Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 16:44

Florentino Perez za osnivanje europske Super lige

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez pozvao je najbolje europske klubove da u suradnji s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) osnuju Super ligu, natjecanje u kojem bi međusobno igrali puno češće nego do sada...

- Moramo s UEFA-om raditi na osnivanju Super lige koja bi jamčila da najbolji europski klubovi stalno igraju međusobno. To u trenutačnoj Ligi prvaka nije slučaj - rekao je Perez za News of the World.

Prvi Realov čovjek tvrdi da takvo natjecanje zatvorenog tipa ne bi ugrozilo nacionalna prvenstva, ali u njemu zasigurno ne bi bilo mjesta za manje klubove, što se sigurno neće svidjeti predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.

Govoreći o svome klubu, Perez je dodao da je nakon kupovine pojačanja sada vrijeme za smirivanje situacije i za prodaju najmanje sedmorice igrača.

- Momčad obično ima oko 25 igrača, a mi ih sada imamo 35. Moramo uvjeriti neke igrače da moraju otići. Nemojmo zaboraviti da je sljedeće godine Svjetsko prvenstvo i da je bolje za neke igrače da odu tamo gdje će imati više prilike za igru - poručio je Perez.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 17:28

BrnJeeH je napisao/la:Nemoj robe, bice da sam bezobrazan :mrgreen:
Pa već jesi bezobrazan,ali nisi ni prvi ni posljednji. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 05 jul 2009, 17:40

alan_kardec je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:Nemoj robe, bice da sam bezobrazan :mrgreen:
Pa već jesi bezobrazan,ali nisi ni prvi ni posljednji. :mrgreen:
:mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jul 2009, 18:11

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani ovaj je vikend u Madridu gdje pokušava dogovoriti prelazak Klaas-Jana Huntelaara među crveno-crne.
Milanezi su u očajničkoj potrazi za pravim napadačem. Nakon što im je propao pokušaj da iz Wolfsburga dovedu Edina Džeku i nakon što je Sevilla odbila 14 milijuna eura za Luisa Fabiana, rossoneri su se okrenuli Nizozemcu.

Huntelaar je na Santiago Bernabeu stigao prije samo šest mjeseci iz Ajaxa, ali nije uspio izboriti stalno mjesto u udarnoj postavi. A nakon dolaska Kake, Ronalda i Benzeme, svjestan je da će u novoj sezoni dobiti još manje prilika ako ostane u Madridu, stoga mu odlazak u Milan ne bi teško pao.

Prema Corriere dello Sportu, Milan je htio Huntelaara samo posuditi, s mogućnošću otkupa ugovora iduće sezone, no Realov predsjednik Florentino Perez na to nije pristao.

Gazzeta dello Sport, pak, izvještava da Real ne želi Nizozemca pustiti za manje od 20 milijuna eura, ali Milan je spreman dati tek 18 milijuna. Službena bi se ponuda mogla dogoditi u sljedećih nekoliko sati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 18:14

Huntelaar ako ne ode će biti još jedan u nizu superkvalitetnih igrača koji su propali u "galaktikosima".Ako je pametan otići će.

Da je kojim slučajem otišao u Arsenal iz Ajaxa,danas bi to bila sasvim druga priča,ali ovako...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jul 2009, 18:35

Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 18:39

omerbavarac je napisao/la:Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.
I meni je Huntelaar ekstra igrač,i milionima drugih ljudi,vjerovatno i Pellegriniju,ali Čileanac se svakako ništa ne pita.Pita se samo građevinar Perez. :mrgreen: Takav idiotluk da se trener u jednom klubu ne pita ništa,to ima samo u Realu i nigdje više na svijetu.Na svu sreću.
RIP Adis Selmanović

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 05 jul 2009, 18:40

omerbavarac je napisao/la:Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.
I meni je Huntelaar ekstra igrač,i milionima drugih ljudi,vjerovatno i Pellegriniju,ali Čileanac se svakako ništa ne pita.Pita se samo građevinar Perez. :mrgreen: Takav idiotluk da se trener u jednom klubu ne pita ništa,to ima samo u Realu i nigdje više na svijetu.Na svu sreću.
a kako ti znas da se ne pita?

jel te mozda pellegrini pravio pa ti javio :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 18:49

BrnJeeH je napisao/la:
a kako ti znas da se ne pita?

jel te mozda pellegrini pravio pa ti javio :mrgreen:

Naravno da mi nije niko javio.To ti je javna tajna već godinama.Između ostalog zbog toga je i jedan trener kakav je Capello dva puta odlazio iz Reala,iako je osvajao trofeje.Del Bosque isto tako. ;)
RIP Adis Selmanović

Kaka_8
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_8 » 05 jul 2009, 18:57

evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya
http://****/arhiva/2009/07/05/2235411

siguran sam da će ovo prihvatiti. dobili bi extra krilo i dobrog veznog

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 19:01

Kaka_8 je napisao/la:evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya

... i kamaru para.Ako Bavarci ovakvu ponudu ne prihvate,poludili su načisto.
RIP Adis Selmanović

Kaka_8
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_8 » 05 jul 2009, 19:06

Kaka_8 je napisao/la:evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya

... i kamaru para.Ako Bavarci ovakvu ponudu ne prihvate,poludili su načisto.
samo ne znam koliko je ovo istina jer objavljuje The Daily Star. evo AS objavljuje da real nudi 64 mil
http://realmadridbernabeu.blog.hr/

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 05 jul 2009, 20:48

64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 05 jul 2009, 21:00

Jako interesantno od strane Pereza u vezi te lige ! Liga prvaka nije najjace natjecanje ???? kaze : Ta neka liga u kojoj ce se samo veliki klubovi sastajati ! Ako je prema tome sta podrazumjeva pod tim ???? U LP ne ucestvuju celiki klubovi '?? Ili ucestvuju mali , pa Real medju tim malim nemoze nista ! Kako ce moci medju "VELIKIM" ????
Lik je smjesan : 1.Ne razumije se u nogomet
2. Lik se pravi pametan i izmislja mnoge stvari
3.ima bruku para , od kojih nezna sta da radi, nego pokusava to udvostrucit , btw : Nepravi on ekipu Reala da bude jaka kao tim , nego da bude jaka marketinski !Njemu su samo pare u glavi a **** ga se za REAL !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 05 jul 2009, 21:13

Nista od prelaska Huntelarra u Milan bar zasad...inace Milan je trazio od Reala da ga dobiju na jednogudisnju posudbu sto su Realovci naravno odbili,iako imaju pare od trasfera Kake u Real bar zasad jos uvijek nisu spremni posegnuti malo dublje u dzep idati oko 20-ak miliona eura za Huntelarra...ja ne znam da li su ovi stvarno toliko skrti ili pak ne vjruju u neke velike sposobnosti Klassa :!:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 05 jul 2009, 21:28

slika

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 00:37

JameS je napisao/la:64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera :!:
Robben i Sneider su extra igraci i nije pametno da ih dajemo, treba ih zadrzati na svaki moguci nacin posebno Snaidera koji je ofanzivni veznjak, a njih bas i nemamo puno. Perez ima para i nek trosi dokle ima, a sa Riberijem bi ubjedljivo bilo daleko najjaci tim na planeti...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 00:50

Harrison je napisao/la:
JameS je napisao/la:64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera :!:
Robben i Sneider su extra igraci i nije pametno da ih dajemo, treba ih zadrzati na svaki moguci nacin posebno Snaidera koji je ofanzivni veznjak, a njih bas i nemamo puno. Perez ima para i nek trosi dokle ima, a sa Riberijem bi ubjedljivo bilo daleko najjaci tim na planeti...

što se tiče robbena on po meni može ići a volio bih da snaider ostane, ne razumijem zašto je on na prodaju, prejak igrač
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2009, 00:58

@harrison
imali bi najbolje igrace al ne najbolji TIM !
mozda i da al to treba dokazati ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jul 2009, 01:03

Furymaker je napisao/la:@harrison
imali bi najbolje igrace al ne najbolji TIM !
A tim cine igraci... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.