Ehhh taj bi dobro dosao Čelikulegenda reala je napisao/la:Znam jbg našo sam da je Kurd ,al nisam htio da brišem postal ja kontam Mervan Čelik reko neki naš ,kad on s nama nikakve veze nema

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ehhh taj bi dobro dosao Čelikulegenda reala je napisao/la:Znam jbg našo sam da je Kurd ,al nisam htio da brišem postal ja kontam Mervan Čelik reko neki naš ,kad on s nama nikakve veze nema
Odluka šesnaestogodišnjeg Bešića koji u mnogo obećava po pitanju nacionalnog dresa je poznata.
-"Moja je želja, golmanski dres sa grbom Bosne i Hercegovine. Kada bi dobio priliku da pokažem šta znam uvjeren sam da bi uspio opravdati zadobiveno povjerenje. Ipak, u ovom trenutku nemam nikakav poziv, što predstavlja donekle razočarenje."
InsAllah cemo ga gledati uskoro u dresu nase reprezentacije!Od početka Bešić "trubi" da mu je jedna želja BiH. Baš kao i Miralem Pjanić, nagovjestio je želju igranja za BiH. Ni Miralema, ali ni njega nisu odmah pozvali. Miralem je svoju priliku dobio. Nadajmo se kako će njegova sudbina zadesiti i Ermina Bešića.
- "Žao mi je što niko za sada nije pokazao interes. Možda u ovom trenutku imaju bolji mladići od mene, tako da druge i ne prate, ali znam da kada bi došlo do poziva, dao bi i posljednji atom snage za uspjeh nacije."
Kujović je odigrao dvije utakmice za švedsku U-21 reprezentaciju, ali ima i bosanskohercegovačko državljanstvo.
Poznaš tipa?sajo10 je napisao/la:Kujovic je crnogorac i nema veze sa Bosnom. A kao drugo momak je ozlijedjen i nije igro nekolko mjeseci. Neka mu je neznam nija kost u kicmi pukla il nesto tako, tako da je opasna povreda i jedno vrijeme nije se mogo ni kretat. Steta jer je extra poceo u Kayseriu. Bice mu vrlo vrlo tesko da se vrati posle ovoga jer nedaj boze jos jedan snazan udarac i bog sami zna sta sve moze biti. Zivim u istom gradu ko on i znam momka licno tako da nek neki ne misle da lupam samo. Toliko do mena.
Pa reko sam da neznam bas sta mu je se desilo al je nesto skroz opasno to jedino znam jer umene stara radi zajedno sa njegovom pa mi je ispricala. Nisam mu drug bas al znam ko je, bio sam u dzamiji i tako tu sa njim. I da, nema BH drzavljanstvno tako da se dzabe razglaba o njemu a nije ni nesto specialno dobar. Za njega je Halmstad dobijo lovu koju ni oni sami nikad nebi sanjali tako da su ga odma prodali jer je momak imo poprilicno losu sezonu gdje je dao vrlo malo golova..Arnelinho je napisao/la:Poznaš tipa?sajo10 je napisao/la:Kujovic je crnogorac i nema veze sa Bosnom. A kao drugo momak je ozlijedjen i nije igro nekolko mjeseci. Neka mu je neznam nija kost u kicmi pukla il nesto tako, tako da je opasna povreda i jedno vrijeme nije se mogo ni kretat. Steta jer je extra poceo u Kayseriu. Bice mu vrlo vrlo tesko da se vrati posle ovoga jer nedaj boze jos jedan snazan udarac i bog sami zna sta sve moze biti. Zivim u istom gradu ko on i znam momka licno tako da nek neki ne misle da lupam samo. Toliko do mena.
Ovaj moj citat navodi da ima BH državljanstvo.![]()
Znači, def. nema BH državljanstva?
ps.Da mu je kost pukla, msm da bi ostao nepokretan.Koliko (a znam površno) znam ,kroz unutrašnost kičmene kosti putuju signali za kretanje iz nogu u mozak
dlaku u jajetu bi nasli covjekudelija je napisao/la:Ma sv su to izgubljeni igraci jer nas Savez sa Ivicom na celu ima prelos skauting.Bolje da trazi igrace nego da ide gledati pripreme zelje..
Der HSV soll sich nach Bosnien-Talent Aldin Cajic (18) vom FK Teplice erkundigt haben. An dem Mittelfeldspieler, der für gut 1,5 Millionen Euro Ablöse zu haben wäre, soll allerdings auch der FC Arsenal Interesse zeigen.
Daj @Principatus nemoj makar ti zayebavatiPrincipatus je napisao/la:Interesuje me zasto Wolfsburg nije kupio Cajica.
Emir Omerovic ce igrati za Hoffenheim U19.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.