Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nisam ovo znao jbtRaul_64 je napisao/la:Ma ja se slažem da ne treba dovoditi nikoga,ama baš nikoga..
Jer stvarno imamo dva bisera u napadu i grehota je da se usporava njihov napredak...
Očekujem da čo ovaj na mom avataru pokazati klasu,a u Higuainovu tvrdoglavost ne sumnjam.
I ako nekog zanima zašto je Gonzalo drag,pa vecini simpatizera...
osim kvalitere i borbenosti,ima jedan video kada Gonzalo sa 11 godina govori da bi volio igrati u Realu i da mu je to san...e da **** objektivne faktore ipak "sentimento" još postoji.
Jbg šta ćeš ljudima do zajebancijeGunnerS je napisao/la:Šta je ovo, svaka tema ima svog klauna
Ja ga postujemlegenda reala je napisao/la:Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina![]()
![]()
ja nebi ,al znam ko biLBJ MVP je napisao/la:Bil mu dao guzelegenda reala je napisao/la:Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ga nećeš volit
Pipita plaćeniklegenda reala je napisao/la:ja nebi ,al znam ko biLBJ MVP je napisao/la:Bil mu dao guzelegenda reala je napisao/la:Jao gdje ode ovaj forum svi vole Gonzala Higuaina![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ga nećeš volit![]()
![]()
što da ga volim nisam ja Portilo da volim Higuaina i Ronalda plaćenike
Inter ponudio 30 mill za KAKU, R.Madrid trazi 40 mill
Ma neka nude samoPepe $ je napisao/la:Inter ponudio 30 mill za KAKU, R.Madrid trazi 40 mill
Ja bi to prihvatio istog trena.Pepe $ je napisao/la:Inter ponudio 30 mill za KAKU, R.Madrid trazi 40 mill
ma trebamo Huntelaara dovesti.To bi bilo idealno pojacanjeMadridism je napisao/la:Ebo vas vise Kaka nece nigdje i gotovo.
Sto se tice Ronalda, pa svaka budala je vidjela kako Adebayor ne zeli da suta, salje Ronaldu loptu iako je u boljoj poziciji, Ozil takodjer. Onaj ko ne zeli priznati to je jedan od onih koji tvrde da je Ronaldo bolji igrac od Messija.
Citam evo za Neymara opet gluposti, da smo ga kao doveli za 40 miliona.
Ha Ha !
Kada smo dali 90 miliona za Ronalda osramotili smo se, a da damo 40 miliona za ovog poluigraca ne bi se osramotili nego bismo trebali ugasiti klub!
Momak niste se osramotili sto ste doveli ronalda za 90 mil.. msm ronaldo je opravdao ulozeno za razliku od nekih npr. kaka iako ga ja volim zbog toga sto sam ja navijac milana on nije opravdao ulozenoMadridism je napisao/la:Ebo vas vise Kaka nece nigdje i gotovo.
Sto se tice Ronalda, pa svaka budala je vidjela kako Adebayor ne zeli da suta, salje Ronaldu loptu iako je u boljoj poziciji, Ozil takodjer. Onaj ko ne zeli priznati to je jedan od onih koji tvrde da je Ronaldo bolji igrac od Messija.
Citam evo za Neymara opet gluposti, da smo ga kao doveli za 40 miliona.
Ha Ha !
Kada smo dali 90 miliona za Ronalda osramotili smo se, a da damo 40 miliona za ovog poluigraca ne bi se osramotili nego bismo trebali ugasiti klub!
To reci ovim navijacima Reala na ovoj temi. Sto se tice opravdanja ulozenih 90 i nesto miliona, o tome jos uvijek ne treba pozitivno pricati s obzirom na to da su neki timovi sa ulozenih 50 miliona osvajali naslove Lige prvaka, a mi sa tim tzv. najboljim igracem svijeta ne mozemo politi Barceloni.meho-medo je napisao/la: Momak niste se osramotili sto ste doveli ronalda za 90 mil.. msm ronaldo je opravdao ulozeno za razliku od nekih npr. kaka iako ga ja volim zbog toga sto sam ja navijac milana on nije opravdao ulozeno
a sto se tice neymara momak je veliki potencijal a sada kako bi se snaso u evropi to neznam i sada evo citam neymar nece doci i sada ovoga sto se tice sutanja sigurno murinjo ima veze sa tim on zeli sigurno vise da forsira ronalda i draze mu je kada ronaldo da gol nego adebajor ili ozil a sada glavno naravno da ronaldo nije bolji od messia messi je trenutno najbolji na svijetu ali i ronaldo nije los
Bitna je kisa golova protiv Barcelone. Ne spominji mi finale kupa, to me ne zanima, niti onaj gol za 1:1 iz nepostojeceg penala.Toxicity je napisao/la:Mislim da nitko od navijača, simpatizera Real Madrida po dosad viđenom nije pomislio da je 100 milijuna eura puno za Ronalda.. Pa lik je u 2 sezone utrpao kišu golova a vjerujem da će koliko mu ugovor potraje ta brojka biti znatno veća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.