- Vrlo dobra momčad.Ted Mosby je napisao/la:Kakav tim imamo, popunjeni smo na svim pozicijama, još da je i uć u LP
- Nositelji u svim pretkolima.
- Motiva ne manjka.
J**+ nas trener.. ako ovo uprska treba ga protjerati iz države..
- Vrlo dobra momčad.Ted Mosby je napisao/la:Kakav tim imamo, popunjeni smo na svim pozicijama, još da je i uć u LP
To se pisalo svake godine, nije u šoldima svegollum je napisao/la:Sad ili nikad.
jacky09 je napisao/la:
Evo još nešto..

Ima da samo tako frcaju laktoviRosas7 je napisao/la:uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
bit ce to prejebena ekipa
ustrojit ce ih spaha sveGoalgetter je napisao/la:Ima da samo tako frcaju laktoviRosas7 je napisao/la:uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
bit ce to prejebena ekipa![]()
.
Salim se, ako bi dosao Spaha, ne bi sigurno imali briga u odbrani (ako Spaha bude igrao kao u repci) .
Dinamo već sad ima poprilično dobru obranu (Vrsaljko-Vida-Tonel-Cufre i Bišćan dok se ne oporavi), tako da Spahićev dolazak nije pod 'moranje', ali sigurno da bi s njim dobili klasu više, a Jurčić slatke brige.Goalgetter je napisao/la:Ima da samo tako frcaju laktoviRosas7 je napisao/la:uhh dodje li spahic,jadna majka onome ko dinamu stane na put u ligi prvaka ....
bit ce to prejebena ekipa![]()
.
Salim se, ako bi dosao Spaha, ne bi sigurno imali briga u odbrani (ako Spaha bude igrao kao u repci) .
Jok.jacky09 je napisao/la:![]()
Jesi li gledao barem jednu utakmicu mlade reprezentacije?
Jok..jacky09 je napisao/la:![]()
Jesi li gledao Bayer u Europi?
Oke, tvoje mišljenje, poštujem. I ja se nadam da će se pokazati u najboljem svjetlu. Ali, trenutno mi se ne čini kao odlično pojačanje.jacky09 je napisao/la: Ako nešto znam to je da će Vida biti odlično pojačanje i da će sigurno opravdati sva očekivanja.
Moje mišljenje. Subjektivno.jacky09 je napisao/la:Krstanović 'napadač skromnih mogućnosti'.
...asti lige i govana..jacky09 je napisao/la:: kad je momak bio najbolji strijelac lige i to poprilično uvjerljivo.![]()
Kažu da sam vidovit.jacky09 je napisao/la:Odakle ti znaš koliko će dati, gataš iz graha, gledaš iz kugle?
A tema je.....?!Ted Mosby je napisao/la:Hajduk je zato doveo prava pojačanja, prošetat će se ligom
Pošto si se samo prosuo, bez ijednog argumenta, evo da odg. na ovo.dubrava je napisao/la:...asti lige i govana..jacky09 je napisao/la:: kad je momak bio najbolji strijelac lige i to poprilično uvjerljivo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.