FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CLS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CLS » 17 jun 2011, 10:21

Alipasino je napisao/la:Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
Dinamo svake godine sto o drzave, tako i od drzavnih firmi dobije oko 26 miliona kuna ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jun 2011, 10:21

Alipasino je napisao/la:Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
n a c e m u s i t i

d a o t v o r i m p r o z o r d a p o l e t i s
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 17 jun 2011, 10:24

Od kada pratim ovaj forum @Alpasino nije napisao pozitivan komentar :shock: samo neke kritike i crnjaci,nikad lik nije zadovoljan.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jun 2011, 10:37

šta, da bude krimos i trgovac oružjem?

mamić zna napraviti pare i to niko ne može osporiti, kažu da dinamo sad ima oko 70 miliona eura plusa na računu. ali ne zna ništa drugo, sve je otuđio od sebe i ne troši mudro te pare, da je amaru desetina tih para mi bi bili jači od tog dinama.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 jun 2011, 10:46

ChWilla je napisao/la:šta, da bude krimos i trgovac oružjem?

mamić zna napraviti pare i to niko ne može osporiti, kažu da dinamo sad ima oko 70 miliona eura plusa na računu. ali ne zna ništa drugo, sve je otuđio od sebe i ne troši mudro te pare, da je amaru desetina tih para mi bi bili jači od tog dinama.
Potpis!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jun 2011, 10:50

babilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Ko vjeruje, vjeruje zbog sebe, a ne zbog mene ili nekog tamo lijevog. Moje je pravo da ako želim Amara zovem Bog. To tebe ne treba da vrijedja, jer ti vjeruješ u šta ti želiš.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 17 jun 2011, 10:50

Spekulacija jedna Nedo Turković igrač Sašk Napredka i dijete Želje se vraca na grbavicu ?? znate li nesto o tome on je napadac

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 17 jun 2011, 11:07

POTPISUJEM!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 17 jun 2011, 11:13

sta bi s onom maskotom jesul' ista dogovorili napravili ...??
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jun 2011, 11:31

ma presmjesan si majke mi...treba nama stara upravi i bilo koji od Amarovih predhodnika samo na godinu dana nista vise ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 jun 2011, 11:36

19TM87 je napisao/la:
ma presmjesan si majke mi...treba nama stara upravi i bilo koji od Amarovih predhodnika samo na godinu dana nista vise ;)
sta se svi vadite na staru upravu, kao gledaj gdje smo bili prije 4-5 godina, gledaj gdje smo sad, to sve stoji na mjestu, sad smo u 2 godine ligu i kup osvojili i to je odlicno, al ako mislimo stati na tome onda su nam "pojacanja" tipa ove dvojice nabrojanih odlicna, u suprotnom, ako zelimo napredovati jos vise(sto je nadam se i cilj, svega ovoga), mi se ne smijemo zadovoljiti sa njima dvojicom
Za zivot cijeli!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jun 2011, 11:36

invincible je napisao/la:

POTPISUJEM!
Evo par tema i klubova na koje možete preći, oni će ispuniti vaše želje..

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2780

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=25820

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=24760
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2011, 12:00

spielführer_21 je napisao/la:
invincible je napisao/la:

POTPISUJEM!
Evo par tema i klubova na koje možete preći, oni će ispuniti vaše želje..

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=2780

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=25820

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=24760
a vala i ti sad malo kakis aaa....ljudi hoce jaceg zelju,zelju sa pojacanjima i sta ti si sad veci navijac sto to ne zelis :? :? ......pa da ih ovako ironicno podjebajes.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 17 jun 2011, 12:19

Ljudi covjek je u pravu sto je ovo rekao i svi mi zelimo jos jaceg i boljeg Zelju. Odgovaranja tipa gdje smo bili prije nekoliko godina su glupa , mozemo se tako isto pozvati i na 1985 i reci gdje smo bili tada a gdje smo sad. I meni je krivo i cudno kada vidim da Dinamo moze otkupiti igraca od Leverkusena i zeli kapitena nase reprezentacije a mi ne mozemo od Drine (ovo je samo primjer) kupiti igraca, nego sve cekamo neke slobodne i jeftine,i kad nam je Split uzeo 2 igraca, ako im ne mozemo ponuditi bolje plate i uslove jbg onda,(sad ce neko napisati imaju oni para) :D .
Niko ne govori da Amar i uprava ne valjaju i ne rade dobro svoj posao, nama treba jaka finansijska podrska i tu je KRAJ PRICE. :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jun 2011, 12:21

Sabura !!!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jun 2011, 12:28

Nervoza cini svoje,nestrpljenje je ogromno,period je predugacak za cekanje da se nesto desi.I normalno je da zbog toga postoje razlicita misljenja,skepticizam.Nasi i dalje sute,Amar izjavljuje po novinama da nema pojma da ce neko doci,osim Drakula koji ce se pojaviti na prozivci.Mislim da mudro baca suplje.Pricamo o Adilovicu kao da je to gotovo,ali ja nisam nigdje vidio ni cuo da je on bilo sta potpisao.Prema tome,za sada zvanicno nista nema.Cviko daje malo drugaciju sliku i on samo nece da govori o imenima,nego spominje da ce se pojaviti imena onda kada potpisu i bice ti igraci predstavljeni preko zvanicne web stranice,pa onda dalje u javnost.On znaci vec nagovjestava nesto za razliku od Osima,ali kod imena se suti.Ja cak i definitivno mislim da ce se na prozivci pojaviti samo Drakul i eventualno neki manje poznati ili skroz nepoznati igraci koji ce doci na probu.Medjutim vrlo brzo ocekujem neke igrace sa potpisom koji ce ciniti jaceg Zelju.To je moja pretpostavka,jer je to logicno po svim pitanjima.Logika govori da imamo cilj da svake godine budemo jaci,da stabilizujemo klub finansijski sto se u velikoj mjeri uspjelo.Nemamo problema sa lovom,imamo problema sa igrackim kadrom jer nam je otislo pet,sest igraca od kojih je bar trojica imalo prilicnu ulogu u prvoj postavi.Znaci,opet pitanje logike,ako je cilj da budemo bolji nego prosle godine,sigurno nece ostati na ovom igrackom kadru,jer bi to bilo nazadovanje.A to nije cilj,ni strucnog staba,ni uprave,a ni navijaca,koji dolaze da bi nesto vidjeli,neki pas,neku igru,neki dribling.Nazalost to nismo imali u prosloj sezoni i iako smo imali rezultat,mislim da su Sefovi naucili odredjenu lekciju i da nece dopustiti da se to ponavlja iz sezone u sezonu.
Jesmo li mocniji nego ranije? Jesmo li stabilniji ? Jesmo!
Posljedica i logican zakljucak je da se to onda treba iskoristiti.I ja vjerujem u to!
Mnoga se imena spominju na mnogim mjestima,grad bruji,nesto se prica,ali zapravo niko ili veoma mali broj ljudi zna sta je prava istina i na sta nasi racunaju.Jedno je sigurno a to svi znamo,dolazak igraca tipa Adilovic i slicni nece napraviti poseban iskorak u kvalitetu i u boljoj igri nase ekipe.Ako smo mi toga svjesni,kako onda da nisu svjesni strucnjaci,jer svi mi gledamo utakmice,nismo glupi.Nemam nista protiv da Adilovic i slicni igraci dodju u nase redove,na kraju krajeva niko ne zna kako bi se uklopili,mozda bi doprinijeli nasoj ekipi nesto bolje nego ovi koji su otisli,ali taj doprinos ne moze biti veci od nekih 5%.Neka dodju ti igraci,ali za iskorak,onaj ozbiljniji,treba i neko jace igracko ime ili bar dva takva.Pitanje je koliko su nasi spremni da ubace poslovnog rizika i da uloze novca u taj jaci kvalitet.Opet se traze slobodni igraci,i hajde,neka je tako,no mora se sa tim imati i puno srece.Jesu li nasi spremni da ubace solidan novac pa da kotrljamo i da probamo to da vratimo kroz evropske utakmice i na kraju prodaju tih istih igraca po vecoj cijeni.Rizik je slab kvalitet lige gdje pada vrijednost igracima koji dodju,a ako se ne uspije u evropi,nasa liga nam jedino i ostaje.Vidjecemo vrlo brzo na sta cemo racunati.Ja sam strpljiv i optimistican,i ocekujem ipak neka nova,bolja imena na Grbavici.Da li je moj optimizam realan ili cu se i ja za par dana ocitovati nezadovoljstvom...glasam za optimizam...Naprijed ZELJO !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jun 2011, 12:32

Svi mi želimo jakog Želju, ali ne ide to preko noći. Slažem se da se može malo bolje i u ovakvim uvjetima što se "pojačanja" tiče, ali kad mi neko spomene Dinamo i Mamića onda znam da nema pojma.. Ako ne znate kako funkcioniše današnji nogomet bar se malo informišite, imate internet :!:

Dinamu je oprošteno par stotina miliona kuna duga prije nekoliko godina, mi svoj dug i sa mizernim prihodima moramo otplaćivati. Da ne spominjem koje pare oni dobiju od grada, a koje mi. Igramo u ligi iz koj svako želi pobjeći i moći ćemo imati igrače kao i Dinamo kad im ponudimo mjesečnu platu bar 10000 eura, a nama je to pola rate za dug.

Neke stvari moraju nabolje kao što je marketing i niz drugih manjih "poslova" koje mogu donijeti profit, a trenutno niko na njih ne misli, ali što se tiče igre i igrača tu smo u poziciji kao i svi ostali u ovoj ligi. Pa Borcu ode kapiten na pola sezone i to u zadnju ekipu Poljske, sad Maletić neće da produži ugovor i yebe mu se za LP kad zna da mora čitavu sezonu po poljanama da ganja loptu, dovode pojačanja rezervu iz Olimica i 31-godišnjaka iz Rudara... A vi ste odmah nezadovoljni s kapitenom Čelika, još niko nije rekao da je to sve od pojačanja. Spustite se malo na zemlju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 17 jun 2011, 12:36

spielführer_21 je napisao/la:Svi mi želimo jakog Želju, ali ne ide to preko noći. Slažem se da se može malo bolje i u ovakvim uvjetima što se "pojačanja" tiče, ali kad mi neko spomene Dinamo i Mamića onda znam da nema pojma.. Ako ne znate kako funkcioniše današnji nogomet bar se malo informišite, imate internet :!:

Dinamu je oprošteno par stotina miliona kuna duga prije nekoliko godina, mi svoj dug i sa mizernim prihodima moramo otplaćivati. Da ne spominjem koje pare oni dobiju od grada, a koje mi. Igramo u ligi iz koj svako želi pobjeći i moći ćemo imati igrače kao i Dinamo kad im ponudimo mjesečnu platu bar 10000 eura, a nama je to pola rate za dug.

Neke stvari moraju nabolje kao što je marketing i niz drugih manjih "poslova" koje mogu donijeti profit, a trenutno niko na njih ne misli, ali što se tiče igre i igrača tu smo u poziciji kao i svi ostali u ovoj ligi. Pa Borcu ode kapiten na pola sezone i to u zadnju ekipu Poljske, sad Maletić neće da produži ugovor i yebe mu se za LP kad zna da mora čitavu sezonu po poljanama da ganja loptu, dovode pojačanja rezervu iz Olimica i 31-godišnjaka iz Rudara... A vi ste odmah nezadovoljni s kapitenom Čelika, još niko nije rekao da je to sve od pojačanja. Spustite se malo na zemlju..
:mrgreen: Joj sto me ovo nesto podsjeca na pocetak proljetnog dijela...Isto tako podcjenjivanje,dizanje u nebesa,cekanje "blu springa",i tako to.Nikako da se pojedinci opamete,da postuju svakoga.Al ajd,nema veze,nek je sa srecom.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 17 jun 2011, 12:37

boccaccio je napisao/la:Nervoza cini svoje,nestrpljenje je ogromno,period je predugacak za cekanje da se nesto desi.I normalno je da zbog toga postoje razlicita misljenja,skepticizam.Nasi i dalje sute,Amar izjavljuje po novinama da nema pojma da ce neko doci,osim Drakula koji ce se pojaviti na prozivci.Mislim da mudro baca suplje.Pricamo o Adilovicu kao da je to gotovo,ali ja nisam nigdje vidio ni cuo da je on bilo sta potpisao.Prema tome,za sada zvanicno nista nema.Cviko daje malo drugaciju sliku i on samo nece da govori o imenima,nego spominje da ce se pojaviti imena onda kada potpisu i bice ti igraci predstavljeni preko zvanicne web stranice,pa onda dalje u javnost.On znaci vec nagovjestava nesto za razliku od Osima,ali kod imena se suti.Ja cak i definitivno mislim da ce se na prozivci pojaviti samo Drakul i eventualno neki manje poznati ili skroz nepoznati igraci koji ce doci na probu.Medjutim vrlo brzo ocekujem neke igrace sa potpisom koji ce ciniti jaceg Zelju.To je moja pretpostavka,jer je to logicno po svim pitanjima.Logika govori da imamo cilj da svake godine budemo jaci,da stabilizujemo klub finansijski sto se u velikoj mjeri uspjelo.Nemamo problema sa lovom,imamo problema sa igrackim kadrom jer nam je otislo pet,sest igraca od kojih je bar trojica imalo prilicnu ulogu u prvoj postavi.Znaci,opet pitanje logike,ako je cilj da budemo bolji nego prosle godine,sigurno nece ostati na ovom igrackom kadru,jer bi to bilo nazadovanje.A to nije cilj,ni strucnog staba,ni uprave,a ni navijaca,koji dolaze da bi nesto vidjeli,neki pas,neku igru,neki dribling.Nazalost to nismo imali u prosloj sezoni i iako smo imali rezultat,mislim da su Sefovi naucili odredjenu lekciju i da nece dopustiti da se to ponavlja iz sezone u sezonu.
Jesmo li mocniji nego ranije? Jesmo li stabilniji ? Jesmo!
Posljedica i logican zakljucak je da se to onda treba iskoristiti.I ja vjerujem u to!
Mnoga se imena spominju na mnogim mjestima,grad bruji,nesto se prica,ali zapravo niko ili veoma mali broj ljudi zna sta je prava istina i na sta nasi racunaju.Jedno je sigurno a to svi znamo,dolazak igraca tipa Adilovic i slicni nece napraviti poseban iskorak u kvalitetu i u boljoj igri nase ekipe.Ako smo mi toga svjesni,kako onda da nisu svjesni strucnjaci,jer svi mi gledamo utakmice,nismo glupi.Nemam nista protiv da Adilovic i slicni igraci dodju u nase redove,na kraju krajeva niko ne zna kako bi se uklopili,mozda bi doprinijeli nasoj ekipi nesto bolje nego ovi koji su otisli,ali taj doprinos ne moze biti veci od nekih 5%.Neka dodju ti igraci,ali za iskorak,onaj ozbiljniji,treba i neko jace igracko ime ili bar dva takva.Pitanje je koliko su nasi spremni da ubace poslovnog rizika i da uloze novca u taj jaci kvalitet.Opet se traze slobodni igraci,i hajde,neka je tako,no mora se sa tim imati i puno srece.Jesu li nasi spremni da ubace solidan novac pa da kotrljamo i da probamo to da vratimo kroz evropske utakmice i na kraju prodaju tih istih igraca po vecoj cijeni.Rizik je slab kvalitet lige gdje pada vrijednost igracima koji dodju,a ako se ne uspije u evropi,nasa liga nam jedino i ostaje.Vidjecemo vrlo brzo na sta cemo racunati.Ja sam strpljiv i optimistican,i ocekujem ipak neka nova,bolja imena na Grbavici.Da li je moj optimizam realan ili cu se i ja za par dana ocitovati nezadovoljstvom...glasam za optimizam...Naprijed ZELJO !
Realnost je tvoja vrlina ;)
Čitam u današnjem sportu da bi i ovaj Slobodin junoir, Jaganjac, mogao preći kod nas. Malog sam gledao nekoliko puta i dobar je igrač, nešto tipa Višće, samo što je dosta brži od Višće. Dovođenje njega i recimo onog Škahića iz Gradine bi bio dobar potez uprave, bar po meni. To su mladi igrači koji mogu kod nas igrački napredovati i koje možemo kasnije dobro prodati.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jun 2011, 12:39

jubitubi je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Svi mi želimo jakog Želju, ali ne ide to preko noći. Slažem se da se može malo bolje i u ovakvim uvjetima što se "pojačanja" tiče, ali kad mi neko spomene Dinamo i Mamića onda znam da nema pojma.. Ako ne znate kako funkcioniše današnji nogomet bar se malo informišite, imate internet :!:

:mrgreen: Joj sto me ovo nesto podsjeca na pocetak proljetnog dijela...Isto tako podcjenjivanje,dizanje u nebesa,cekanje "blu springa",i tako to.Nikako da se pojedinci opamete,da postuju svakoga.Al ajd,nema veze,nek je sa srecom.
Il' si glup ili ne znaš čitati, ti odaberi. Kažem samo da ne poslujemo ništa lošije od ostalih u PL, a valjda kao primjer treba navesti ekipu koja je prvak :roll: Ti ako misliš drugačije, obrazloži..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 34 gosta.