezentacije!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 13 jun 2011, 21:39

Sta je s ovim Tankovicem, ne bi reko da je nesto zagrijan...Treba na vrijeme dijelovat, pa sta bude.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2011, 01:41

Š'a se čeka sa momkom koji ima BH i Švedsko državljanstvo? Momak igra u klubu ,koji je kao 6. završio u Turskoj, a pored toga u svojoj prvoj polusezoni je zabio 4 gola ,uz 12 odigranih tekmi.
Kujović je odigrao dvije utakmice za švedsku U-21 reprezentaciju, ali ima i bosanskohercegovačko državljanstvo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 02:07

Kujovic je crnogorac i nema veze sa Bosnom. A kao drugo momak je ozlijedjen i nije igro nekolko mjeseci. Neka mu je neznam nija kost u kicmi pukla il nesto tako, tako da je opasna povreda i jedno vrijeme nije se mogo ni kretat. Steta jer je extra poceo u Kayseriu. Bice mu vrlo vrlo tesko da se vrati posle ovoga jer nedaj boze jos jedan snazan udarac i bog sami zna sta sve moze biti. Zivim u istom gradu ko on i znam momka licno tako da nek neki ne misle da lupam samo. Toliko do mena.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2011, 02:32

sajo10 je napisao/la:Kujovic je crnogorac i nema veze sa Bosnom. A kao drugo momak je ozlijedjen i nije igro nekolko mjeseci. Neka mu je neznam nija kost u kicmi pukla il nesto tako, tako da je opasna povreda i jedno vrijeme nije se mogo ni kretat. Steta jer je extra poceo u Kayseriu. Bice mu vrlo vrlo tesko da se vrati posle ovoga jer nedaj boze jos jedan snazan udarac i bog sami zna sta sve moze biti. Zivim u istom gradu ko on i znam momka licno tako da nek neki ne misle da lupam samo. Toliko do mena.
Poznaš tipa?
Ovaj moj citat navodi da ima BH državljanstvo. :?
Znači, def. nema BH državljanstva?
ps.Da mu je kost pukla, msm da bi ostao nepokretan.Koliko (a znam površno) znam ,kroz unutrašnost kičmene kosti putuju signali za kretanje iz nogu u mozak :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 03:07

Arnelinho je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Kujovic je crnogorac i nema veze sa Bosnom. A kao drugo momak je ozlijedjen i nije igro nekolko mjeseci. Neka mu je neznam nija kost u kicmi pukla il nesto tako, tako da je opasna povreda i jedno vrijeme nije se mogo ni kretat. Steta jer je extra poceo u Kayseriu. Bice mu vrlo vrlo tesko da se vrati posle ovoga jer nedaj boze jos jedan snazan udarac i bog sami zna sta sve moze biti. Zivim u istom gradu ko on i znam momka licno tako da nek neki ne misle da lupam samo. Toliko do mena.
Poznaš tipa?
Ovaj moj citat navodi da ima BH državljanstvo. :?
Znači, def. nema BH državljanstva?
ps.Da mu je kost pukla, msm da bi ostao nepokretan.Koliko (a znam površno) znam ,kroz unutrašnost kičmene kosti putuju signali za kretanje iz nogu u mozak :)
Pa reko sam da neznam bas sta mu je se desilo al je nesto skroz opasno to jedino znam jer umene stara radi zajedno sa njegovom pa mi je ispricala. Nisam mu drug bas al znam ko je, bio sam u dzamiji i tako tu sa njim. I da, nema BH drzavljanstvno tako da se dzabe razglaba o njemu a nije ni nesto specialno dobar. Za njega je Halmstad dobijo lovu koju ni oni sami nikad nebi sanjali tako da su ga odma prodali jer je momak imo poprilicno losu sezonu gdje je dao vrlo malo golova..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 jun 2011, 18:32

Ervin Zukanovic je presao u redove Liersea. Nadao sam se da ce otici u neku od liga 5-ice , ali ok nije ni to los izbor. Samo nek standardno igra i sve ce biti ok.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 jun 2011, 14:09

gledam juce utakmicu holandija-sjeverna koreja na SPu U-17. igra neki adnan bajic za holandjane, jeli to "nas" igrac??
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 14:37

Igra i neki Tarik Salkicic za SAD.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 jun 2011, 14:53

Ma sv su to izgubljeni igraci jer nas Savez sa Ivicom na celu ima prelos skauting.Bolje da trazi igrace nego da ide gledati pripreme zelje..

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 jun 2011, 15:00

delija je napisao/la:Ma sv su to izgubljeni igraci jer nas Savez sa Ivicom na celu ima prelos skauting.Bolje da trazi igrace nego da ide gledati pripreme zelje..
dlaku u jajetu bi nasli covjeku :oops:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 jun 2011, 15:02

:mrgreen:

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jun 2011, 15:24

pa ako zelimo da neke igrace na jesen vidimo u dresu bih, treba sada raditi na ostvarivanju kontakata i na proceduri promjene sportskog ili sticanju bih drzavljanstva. cekacemo ,kao i obicno, da seferovic pocne zabijati u fiorentini ili hajrovic debituje za arsenal , pa da ih pitamo bi li igrali za bih........obicno bude kasno......oni sigurno imaju kvalitet za u21, sto ih odmah ne pozvati?
Sent from my Commodore 64

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jun 2011, 21:37

Arsenal i HSV zainteresirani za Cajica !

slika

http://www.mopo.de/sport/hsv/castelen-- ... 8606146/-/
Der HSV soll sich nach Bosnien-Talent Aldin Cajic (18) vom FK Teplice erkundigt haben. An dem Mittelfeldspieler, der für gut 1,5 Millionen Euro Ablöse zu haben wäre, soll allerdings auch der FC Arsenal Interesse zeigen.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 jun 2011, 23:15

Interesuje me zasto Wolfsburg nije kupio Cajica.

Emir Omerovic ce igrati za Hoffenheim U19.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jun 2011, 00:49

Principatus je napisao/la:Interesuje me zasto Wolfsburg nije kupio Cajica.

Emir Omerovic ce igrati za Hoffenheim U19.
Daj @Principatus nemoj makar ti zayebavati 8-)
Ti kao zaboravio koji je kloc od menagera tad bio,a bogami i trenera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jun 2011, 08:43

Haha, aah vidi ja zaboravio. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 8 gostiju.