Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
je l ovo Bastos skoro zavrsen ? aa i Bonucci se ozenio
cestitke i njemu i Buffonu 
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mah po novinama Bastos je završen još prije 3 mjeseca, ali nikako da se slika sa dresom Juventusa više 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nazalost ali je istina,Bastos je blizi potpisu nego ikad!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što nažalost? Pa ako pogledamo te Liehtensteinere
i kojekakve (ne)igrače koji se dovode u kontekst prelaska u Juventus, ne bi treb'o biti tako ljut zbog (eventualnog) dolaska Bastosa. Jes' da je usijana glava (Brazilac pa haj'
), al' sigurno da može pomoći da se Juventus vrati na pravi put (borba za sami vrh). Naravno, ne mislim da je on taj ključni igrač, al' mora se pokrenuti sa mrtve tačke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek dođe, odličan za lijevog beka...
Ja mislim da su za njega te pare već unaprijed planirane i da njegov transfer neće uticati na dolazak jednog od Aguera, Sancheza ili Vučinića...
Ja mislim da su za njega te pare već unaprijed planirane i da njegov transfer neće uticati na dolazak jednog od Aguera, Sancheza ili Vučinića...
Ž '21!
Dobro je polako napredujemo. Do sada smo dovodili italijanski prosjek, sada smo prešli na evropski prosjek.
I da, umalo da zaboravim da Bastos ima skromnih 28 godina .
Pirlo 32, Pazienza
29 ....
Perspektivno nema šta
I da, umalo da zaboravim da Bastos ima skromnih 28 godina .
Perspektivno nema šta
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa prije bi doveo 4 Lihtštajnera nego Bastosa sugavog,brazilsko smece obicno,Štajner se bar bori za klub u kojem igra izgara na terenu,mi trebamo radnike u timu ne nekave manekene i propalice,on je isti Robinho propalitet obicni nista drugo,e to je steta ako ga Juve dovede grdno ce pogrijesiti,desit ce se isto kao sa Diegom,posle ce ga prodavati za 2 mill i ako ga bude ko htio za tu cifru,uzece ogromne pare u Juventusu i gladic ce kitu za taj period....Monolog je napisao/la:Što nažalost? Pa ako pogledamo te Liehtensteinerei kojekakve (ne)igrače koji se dovode u kontekst prelaska u Juventus, ne bi treb'o biti tako ljut zbog (eventualnog) dolaska Bastosa. Jes' da je usijana glava (Brazilac pa haj'
), al' sigurno da može pomoći da se Juventus vrati na pravi put (borba za sami vrh). Naravno, ne mislim da je on taj ključni igrač, al' mora se pokrenuti sa mrtve tačke.
Ova sezona je pokazala da u timu nemamo puno radnika na terenu i zato i jesmo zavrili tu gdje jesmo....
a onaj majmun neka dovodi nekakve sminkere i pizde od igraca pa ce sledecu sezonu zavrsiti na 15 mjestu,kako je preuzeo napravio je samo ruglo od ekipe nista drugo(Marotta)
Nadam se da ce Conte dobro razmisliti sta ce uraditi u buduce!
Inace ce mo se pretvoriti u Fiorentinu!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobar je Bastos, sa malo ozbiljnijem pristupom on je vrlo dobar igrac, nema tu sta.
Moze igrati i naprijed i nazad, tako da je to veliki +
Evo spominju se Vucinic i Aguero u paketu, samo se pitam sta cemo sa tolikim napadacima....ma ja bih i Vucinicem bio zadovoljan.On je igracina, a i nije skup, ustedilo bi se...
Alex, Vucko, Matri,Quagliarella, Toni....odlicno
Sto se Lichsteinera tice, problem je sto Lazio jos nije osigurao dolazak Konka i zato smo na stand by-u...
Drenthe posudba???
Mata??? Odlican bi bio, ali je skup...igracina.
Jos da spomenem "naseg" Diega, navodno bi trebao na posudbu u Botafogo...bas je propo.
Moze igrati i naprijed i nazad, tako da je to veliki +
Evo spominju se Vucinic i Aguero u paketu, samo se pitam sta cemo sa tolikim napadacima....ma ja bih i Vucinicem bio zadovoljan.On je igracina, a i nije skup, ustedilo bi se...
Alex, Vucko, Matri,Quagliarella, Toni....odlicno
Sto se Lichsteinera tice, problem je sto Lazio jos nije osigurao dolazak Konka i zato smo na stand by-u...
Drenthe posudba???
Mata??? Odlican bi bio, ali je skup...igracina.
Jos da spomenem "naseg" Diega, navodno bi trebao na posudbu u Botafogo...bas je propo.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma Bastos i Krasic na krilima nebi bilo lose.. jos samo da dovedemo Lass,diaru u sredini bilo bi super sto se tice veznog reda.. E je neznam stvarno sta ce nam Vucinic, prvo je preskup a drugo netreba nam jer imamo Matri i Qua, bolje probati dovesti samo Aguera i to je to. Trebamo se rijesiti Amauria i Iaqinta.. Nadam se da cemo izvuci sto vise od te dvojice...Amauri izjavio da nema nista protiv odlazak u Napoli, zasto ne, odma te pare uloziti za Qua i to je to.
Ma ja bi rado da ovaj Licestenier ostane u Lazio,, fakat ga ne godim,, nesto bolji od motte al i to je prosjecan igrac.
Neznam sto Marotta ne ode malo U Ligue 1 i nadje pravog modernog beka...ima i koliko hoces sto su bolji od ovog svicara i sto su jeftiniji..
Sanchez izgleda ode u Barci,, I moguce je Rossi,, znaci ostalo nam je samo Aguero od te trojice sto smo mi "imali" kontakt, al imam osjecaj da necemo nista dovesti sto se tice "zvjezdi".
Ma ja bi rado da ovaj Licestenier ostane u Lazio,, fakat ga ne godim,, nesto bolji od motte al i to je prosjecan igrac.
Neznam sto Marotta ne ode malo U Ligue 1 i nadje pravog modernog beka...ima i koliko hoces sto su bolji od ovog svicara i sto su jeftiniji..
Sanchez izgleda ode u Barci,, I moguce je Rossi,, znaci ostalo nam je samo Aguero od te trojice sto smo mi "imali" kontakt, al imam osjecaj da necemo nista dovesti sto se tice "zvjezdi".
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus se može samo okrenuti igračima koji su osrednje kvalitete tipa Lichtsteiner,Bastos,Pazineza itd jer neku od zvijezda teško mogu dovesti ,iz razloga što nemaju love a drugo nisu privlačni top klase igrači žele isključivo igrati na viskokoj razini tj CL a to Juve ne može ispunti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma mozemo mi dovesti zvijezde al kad mi imamo Marottu koji voli da stedi, a tako se to neradi ako zelis da se vratis medju najboljima ili da budes najbolji.. al eto jos ima vremena pa je rano reci, uglavnom on je obeco dovesti 3-4 dobra klasicna igraca...Saurman je napisao/la:Juventus se može samo okrenuti igračima koji su osrednje kvalitete tipa Lichtsteiner,Bastos,Pazineza itd jer neku od zvijezda teško mogu dovesti ,iz razloga što nemaju love a drugo nisu privlačni top klase igrači žele isključivo igrati na viskokoj razini tj CL a to Juve ne može ispunti.
sarajlija89 je napisao/la: Evo spominju se Vucinic i Aguero u paketu, samo se pitam sta cemo sa tolikim napadacima....ma ja bih i Vucinicem bio zadovoljan.On je igracina, a i nije skup, ustedilo bi se..
Pretanko je ovo ako hoces da zavrsis u top tri ekipe sljedece sezone.
Vrlo bitno je da se dovede jedan ekstra napadac.
Dovodjenje napadaca ove sezone je nista manji prioritet od dovodjenja LB i LM??
ADP je jedini secunda punta, Quag nije bas top napadac, a ovo ostalo je sve over the hill
Sa ovim napadom se ne moze zavsiti u vrhu Serie A, a da ne pricamo o povedama koje nas progone sve ove godine.
Zbog toga iskreno se nadam da cemo dovesi jednog napadaca koji je veca klasa od ove cetvorke, samim tim da poboljsamo pocetnih 11.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa to je to..jedan vrhunski nam treba, ali su dva previse...onda bi nekoga morali otjerati od ovih sto imamo, a velike su to pare da bi mogli 2 dovesti...
Jedan top napadac i onda rotacija sa ovim pomenutim, a vec sljedece sezone ganjati i drugog u zavisnosti od partija ostalih napadaca, koji su poprilicno i vremesni. Za ovu sezonu je sasvim dovoljan jedan, ali top napadac + ovo sto imamo, a to su odlicni Matri i Quagliarella(ukoliko vrati formu), te uvijek korisni Alex i Toni...
Na sredini nam treba Lass i lijevo krilo i uz postojeci roster i to je solidno....
Odbrana...dva beka...eto, Zigler je vec tu i vidjecemo sta i kako, ali ajde bar da uzmemo provjerenijeg desnog beka.Lichsteiner je pristojan igrac, jer relano pozicija beka je najdeficitarnija u danasnjem fudbalu...
Top napadac, Lijevo krilo, Lass i solidan desni bek...i to je to...ne treba ni pretjerivat, jer imamo solidan i roster, samo malo nadograditi to. U cijeloj toj prici je najvaznije kako ce to Conte poslozit, jer nam je upravo najvise to falilo u ranijim sezonama, dobar trener.
Jedan top napadac i onda rotacija sa ovim pomenutim, a vec sljedece sezone ganjati i drugog u zavisnosti od partija ostalih napadaca, koji su poprilicno i vremesni. Za ovu sezonu je sasvim dovoljan jedan, ali top napadac + ovo sto imamo, a to su odlicni Matri i Quagliarella(ukoliko vrati formu), te uvijek korisni Alex i Toni...
Na sredini nam treba Lass i lijevo krilo i uz postojeci roster i to je solidno....
Odbrana...dva beka...eto, Zigler je vec tu i vidjecemo sta i kako, ali ajde bar da uzmemo provjerenijeg desnog beka.Lichsteiner je pristojan igrac, jer relano pozicija beka je najdeficitarnija u danasnjem fudbalu...
Top napadac, Lijevo krilo, Lass i solidan desni bek...i to je to...ne treba ni pretjerivat, jer imamo solidan i roster, samo malo nadograditi to. U cijeloj toj prici je najvaznije kako ce to Conte poslozit, jer nam je upravo najvise to falilo u ranijim sezonama, dobar trener.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:

KO je ovaj desni na slici???

Veliki Pavarotti je bio nas veliki fan
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovako je nekad Juve igrao
[youtube][/youtube]
a ovako "sada" cesto igraju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a ovako "sada" cesto igraju
[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zar nije ono gore Bettega i Capellosarajlija89 je napisao/la:
KO je ovaj desni na slici???![]()
Ma ko su oba u stvari??
![]()
Veliki Pavarotti je bio nas veliki fan
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Kako stvari stoje Sancez ovih dana treba da potpise za Barcelonu, i to za mizernih 32 mil. eura. Web site manchester Uniteda je objavio da su City i United izgubili utrku. Juventusa nema nigdje u prici, sto znaci da informacije koje je prenosio Juvebalkan, odnosno prepisivao od Tuttosporta, nisu tacne, da ne kazem izmisljene.
A da ne pricamo o tim tzv. "dobrim odnosima izmedju uprava Udinesea i Juventusa koje mozemo okrenuti u svoju korist"
Najnovija informacija je da je Chelsea zagrizao za Aguera i da su spremni platiti cak i 50 mil. eura obestecenja. neki kazu patka, no vidjecemo. Ako ga budu htjeli dovesti oni ce to i uraditi.
Tako rade ozbiljni klubovi sa ozbiljnim ljudima. Ako hoces vec renovirati tim, onda se zna da su ti pojacanja neminovna i da moras izdvojiti ceh, pa kako god, a ne po sistemu hocu-necu, ne daj boze izdvojiti koji milion vise kako to kod nas rade Marotta i Agnelli.
Sta reci nego tezak poraz Marotte i Agnellija, a Marotta je jos jednom ispusio i ponizio sve nas i klub koji vodi.
A da ne pricamo o tim tzv. "dobrim odnosima izmedju uprava Udinesea i Juventusa koje mozemo okrenuti u svoju korist"
Najnovija informacija je da je Chelsea zagrizao za Aguera i da su spremni platiti cak i 50 mil. eura obestecenja. neki kazu patka, no vidjecemo. Ako ga budu htjeli dovesti oni ce to i uraditi.
Tako rade ozbiljni klubovi sa ozbiljnim ljudima. Ako hoces vec renovirati tim, onda se zna da su ti pojacanja neminovna i da moras izdvojiti ceh, pa kako god, a ne po sistemu hocu-necu, ne daj boze izdvojiti koji milion vise kako to kod nas rade Marotta i Agnelli.
Sta reci nego tezak poraz Marotte i Agnellija, a Marotta je jos jednom ispusio i ponizio sve nas i klub koji vodi.
MENI MOJE, A VAMA VASE
šta vam je ljudi koji se to klub u italiji može nositi sa englezima pogotovo chelsea koji ima para koliko hoće? budite malo realniji jbg kako je tako je, nisu to '90 sad englezi kolo vode. sve im ide niz mlin, em porezi mnogo manji nego u italiji, sve i jedan klub vode židovi ili šeici i imaju para ko blata. italijani ako ništa nisu se prodali.
ali eto hvala bogu ima još igrača koji će radije za manje pare igrati u velikanima u seriji a nego za jedan chelsea ili tottenham.
ali eto hvala bogu ima još igrača koji će radije za manje pare igrati u velikanima u seriji a nego za jedan chelsea ili tottenham.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Prvi bold- Pa što će davati 50 miliona, ako mogu za 45 miliona kupiti Aguera kako stoji u klauzuliF.G.R. HARMANI je napisao/la:Kako stvari stoje Sancez ovih dana treba da potpise za Barcelonu, i to za mizernih 32 mil. eura. Web site manchester Uniteda je objavio da su City i United izgubili utrku. Juventusa nema nigdje u prici, sto znaci da informacije koje je prenosio Juvebalkan, odnosno prepisivao od Tuttosporta, nisu tacne, da ne kazem izmisljene.
Drugi bold - Džaba Marotta i Agnelli kad Elkan neda pare, oni ovako mogu dovoditi osrednje igrače koji većinom prije ne bi igrali za Juve! Pa Marotta je i prošli prelazni rok solidno odradio kako je raspolagao sa sredstvima, još da nije promašio sa Martinezom mogao je biti i odličan
- sarajlija89
- Kontakt:
@solo Juve
Da, to je Bobby-gol i Don Fabio...jbt,Capelo baca malo na Maldinija iz mlađih dana na ovoj slici, zar ne??
Sto se transfera tice, prelazak Sancheza u Barcu je dokaz da je Italija apsolutno nekonkurentna u odnosu na Spaniju i Englesku. Nastavlja se trend izvoza najboljih igraca, a Bgm i trenera.
Vjerujte, da sam mozda zelio da Sanchez ode u Inter, iako ih ne volim, iako bi bili jaci za jednog klasnog igraca, ali ovo je jos jedan veliki udarac za talijanski fudbal, iz godine u godinu najbolji igraci odlaze, a i ne dolaze

Da, to je Bobby-gol i Don Fabio...jbt,Capelo baca malo na Maldinija iz mlađih dana na ovoj slici, zar ne??
Sto se transfera tice, prelazak Sancheza u Barcu je dokaz da je Italija apsolutno nekonkurentna u odnosu na Spaniju i Englesku. Nastavlja se trend izvoza najboljih igraca, a Bgm i trenera.
Vjerujte, da sam mozda zelio da Sanchez ode u Inter, iako ih ne volim, iako bi bili jaci za jednog klasnog igraca, ali ovo je jos jedan veliki udarac za talijanski fudbal, iz godine u godinu najbolji igraci odlaze, a i ne dolaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.