10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Goalgetter
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2011, 16:19

Sušić: Protiv Grčke bez Misimovića, Rahimića, Ibričića..

slika

- Planiram isprobati neka nova imena jer vjerovatno neću zvati naše «Ruse», Rahimića, Misimovića i Ibričića. Ne želim ih opterečivati dalekim putovanjima i praviti im probleme, jer će u to vrijeme ruska liga biti u punom zamahu. Bojim se da bi mogli, zbog tog jednog okupljanja, izgubiti mjesta u timovima, što mi nikako ne ide u prilog - naglasio je Sušić za SAN, kojem je već sada jedina «noćna mora» dvomeč sa Bjelorusijom, koji će definitivno odlučiti sudbinu «Zmajeva» u kvalifikacijama.

- Iz njihovih utakmica zaključio sam da su Bjelorusi čudna ekipa, koja je u stanju dobiti, ali i izgubiti od svakoga. Nešto slično kao što smo i mi! Ipak je to «sovjetska» škola fudbala i poslije Rusije, najkvalitetnija ekipa tog regiona. Najviše me muči što ćemo morati ići na pobjedu u oba duela - zabrinuto konstatuje Pape u razgovoru za SAN.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 16 jun 2011, 16:30

Goalgetter je napisao/la: Sušić: Protiv Grčke bez Misimovića, Rahimića, Ibričića..

slika

- Planiram isprobati neka nova imena jer vjerovatno neću zvati naše «Ruse», Rahimića, Misimovića i Ibričića. Ne želim ih opterečivati dalekim putovanjima i praviti im probleme, jer će u to vrijeme ruska liga biti u punom zamahu. Bojim se da bi mogli, zbog tog jednog okupljanja, izgubiti mjesta u timovima, što mi nikako ne ide u prilog - naglasio je Sušić za SAN, kojem je već sada jedina «noćna mora» dvomeč sa Bjelorusijom, koji će definitivno odlučiti sudbinu «Zmajeva» u kvalifikacijama.

- Iz njihovih utakmica zaključio sam da su Bjelorusi čudna ekipa, koja je u stanju dobiti, ali i izgubiti od svakoga. Nešto slično kao što smo i mi! Ipak je to «sovjetska» škola fudbala i poslije Rusije, najkvalitetnija ekipa tog regiona. Najviše me muči što ćemo morati ići na pobjedu u oba duela - zabrinuto konstatuje Pape u razgovoru za SAN.
Danas svako može biti novinar.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 jun 2011, 16:33

Evo prilike za Cocalica i ostalu mraku :lol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jun 2011, 16:35

Ocekujem Cocalica i Viscu. Mozda jos neko ime..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jun 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2011, 16:54

Goalgetter je napisao/la: Sušić: Protiv Grčke bez Misimovića, Rahimića, Ibričića..

slika

A to nikako nije mogao dozvolit Begovicu koji je imao utakmicu 3 dana nakon onog jada protiv Meksika. Susic dvolican po obicaju. A ta trojica nemaju sta izgubit, kad svi griju klupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 17:06

@Cartman citaj izmedju redova.Uostalom ako ove pozove qurac ce mu ostati prostora za provjeru drugih igraca.
A za Begsona ne brini,taj ce uvijek naci razloga da se uhvati noge.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2011, 17:14

harishp je napisao/la:@Cartman citaj izmedju redova.Uostalom ako ove pozove qurac ce mu ostati prostora za provjeru drugih igraca.
A za Begsona ne brini,taj ce uvijek naci razloga da se uhvati noge.
Neka onda proba Avdukica na golu. Mlad momak, dokazan u najvecoj ligi Svijeta, vrijeme je da dobije priliku.

A ako ce vec nekoga probat, neka pozove Ljevakovica, Cocalica i Bunozu. Davno su zasluzili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 17:21

Ako ekipa zavisi od golmana yebo ti onda tu ekipu.
Buric ce ove godine vjerovatno dobiti priliku da brani cjelo prvenstvo u Lechu
Svoj kvalitet je dokazao protiv M.C a isto je mlad golman.Tako da Avdukic nije problem.
Sinan zna rasprdjavati o nekim anonimusima ili onaj Borovina o onom budalasu traktoristi golmanu iz Rumunskog prvaka.Mogli bi bi malo i o Cocalicu ili ostaloj ekipi,zasto ne.
Bunoza je povrjedjen i jos mu prestoji duga rahabilitacija a plus je rekao da ocekuje i Bilicev poziv.Kako rece ima jos sanse da zaigra za kockaste,onda ga mozes yebati ako tako misli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 16 jun 2011, 17:58

odlicno,nije ni bitno sta je razlog,pape,po obicaju ,naivan........eto sada su nosioci igre, pa da ne izgube mjesto......nego, tri igraca koja bi morala igrati, a bar dvojica,misimovic i ibricic, su teret reprezentacije.......vjerovatno ce izostaviti stilic ,tako da ostaju pjanic i medunjanin, od igraca koje je pape trpao u vezni red. prava prilika da se proba cocalic na poziciji defanzivnog veznog, ipak je decko ,u utakmicama p[rotiv olimpiakosa,paoka,aeka i paoa, bio u timu kola......mozda cak u paru s besicem. naravno papac i pandza u prvih 11......
ja bih probao defanzivno i cvrsto
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 18:04

Pape naivan :lol: :lol: ,kako Mesa jednom rece nakon derbija Sarajeva i Zelje u vezi Papeta i te naivnosti.
''Pape naivan pa da li ste vi uopste gledali utakmicu,igrac koji uzme loptu od svog golmana prodje kroz citavu protivnicku ekipu i zabije nam gol da bude naivan,hajte molim vas.Jos onaj Mesin ''vlazni''friz :lol:
Ibricic se ocito ne moze ubaciti u ovaj sastav ekipe.
Miske nakon Vukova nikako da dodje sebi.
Rahimic,svi pricaju o tome kako se vec treba gledati njegova zamjena
Vranjes koleteralna steta,zbog ove trojice.
Kako rekoh velika sansa za otvaranje i davanje prilike drugim igracima.Isto tako vidjeti kako bi Pjanic funkcionirao umjesto Misketa.Ako je iko naivan,naivan je onaj sto se prima na te price.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 16 jun 2011, 18:33

[quote]Najviše me muči što ćemo morati ići na pobjedu u oba duela - zabrinuto konstatuje Pape u razgovoru za SAN.[quote]
E moj pape kad ti ne vjeruješ u pobjedu, kako će igrači.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 18:44

Colo Colo je napisao/la:
Najviše me muči što ćemo morati ići na pobjedu u oba duela - zabrinuto konstatuje Pape u razgovoru za SAN.

E moj pape kad ti ne vjeruješ u pobjedu, kako će igrači.
Na osnovu cega da vjeruje.
Jednu utakmicu izgaraju na terenu,drugu useru i sefa i stanicu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2011, 19:05

slikaslika

Evo dvije neke varijante, ako bi Pape izostavio ''Ruse'' sa spiska.
Mozda u ovoj 4-4-2, bi bilo riskantno poceti sa Besiceom kao zadnjim veznim, ali treba polako traziti alternative za Rahimica ;) .
U ovoj drugoj, Mujdzu probati i kao krilo, jer je u Freiburgu igrao par puta tu poziciju. Tako da ostaje mjesto za Vranjesa, da se i on dokaze nakon one dobre utakmice u Bratislavi.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 jun 2011, 19:18

Uh ima još 2 mjeseca do ove utakmice, znal neko kad će karte izać u prodaju?
Čelik Zenica 1945

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 16 jun 2011, 19:18

[.[/quote][/quote][/quote]
Na osnovu cega da vjeruje.
Jednu utakmicu izgaraju na terenu,drugu useru i sefa i stanicu.[/quote]

Jarane da je Ćiro ili neki ozbiljni trener sa ovakvim igračima razbili bi i albaniju i rumuniju u gostima,a pape išao po bod u oba meča .Pape nema autoritet nad igračima.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2011, 19:23

harishp je napisao/la:Na osnovu cega da vjeruje.
:mrgreen:
Pa valjda vjeruje u svoje sopstvene sposobnosti, ako ništa drugo. Pa neću ja biti taj koji će igračima unijeti dodatno samopouzdanje pred početak vrlo važne utakmice, već Pape. Ako to nije u stanju učiniti, onda...Al' haj', sve znamo, krivi su svi igrači, samo Pape nije. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jun 2011, 19:48

Monolog je napisao/la:Pa valjda vjeruje u svoje sopstvene sposobnosti, ako ništa drugo.
:roll: :lol: sposobnosti :?
igrac saft bi nam mogo pomoc, al trener sajon...hmmm :oops:
Monolog je napisao/la:Pa neću ja biti taj koji će igračima unijeti dodatno samopouzdanje pred početak vrlo važne utakmice, već Pape.
dzaba pricas, taj ne umije.
selektor secer: also, ruku na srce pa trcecim korakom pregazit bruse pa na ep. zar treba veci motiv, pobogu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2011, 19:55

secer je napisao/la: sposobnosti
Ma to ja zbog drugih govorim. Znam da on i sposobnost ne ide u istu rečenicu. Odnosno ide, al' ako ima prefiks ne. :mrgreen:
secer je napisao/la:selektor secer: also, ruku na srce pa trcecim korakom pregazit bruse pa na ep. zar treba veci motiv, pobogu.
:lol: Kako to gospodin fudbal primijeti. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 20:38

Monolog je napisao/la:
Pa valjda vjeruje u svoje sopstvene sposobnosti, ako ništa drugo. Pa neću ja biti taj koji će igračima unijeti dodatno samopouzdanje pred početak vrlo važne utakmice, već Pape. Ako to nije u stanju učiniti, onda...Al' haj', sve znamo, krivi su svi igrači, samo Pape nije. :mrgreen:
Sopstvene sposobnosti,jedino da obuce kopacke ,dvadeset godina bude mladji i tako to.
Isto kao da ja tebi dam dvije marke i kazem''idi @monolog kupi mi steku cigara,gajbu pive i dvije kile kremenadle,uz to mi vrati kusur''I dok ti budes onako gledao u mene,jos ti dobacim ''sta je ,sta gledas,pa valjda vjerujes u svoje sposobnosti.'' :twisted:
@colo-colo onakvim tad i ovakvim sad igracima.Rijeka bi nas opet razbila. :lol: :lol: Razlika drasticna,cak sta vise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 16 jun 2011, 21:45

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Sopstvene sposobnosti,jedino da obuce kopacke ,dvadeset godina bude mladji i tako to.
Isto kao da ja tebi dam dvije marke i kazem''idi @monolog kupi mi steku cigara,gajbu pive i dvije kile kremenadle,uz to mi vrati kusur''I dok ti budes onako gledao u mene,jos ti dobacim ''sta je ,sta gledas,pa valjda vjerujes u svoje sposobnosti.'' :twisted:
@colo-colo onakvim tad i ovakvim sad igracima.Rijeka bi nas opet razbila. :lol: :lol: Razlika drasticna,cak sta vise.
Nije to teško ispuniti, samo moraš imati duboku jaknu da ti sve stane. :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.