GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 16 jun 2011, 21:21

Ted Mosby je napisao/la:Kakav tim imamo, popunjeni smo na svim pozicijama, još da je i uć u LP
- Vrlo dobra momčad.

- Nositelji u svim pretkolima.

- Motiva ne manjka.

J**+ nas trener.. ako ovo uprska treba ga protjerati iz države..
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2011, 21:22

Grijeh je ne ući u skupine LP
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jun 2011, 10:34

Sad ili nikad.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jun 2011, 11:33

gollum je napisao/la:Sad ili nikad.
To se pisalo svake godine, nije u šoldima sve :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 13:01

slika

Evo još nešto.. 8-)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 13:57

jacky09 je napisao/la:slika

Evo još nešto.. 8-)

Ovaj skroz lijevo je predobar :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 16:08

Maminjo ne žali 'para': Uh, kakav je to igrač! Podsjeća me na Roberta Kovača!'

Emir Spahić danas putuje u Montpellier, a već početkom idućeg tjedna mogao bi potpisati za Dinamo…

slika
Zdravko Mamić

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ovih je dana u velikoj formi.
„Trčim na sve strane. Nadgledam obnovu travnjaka, otvaram nove terene, a onda odmah letim u Köln, pa idem u Leverkusen, zatim obavljam neki posao u Düsseldorfu i sutradan odmah se vraćam u Zagreb. Ni sam ne znam kako sve stignem. Ali, kad se vide rezultati, sve se zaboravi“, ozarena lica kazao nam je Mamić nakon što je u Plavim salonu predstavljen Domagoj Vida, pojačanje pristiglo u Dinamo iz Bayer Leverkusena.

>> Najveći transfer u povijesti HNL-a: 'Bio sam bećar, ali više nisam!'

>> Dinamo dobio četvrto pojačanje: Maminjo želi i BiH zvijezdu!

Četiri velika pojačanja već su aterirala na Maksimir. Lako je moguće da za koji dan stigne i peto.
„Da mi je dovesti još Emira Spahića!“, razvukao je osmijeh Maminjo pljesnuvši dlanovima.
„Uh, kakav je to igrač. Beskompromisan, britak, a zna. Podsjeća me na Roberta Kovača u vremenu kad je držao obranu Bayerna“, objašnjava Mamić, pa otkriva:
„Spahić se danas (petak, op.a) vraća u Francusku. Možda završimo posao već početkom idućeg tjedna. Spahić želi u Dinamo, mi želimo njega, ali vidjet ćemo hoće li se dogovoriti s čelnicima Montpelliera.“

slika
Edin Džeko i Emir Spahić na odmoru u Dubrovniku

Spahić je proveo nekoliko dana u rodnom Dubrovniku iz kojeg je javno poručio da želi prijeći u Dinamo. U sljedećih nekoliko dana očekuju ga teški pregovori s kontroverznim predsjednikom Montpelliera Louisom Nicollinom.

Mamić podcrtava da će biti zadovoljan odrađenim poslom ako Spahić na kraju i ne dođe u Dinamo.
„Doveli smo četiri značajna pojačanja. Vida je reprezentativac i jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih igrača, Jerko Leko je već dokazana veličina, Ivan Krstanović je prvi strijelac lige, a naš trener posebno je zadivljen Alispahićem. Već nakon drugog treninga rekao mi je: 'Šefe, taj će biti igračina. Pravi je bosanski mangup!' I ja osjećam da bi mogao biti pun pogodak“, kazao nam je Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama radi sve kako bi maksimalno ojačao momčad za napada na Ligu prvaka. Osim igračkih pojačanja, Dinamo je uložio i u struku. Doveden je svjetski priznati kondicijski stručnjak Zvonko Komes.
„Puno, previše nas je sve skupa to stajalo, ali ne žalim ni jedan euro“, poručuje Mamić koji je svoj posao odradio u velikom stilu. Sada je sve u rukama struke. Kruno Jurčić već sada ima u rukama "mega momčad" za hrvatske prilike. Pod velikim je pritiskom, karijera mu je na kocki, ali kaže da je spreman za veliki izazov. Kao i uvijek, rezultat će biti jedino mjerilo.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 18:07

uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
bit ce to prejebena ekipa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2011, 18:11

Rosas7 je napisao/la:uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
Ima da samo tako frcaju laktovi :mrgreen: :lol: .
Salim se, ako bi dosao Spaha, ne bi sigurno imali briga u odbrani (ako Spaha bude igrao kao u repci) . ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 18:13

Goalgetter je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
Salim se, ako bi dosao Spaha, ne bi sigurno imali briga u odbrani (ako Spaha bude igrao kao u repci) . ;)
ustrojit ce ih spaha sve
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 18:24

Goalgetter je napisao/la:
Dinamo već sad ima poprilično dobru obranu (Vrsaljko-Vida-Tonel-Cufre i Bišćan dok se ne oporavi), tako da Spahićev dolazak nije pod 'moranje', ali sigurno da bi s njim dobili klasu više, a Jurčić slatke brige. ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jun 2011, 19:00

"PRVI sam griješio, griješio je i klub. Spontano i iskreno pozivam sve navijače, udruge i inicijative na dijalog, na bilo koji način. Mi nećemo postavljati nikakve uvjete. Moramo zajedno pomoći Dinamu", nedvosmisleno je prije par dana poručio Zdravko Mamić dijeleći bombonijere u Maksimiru.

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo odgovorila je na Mamićevu ponudu putem priopćenja za javnost.

"Poštovani, na nedavno održanoj konferenciji za novinare, izvršni predsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić poslao je poruku svim navijačima, udrugama i inicijativama s pozivom na dijalog i suradnju. Kako osjećamo moralnu odgovornost prema široj javnosti i ljudima u čije ime nastupamo želja nam je uputiti odgovor.

Potpuno je jasno na koje se navijačke udruge i inicijative ovaj poziv odnosi, a svi kasniji pokušaji osnivanja novih udruga navijača Dinama imali su jedino za cilj unijeti razdor među navijače Dinama prema starom receptu 'zavadi pa vladaj'. Ako su u upravi našeg kluba zaista odlučili razgovarati s navijačima, onda se dobro znaju adrese na koje se trebaju obratiti i stoga nikakvi razgovori na kojem će sudjelovati umjetno stvorene interesne udruge nas ne zanimaju.

Što se naših zahtjeva tiče, oni su vezani isključivo za zakonito poslovanje kluba. Tražimo da se u klubu poštuju Zakon o športu i Zakon o udrugama. Ne radi se o nikakvom navijačkom hiru i želji pojedinaca, radi se o poštivanju zakona Republike Hrvatske i u tom smislu alternative nema i ne može biti.

Kao znak dobre volje i ako zaista postoji jasna namjera za vraćanje kluba i njegovog Statuta u zakonske okvire, spremni smo razgovarati s upravom kluba u interesu NK Dinamo", poručili su iz ZZD.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jun 2011, 20:00

Meni ova Dinamova pojačanja i nisu nešto. Vida da je valjao, valjda bi ostao u Leverkusenu. Dosad, samo 9 nastupa. U Osijeku je bio najbolji zato jer je Osijek truba, pa je lako iskočit iz prosjeka i sivila.
Krstanović s 28 godina, meni osobno, ništa poseban igrač, napadač skromnih mogućnosti. Djeluje mi šlampavo. Jest da je dao 19 od 32 Zagrebova gola i da ih je spasio druge lige, ali mislim da u Dinamu nece dati više od 7-8 u prvenstvu.
Leko je oke pojačanje, on može pomoći sa svojim iskustvom.
Po meni je najveće Dinamovo pojačanje ostanak Cufrea.
Al, kako god bilo, ove godine bi se trebali plasirati u Ligu prvaka, vrijeme je.. prošlo je 10 dugih godina..il 11..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 21:27

:roll:

Vida 'nije nešto'? Jesi li gledao barem jednu utakmicu mlade reprezentacije? Jesi li gledao Bayer u Europi?
Nije igrao.. :lol: pa nije to neki raspali klub, to je klub koji je završio 2. u Njemačkoj i to ispred jednog Bayerna! :roll: Ako nešto znam to je da će Vida biti odlično pojačanje i da će sigurno opravdati sva očekivanja.

Krstanović 'napadač skromnih mogućnosti'. Mišljenja sam da je preplaćen ali sigurno nije skromnih mogućnosti u DInamovim okvirima kad je momak bio najbolji strijelac lige i to poprilično uvjerljivo. :roll: Odakle ti znaš koliko će dati, gataš iz graha, gledaš iz kugle?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jun 2011, 22:27

jacky09 je napisao/la::roll:
Jesi li gledao barem jednu utakmicu mlade reprezentacije?
Jok.
Jedno je igrati za reprezentaciju, drugo za klub.
jacky09 je napisao/la::roll:
Jesi li gledao Bayer u Europi?
Jok..
Odigrao je ukupno 9 utakmica. Prvenstvo, kup, Europa, na male, u parku. Broj 9.
jacky09 je napisao/la: Ako nešto znam to je da će Vida biti odlično pojačanje i da će sigurno opravdati sva očekivanja.
Oke, tvoje mišljenje, poštujem. I ja se nadam da će se pokazati u najboljem svjetlu. Ali, trenutno mi se ne čini kao odlično pojačanje.
jacky09 je napisao/la:Krstanović 'napadač skromnih mogućnosti'.
Moje mišljenje. Subjektivno.
jacky09 je napisao/la:: kad je momak bio najbolji strijelac lige i to poprilično uvjerljivo. :roll:
...asti lige i govana..
jacky09 je napisao/la:Odakle ti znaš koliko će dati, gataš iz graha, gledaš iz kugle?
Kažu da sam vidovit.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jun 2011, 22:28

Hajduk je zato doveo prava pojačanja, prošetat će se ligom
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 jun 2011, 22:32

Bravo dubrava,izdominirao si ga....sve je rečeno

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 jun 2011, 22:33

Ted Mosby je napisao/la:Hajduk je zato doveo prava pojačanja, prošetat će se ligom
A tema je.....?!
Tko uopće spominje Hajduka?!
Forum je obično mjesto gdje se iznose mišljenja, kakva god da jesu, ako pritom ne vrijeđaju.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jun 2011, 22:36

Pa tvrdit da Dinamo nije doveo nijedno pojačanje je stvarno da ne kažem maloumno. Što će tek dubrava reći za Spahića
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 jun 2011, 22:44

dubrava je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:: kad je momak bio najbolji strijelac lige i to poprilično uvjerljivo. :roll:
...asti lige i govana..
Pošto si se samo prosuo, bez ijednog argumenta, evo da odg. na ovo.
Pa u toj ligi će i sada igrati.. kontradiktoran si.. ionako ćemo u Europi igrati sa 1 napadačem (Beqirajem).
Živ bio i vrati se sa kojim argumentom. :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.