Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 16 jun 2011, 19:54

JuveSissoko je napisao/la:kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem
sav potreban info imas na tom forumu al evo ako ti je mrsko da se regas nije mi mrsko napisat :D

uplacivat ce se na ziro racun koji ce biti dostupan za 2-3 dana ... clanarina ce vjerovatno biti oko 20 eura godisnje (zavisi opet koliko klub odredi) ... dobije se sal kluba pri uclanjenju, clanska kartica i jos neke pogodnosti

a uclanit ce se moci tek kad bude gotov obrazac za pristup udruzenju koji ce takodje biti gotov za 2-3 dana max ... takva nam drzava pa vazda nekih procedura ima
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 16 jun 2011, 21:02

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jun 2011, 22:09

L'Avvocato je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem
sav potreban info imas na tom forumu al evo ako ti je mrsko da se regas nije mi mrsko napisat :D

uplacivat ce se na ziro racun koji ce biti dostupan za 2-3 dana ... clanarina ce vjerovatno biti oko 20 eura godisnje (zavisi opet koliko klub odredi) ... dobije se sal kluba pri uclanjenju, clanska kartica i jos neke pogodnosti

a uclanit ce se moci tek kad bude gotov obrazac za pristup udruzenju koji ce takodje biti gotov za 2-3 dana max ... takva nam drzava pa vazda nekih procedura ima
aha, tnx, ja imam samo ovu mastercard debit karticu , ne znam mozel preko neta se sa njom placat, al eto ima Z-R pa cu tako se uclanit,hvala jos jednom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 17 jun 2011, 09:46

http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... bS01MzQ0NQ

znaci juve ima 100-120 mil za transfere aliiiiiiii za 3-4 godine heheh i za ovu godinu ima marotta 50 mil .ovo je katastofa ovaj kreten nije galliani da sa 20 mil napravi tim .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jun 2011, 10:03

[youtube][/youtube]

ne znam sta govori, al dobar mu sal :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jun 2011, 11:36

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 jun 2011, 15:16

According to Tuttosport, Andrea Agnelli and the property of Juventus will make available something as 100 or 120 million euros to use in the period 2011-2015. Will arrive also 70 millions coming from the future trade. So this year they can fork out 50 million euros.
:twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 jun 2011, 15:17

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3534.html

zar nije malo previse plata :x

I nadam se da nece nista biti oko Vucinica, Sta ce nam on kad imamo Qua i Matri sad, bolje onda dovesti Aguera pa neka kosta koliko kosta..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2011, 23:19

buffon se jučer oženio. čestitke! :D
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 19 jun 2011, 14:59

je l ovo Bastos skoro zavrsen ? aa i Bonucci se ozenio :) cestitke i njemu i Buffonu :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jun 2011, 15:11

Mah po novinama Bastos je završen još prije 3 mjeseca, ali nikako da se slika sa dresom Juventusa više :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jun 2011, 15:11

Nazalost ali je istina,Bastos je blizi potpisu nego ikad! :twisted: :twisted: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2011, 15:15

Što nažalost? Pa ako pogledamo te Liehtensteinere :mrgreen: i kojekakve (ne)igrače koji se dovode u kontekst prelaska u Juventus, ne bi treb'o biti tako ljut zbog (eventualnog) dolaska Bastosa. Jes' da je usijana glava (Brazilac pa haj' :mrgreen: ), al' sigurno da može pomoći da se Juventus vrati na pravi put (borba za sami vrh). Naravno, ne mislim da je on taj ključni igrač, al' mora se pokrenuti sa mrtve tačke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jun 2011, 15:16

Nek dođe, odličan za lijevog beka... :D

Ja mislim da su za njega te pare već unaprijed planirane i da njegov transfer neće uticati na dolazak jednog od Aguera, Sancheza ili Vučinića...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 jun 2011, 16:57

Dobro je polako napredujemo. Do sada smo dovodili italijanski prosjek, sada smo prešli na evropski prosjek.
I da, umalo da zaboravim da Bastos ima skromnih 28 godina . :roll: Pirlo 32, Pazienza :lol: 29 ....
Perspektivno nema šta :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jun 2011, 17:06

Monolog je napisao/la:Što nažalost? Pa ako pogledamo te Liehtensteinere :mrgreen: i kojekakve (ne)igrače koji se dovode u kontekst prelaska u Juventus, ne bi treb'o biti tako ljut zbog (eventualnog) dolaska Bastosa. Jes' da je usijana glava (Brazilac pa haj' :mrgreen: ), al' sigurno da može pomoći da se Juventus vrati na pravi put (borba za sami vrh). Naravno, ne mislim da je on taj ključni igrač, al' mora se pokrenuti sa mrtve tačke.
Pa prije bi doveo 4 Lihtštajnera nego Bastosa sugavog,brazilsko smece obicno,Štajner se bar bori za klub u kojem igra izgara na terenu,mi trebamo radnike u timu ne nekave manekene i propalice,on je isti Robinho propalitet obicni nista drugo,e to je steta ako ga Juve dovede grdno ce pogrijesiti,desit ce se isto kao sa Diegom,posle ce ga prodavati za 2 mill i ako ga bude ko htio za tu cifru,uzece ogromne pare u Juventusu i gladic ce kitu za taj period....

Ova sezona je pokazala da u timu nemamo puno radnika na terenu i zato i jesmo zavrili tu gdje jesmo....
a onaj majmun neka dovodi nekakve sminkere i pizde od igraca pa ce sledecu sezonu zavrsiti na 15 mjestu,kako je preuzeo napravio je samo ruglo od ekipe nista drugo(Marotta)
Nadam se da ce Conte dobro razmisliti sta ce uraditi u buduce!

Inace ce mo se pretvoriti u Fiorentinu!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jun 2011, 18:43

Ma dobar je Bastos, sa malo ozbiljnijem pristupom on je vrlo dobar igrac, nema tu sta.

Moze igrati i naprijed i nazad, tako da je to veliki + 8-)

Evo spominju se Vucinic i Aguero u paketu, samo se pitam sta cemo sa tolikim napadacima....ma ja bih i Vucinicem bio zadovoljan.On je igracina, a i nije skup, ustedilo bi se...

Alex, Vucko, Matri,Quagliarella, Toni....odlicno 8-)

Sto se Lichsteinera tice, problem je sto Lazio jos nije osigurao dolazak Konka i zato smo na stand by-u...

Drenthe posudba???

Mata??? Odlican bi bio, ali je skup...igracina.

Jos da spomenem "naseg" Diega, navodno bi trebao na posudbu u Botafogo...bas je propo. :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jun 2011, 19:28

Ma Bastos i Krasic na krilima nebi bilo lose.. jos samo da dovedemo Lass,diaru u sredini bilo bi super sto se tice veznog reda.. E je neznam stvarno sta ce nam Vucinic, prvo je preskup a drugo netreba nam jer imamo Matri i Qua, bolje probati dovesti samo Aguera i to je to. Trebamo se rijesiti Amauria i Iaqinta.. Nadam se da cemo izvuci sto vise od te dvojice...Amauri izjavio da nema nista protiv odlazak u Napoli, zasto ne, odma te pare uloziti za Qua i to je to.

Ma ja bi rado da ovaj Licestenier ostane u Lazio,, fakat ga ne godim,, nesto bolji od motte al i to je prosjecan igrac.
Neznam sto Marotta ne ode malo U Ligue 1 i nadje pravog modernog beka...ima i koliko hoces sto su bolji od ovog svicara i sto su jeftiniji..

Sanchez izgleda ode u Barci,, I moguce je Rossi,, znaci ostalo nam je samo Aguero od te trojice sto smo mi "imali" kontakt, al imam osjecaj da necemo nista dovesti sto se tice "zvjezdi".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jun 2011, 20:11

Juventus se može samo okrenuti igračima koji su osrednje kvalitete tipa Lichtsteiner,Bastos,Pazineza itd jer neku od zvijezda teško mogu dovesti ,iz razloga što nemaju love a drugo nisu privlačni top klase igrači žele isključivo igrati na viskokoj razini tj CL a to Juve ne može ispunti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jun 2011, 20:17

Saurman je napisao/la:Juventus se može samo okrenuti igračima koji su osrednje kvalitete tipa Lichtsteiner,Bastos,Pazineza itd jer neku od zvijezda teško mogu dovesti ,iz razloga što nemaju love a drugo nisu privlačni top klase igrači žele isključivo igrati na viskokoj razini tj CL a to Juve ne može ispunti.
ma mozemo mi dovesti zvijezde al kad mi imamo Marottu koji voli da stedi, a tako se to neradi ako zelis da se vratis medju najboljima ili da budes najbolji.. al eto jos ima vremena pa je rano reci, uglavnom on je obeco dovesti 3-4 dobra klasicna igraca...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: J1897, UmjetnikZijad i 20 gostiju.