FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dolazi nam par igraca iz banovica njihova zamjena ce biti par forumasa ako nastave kao do sada!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel sada poznat tacan termin prozivke u nedjelju ? Jel na Grbavici il' na pomocnom ? U gradu sam pa da naletim
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- eliminator
- Kontakt:
Još su samo četiri dana ostala do početka priprema fudbalera Željezničara. Naime, 19. juna s početkom od 9.30h. menadžer Amar Osim na stadionu ''Grbavica'' održat će prozivku koja će označiti i zvanični kraj odmora i početak pripremnog perioda pred utakmice Evropske i Premijer lige.LudLo 4 je napisao/la:Jel sada poznat tacan termin prozivke u nedjelju ? Jel na Grbavici il' na pomocnom ? U gradu sam pa da naletim
fkz.com
Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A jes car majko moja hahaha. Jeste culi sto onome novinaru spusti hahahah. A jes misliotanzla je napisao/la:Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
plava lokomotiva
- Kontakt:
extra video, samo fale oni avioni sa Koseva iz 2001.sajo10 je napisao/la:A jes car majko moja hahaha. Jeste culi sto onome novinaru spusti hahahah. A jes misliotanzla je napisao/la:Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]![]()
Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
svaka castbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
- bistrikboy
- Kontakt:
TekbiiiiiiiiiiiiiirbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Elhamdulillah brate...svaka castbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
Dinamo svake godine sto o drzave, tako i od drzavnih firmi dobije oko 26 miliona kunaAlipasino je napisao/la:Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
n a c e m u s i t iAlipasino je napisao/la:Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
d a o t v o r i m p r o z o r d a p o l e t i s
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Od kada pratim ovaj forum @Alpasino nije napisao pozitivan komentar
samo neke kritike i crnjaci,nikad lik nije zadovoljan.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
šta, da bude krimos i trgovac oružjem?
mamić zna napraviti pare i to niko ne može osporiti, kažu da dinamo sad ima oko 70 miliona eura plusa na računu. ali ne zna ništa drugo, sve je otuđio od sebe i ne troši mudro te pare, da je amaru desetina tih para mi bi bili jači od tog dinama.
mamić zna napraviti pare i to niko ne može osporiti, kažu da dinamo sad ima oko 70 miliona eura plusa na računu. ali ne zna ništa drugo, sve je otuđio od sebe i ne troši mudro te pare, da je amaru desetina tih para mi bi bili jači od tog dinama.
Potpis!ChWilla je napisao/la:šta, da bude krimos i trgovac oružjem?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ko vjeruje, vjeruje zbog sebe, a ne zbog mene ili nekog tamo lijevog. Moje je pravo da ako želim Amara zovem Bog. To tebe ne treba da vrijedja, jer ti vjeruješ u šta ti želiš.babilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Spekulacija jedna Nedo Turković igrač Sašk Napredka i dijete Želje se vraca na grbavicu ?? znate li nesto o tome on je napadac
- invincible
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
POTPISUJEM!
sta bi s onom maskotom jesul' ista dogovorili napravili ...??
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, ELDIABLO20, lexluthor, Marokanci58, Taree i 30 gostiju.