Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pepe $
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 01:39

@Madridism
slika
slika
:mrgreen:
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jun 2011, 01:40

Šta je ovo, svaka tema ima svog klauna :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jun 2011, 01:44

Ma ja se slažem da ne treba dovoditi nikoga,ama baš nikoga..

Jer stvarno imamo dva bisera u napadu i grehota je da se usporava njihov napredak...

Očekujem da čo ovaj na mom avataru pokazati klasu,a u Higuainovu tvrdoglavost ne sumnjam.

I ako nekog zanima zašto je Gonzalo drag,pa vecini simpatizera...
osim kvalitere i borbenosti,ima jedan video kada Gonzalo sa 11 godina govori da bi volio igrati u Realu i da mu je to san...e da **** objektivne faktore ipak "sentimento" još postoji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2011, 01:54

Raul_64 je napisao/la:Ma ja se slažem da ne treba dovoditi nikoga,ama baš nikoga..

Jer stvarno imamo dva bisera u napadu i grehota je da se usporava njihov napredak...

Očekujem da čo ovaj na mom avataru pokazati klasu,a u Higuainovu tvrdoglavost ne sumnjam.

I ako nekog zanima zašto je Gonzalo drag,pa vecini simpatizera...
osim kvalitere i borbenosti,ima jedan video kada Gonzalo sa 11 godina govori da bi volio igrati u Realu i da mu je to san...e da **** objektivne faktore ipak "sentimento" još postoji.
Nisam ovo znao jbt :o Sad mi je još draži :oops: :)
GunnerS je napisao/la:Šta je ovo, svaka tema ima svog klauna :D
Jbg šta ćeš ljudima do zajebancije :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 02:04

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pravda za Pepea

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jun 2011, 02:05

Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 02:08

legenda reala je napisao/la:Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina :lol: :lol: :lol:
Ja ga postujem :mrgreen:
Pravda za Pepea

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jun 2011, 02:12

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina :lol: :lol: :lol:
Bil mu dao guze :lol: :P
Gdje ga nećeš volit :mrgreen:
ja nebi ,al znam ko bi :lol: :lol:
što da ga volim nisam ja Portilo da volim Higuaina i Ronalda plaćenike :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2011, 02:16

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Bil mu dao guze :lol: :P
Gdje ga nećeš volit :mrgreen:
ja nebi ,al znam ko bi :lol: :lol:
što da ga volim nisam ja Portilo da volim Higuaina i Ronalda plaćenike :mrgreen:
Pipita plaćenik :lol: :roll: :mrgreen:
Bolje je drži se ovih sportašica poput odbojkašica i tako to ti mi se postovi sviĐaju,a ne ovo :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 10:26

Inter ponudio 30 mill za KAKU, R.Madrid trazi 40 mill
8-)
Pravda za Pepea

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 15 jun 2011, 11:10

Pepe $ je napisao/la:
8-)
Ma neka nude samo :D Ricardo ostaje u Madridu 8-)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 11:18

Pepe $ je napisao/la:
8-)
Ja bi to prihvatio istog trena.

http://www.as.com/futbol/articulo/fenom ... ftb_39/Tes
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 15 jun 2011, 12:25

[youtube][/youtube]
8-)
Pravda za Pepea

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 13:53

Ebo vas vise Kaka nece nigdje i gotovo.

Sto se tice Ronalda, pa svaka budala je vidjela kako Adebayor ne zeli da suta, salje Ronaldu loptu iako je u boljoj poziciji, Ozil takodjer. Onaj ko ne zeli priznati to je jedan od onih koji tvrde da je Ronaldo bolji igrac od Messija.

Citam evo za Neymara opet gluposti, da smo ga kao doveli za 40 miliona.

Ha Ha !

Kada smo dali 90 miliona za Ronalda osramotili smo se, a da damo 40 miliona za ovog poluigraca ne bi se osramotili nego bismo trebali ugasiti klub!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 jun 2011, 13:55

Madridism je napisao/la:Ebo vas vise Kaka nece nigdje i gotovo.

Sto se tice Ronalda, pa svaka budala je vidjela kako Adebayor ne zeli da suta, salje Ronaldu loptu iako je u boljoj poziciji, Ozil takodjer. Onaj ko ne zeli priznati to je jedan od onih koji tvrde da je Ronaldo bolji igrac od Messija.

Ha Ha !

Kada smo dali 90 miliona za Ronalda osramotili smo se, a da damo 40 miliona za ovog poluigraca ne bi se osramotili nego bismo trebali ugasiti klub!
ma trebamo Huntelaara dovesti.To bi bilo idealno pojacanje :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 13:56

Sta je ovo bilo neymar nije potpisao za vas

Juče se brzinom svetlosti prenela vest da je fantastični Brazilac postao igrač Reala. Mladić to demantuje i kaže da neće napustiti Santos u bliskoj budućnosti.
Nejmar se distancirao od navoda da je potpisao ugovor sa Real Madridom, a predsednik brazilskog velikana, Luis Ribeiro, poručio je da nije spreman da pusti mladog napadača.

Vest da je Nejmar postao igrač Madriđana došla je od Ernesta Broncetija, agenta koji ima bliske kontakte sa Realom, ali je on kasnije demantovao sebe, rekavši da su ga mediji u Italiji loše interpretirali.

Santos je sleteo u Montevideo gde će igrati prvi meč finala Kopa Libertadores protiv Penjarola, a prva zvezda ekipe je demantovala navode da prelazi u Evropu.

''Nema ništa od Real Madrida. Od danas me ništa neće odvesti iz Santosa'', bio je kratak Nejmar na aerodromu.

U međuvremenu, oglasio se i predsednik Ribeiro i kategorično demantovao bilo kakvu povezanost sa Realom.

''Ako stigne ponuda, vratiću je nazad. Smešno je što takve vesti vek dođu pred odlučujuće mečeve. Mora da se šale sa nama. Kada nije Ganzo, onda je Nejmar'', kaže predsednik.

Veruje se da Nejmar ima minimalnu klauzulu u ugovoru po kojoj može da napusti klub od 45 miliona evra, a njegov ugovor sa Santosom traje do 2015. godine.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jun 2011, 14:07

Madridism je napisao/la:Ebo vas vise Kaka nece nigdje i gotovo.

Ha Ha !

Momak niste se osramotili sto ste doveli ronalda za 90 mil.. msm ronaldo je opravdao ulozeno za razliku od nekih npr. kaka iako ga ja volim zbog toga sto sam ja navijac milana on nije opravdao ulozeno
a sto se tice neymara momak je veliki potencijal a sada kako bi se snaso u evropi to neznam i sada evo citam neymar nece doci i sada ovoga sto se tice sutanja sigurno murinjo ima veze sa tim on zeli sigurno vise da forsira ronalda i draze mu je kada ronaldo da gol nego adebajor ili ozil a sada glavno naravno da ronaldo nije bolji od messia messi je trenutno najbolji na svijetu ali i ronaldo nije los
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 jun 2011, 14:59

Mislim da nitko od navijača, simpatizera Real Madrida po dosad viđenom nije pomislio da je 100 milijuna eura puno za Ronalda.. Pa lik je u 2 sezone utrpao kišu golova a vjerujem da će koliko mu ugovor potraje ta brojka biti znatno veća.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 16:46

meho-medo je napisao/la: Momak niste se osramotili sto ste doveli ronalda za 90 mil.. msm ronaldo je opravdao ulozeno za razliku od nekih npr. kaka iako ga ja volim zbog toga sto sam ja navijac milana on nije opravdao ulozeno
a sto se tice neymara momak je veliki potencijal a sada kako bi se snaso u evropi to neznam i sada evo citam neymar nece doci i sada ovoga sto se tice sutanja sigurno murinjo ima veze sa tim on zeli sigurno vise da forsira ronalda i draze mu je kada ronaldo da gol nego adebajor ili ozil a sada glavno naravno da ronaldo nije bolji od messia messi je trenutno najbolji na svijetu ali i ronaldo nije los
To reci ovim navijacima Reala na ovoj temi. Sto se tice opravdanja ulozenih 90 i nesto miliona, o tome jos uvijek ne treba pozitivno pricati s obzirom na to da su neki timovi sa ulozenih 50 miliona osvajali naslove Lige prvaka, a mi sa tim tzv. najboljim igracem svijeta ne mozemo politi Barceloni.

Za 500 maraka mozes kupiti ficu
Za 200.000 maraka mozes kupiti CLS-a

Fico je spor i zbog toga je jeftin, CLS je premocan i zbog toga je skup

A Ronaldo je preskup a protiv Barcelone nudi jednako kao i automobil od 500 maraka na autoputu.

Toxicity je napisao/la:Mislim da nitko od navijača, simpatizera Real Madrida po dosad viđenom nije pomislio da je 100 milijuna eura puno za Ronalda.. Pa lik je u 2 sezone utrpao kišu golova a vjerujem da će koliko mu ugovor potraje ta brojka biti znatno veća.
Bitna je kisa golova protiv Barcelone. Ne spominji mi finale kupa, to me ne zanima, niti onaj gol za 1:1 iz nepostojeceg penala.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jun 2011, 16:51

@Madridism, jesi dobar? Ronaldo je svaki cent opravdao samo sto si ti nesto frustriran pa neces da priznas. Nije jedino on kriv sto nismo osvojili veci trofej, ne gledaj to na taj nacin. Prosle sezone postigao 26 golova, nosio Real. Ove 40, isto bio ponajbolji igrac. Da li je bolji ili slabiji od Messia cemo vidjeti, mada su tu nijanse.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.