Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Florentino Perez za osnivanje europske Super lige
Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez pozvao je najbolje europske klubove da u suradnji s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) osnuju Super ligu, natjecanje u kojem bi međusobno igrali puno češće nego do sada...
- Moramo s UEFA-om raditi na osnivanju Super lige koja bi jamčila da najbolji europski klubovi stalno igraju međusobno. To u trenutačnoj Ligi prvaka nije slučaj - rekao je Perez za News of the World.
Prvi Realov čovjek tvrdi da takvo natjecanje zatvorenog tipa ne bi ugrozilo nacionalna prvenstva, ali u njemu zasigurno ne bi bilo mjesta za manje klubove, što se sigurno neće svidjeti predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.
Govoreći o svome klubu, Perez je dodao da je nakon kupovine pojačanja sada vrijeme za smirivanje situacije i za prodaju najmanje sedmorice igrača.
- Momčad obično ima oko 25 igrača, a mi ih sada imamo 35. Moramo uvjeriti neke igrače da moraju otići. Nemojmo zaboraviti da je sljedeće godine Svjetsko prvenstvo i da je bolje za neke igrače da odu tamo gdje će imati više prilike za igru - poručio je Perez.
Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez pozvao je najbolje europske klubove da u suradnji s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) osnuju Super ligu, natjecanje u kojem bi međusobno igrali puno češće nego do sada...
- Moramo s UEFA-om raditi na osnivanju Super lige koja bi jamčila da najbolji europski klubovi stalno igraju međusobno. To u trenutačnoj Ligi prvaka nije slučaj - rekao je Perez za News of the World.
Prvi Realov čovjek tvrdi da takvo natjecanje zatvorenog tipa ne bi ugrozilo nacionalna prvenstva, ali u njemu zasigurno ne bi bilo mjesta za manje klubove, što se sigurno neće svidjeti predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.
Govoreći o svome klubu, Perez je dodao da je nakon kupovine pojačanja sada vrijeme za smirivanje situacije i za prodaju najmanje sedmorice igrača.
- Momčad obično ima oko 25 igrača, a mi ih sada imamo 35. Moramo uvjeriti neke igrače da moraju otići. Nemojmo zaboraviti da je sljedeće godine Svjetsko prvenstvo i da je bolje za neke igrače da odu tamo gdje će imati više prilike za igru - poručio je Perez.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa već jesi bezobrazan,ali nisi ni prvi ni posljednji.BrnJeeH je napisao/la:Nemoj robe, bice da sam bezobrazan

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Pa već jesi bezobrazan,ali nisi ni prvi ni posljednji.BrnJeeH je napisao/la:Nemoj robe, bice da sam bezobrazan

- Omerbavarac
- Kontakt:
Dopredsjednik Milana Adriano Galliani ovaj je vikend u Madridu gdje pokušava dogovoriti prelazak Klaas-Jana Huntelaara među crveno-crne.
Milanezi su u očajničkoj potrazi za pravim napadačem. Nakon što im je propao pokušaj da iz Wolfsburga dovedu Edina Džeku i nakon što je Sevilla odbila 14 milijuna eura za Luisa Fabiana, rossoneri su se okrenuli Nizozemcu.
Huntelaar je na Santiago Bernabeu stigao prije samo šest mjeseci iz Ajaxa, ali nije uspio izboriti stalno mjesto u udarnoj postavi. A nakon dolaska Kake, Ronalda i Benzeme, svjestan je da će u novoj sezoni dobiti još manje prilika ako ostane u Madridu, stoga mu odlazak u Milan ne bi teško pao.
Prema Corriere dello Sportu, Milan je htio Huntelaara samo posuditi, s mogućnošću otkupa ugovora iduće sezone, no Realov predsjednik Florentino Perez na to nije pristao.
Gazzeta dello Sport, pak, izvještava da Real ne želi Nizozemca pustiti za manje od 20 milijuna eura, ali Milan je spreman dati tek 18 milijuna. Službena bi se ponuda mogla dogoditi u sljedećih nekoliko sati.
Milanezi su u očajničkoj potrazi za pravim napadačem. Nakon što im je propao pokušaj da iz Wolfsburga dovedu Edina Džeku i nakon što je Sevilla odbila 14 milijuna eura za Luisa Fabiana, rossoneri su se okrenuli Nizozemcu.
Huntelaar je na Santiago Bernabeu stigao prije samo šest mjeseci iz Ajaxa, ali nije uspio izboriti stalno mjesto u udarnoj postavi. A nakon dolaska Kake, Ronalda i Benzeme, svjestan je da će u novoj sezoni dobiti još manje prilika ako ostane u Madridu, stoga mu odlazak u Milan ne bi teško pao.
Prema Corriere dello Sportu, Milan je htio Huntelaara samo posuditi, s mogućnošću otkupa ugovora iduće sezone, no Realov predsjednik Florentino Perez na to nije pristao.
Gazzeta dello Sport, pak, izvještava da Real ne želi Nizozemca pustiti za manje od 20 milijuna eura, ali Milan je spreman dati tek 18 milijuna. Službena bi se ponuda mogla dogoditi u sljedećih nekoliko sati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Huntelaar ako ne ode će biti još jedan u nizu superkvalitetnih igrača koji su propali u "galaktikosima".Ako je pametan otići će.
Da je kojim slučajem otišao u Arsenal iz Ajaxa,danas bi to bila sasvim druga priča,ali ovako...
Da je kojim slučajem otišao u Arsenal iz Ajaxa,danas bi to bila sasvim druga priča,ali ovako...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alan_kardec
- Kontakt:
I meni je Huntelaar ekstra igrač,i milionima drugih ljudi,vjerovatno i Pellegriniju,ali Čileanac se svakako ništa ne pita.Pita se samo građevinar Perez.omerbavarac je napisao/la:Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a kako ti znas da se ne pita?alan_kardec je napisao/la:I meni je Huntelaar ekstra igrač,i milionima drugih ljudi,vjerovatno i Pellegriniju,ali Čileanac se svakako ništa ne pita.Pita se samo građevinar Perez.omerbavarac je napisao/la:Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.Takav idiotluk da se trener u jednom klubu ne pita ništa,to ima samo u Realu i nigdje više na svijetu.Na svu sreću.
jel te mozda pellegrini pravio pa ti javio

- alan_kardec
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:a kako ti znas da se ne pita?alan_kardec je napisao/la:I meni je Huntelaar ekstra igrač,i milionima drugih ljudi,vjerovatno i Pellegriniju,ali Čileanac se svakako ništa ne pita.Pita se samo građevinar Perez.omerbavarac je napisao/la:Meni je Huntelaar skroz dobar igrac, po meni bi mogao igrati u napadu sa Benzemom.Takav idiotluk da se trener u jednom klubu ne pita ništa,to ima samo u Realu i nigdje više na svijetu.Na svu sreću.
jel te mozda pellegrini pravio pa ti javio
Naravno da mi nije niko javio.To ti je javna tajna već godinama.Između ostalog zbog toga je i jedan trener kakav je Capello dva puta odlazio iz Reala,iako je osvajao trofeje.Del Bosque isto tako.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya
http://****/arhiva/2009/07/05/2235411
siguran sam da će ovo prihvatiti. dobili bi extra krilo i dobrog veznog
- alan_kardec
- Kontakt:
... i kamaru para.Ako Bavarci ovakvu ponudu ne prihvate,poludili su načisto.Kaka_8 je napisao/la:evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
samo ne znam koliko je ovo istina jer objavljuje The Daily Star. evo AS objavljuje da real nudi 64 milalan_kardec je napisao/la:... i kamaru para.Ako Bavarci ovakvu ponudu ne prihvate,poludili su načisto.Kaka_8 je napisao/la:evo real spreman ponuditi robbena, snajdera i pare za riberya
http://realmadridbernabeu.blog.hr/
64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Jako interesantno od strane Pereza u vezi te lige ! Liga prvaka nije najjace natjecanje ???? kaze : Ta neka liga u kojoj ce se samo veliki klubovi sastajati ! Ako je prema tome sta podrazumjeva pod tim ???? U LP ne ucestvuju celiki klubovi '?? Ili ucestvuju mali , pa Real medju tim malim nemoze nista ! Kako ce moci medju "VELIKIM" ????
Lik je smjesan : 1.Ne razumije se u nogomet
2. Lik se pravi pametan i izmislja mnoge stvari
3.ima bruku para , od kojih nezna sta da radi, nego pokusava to udvostrucit , btw : Nepravi on ekipu Reala da bude jaka kao tim , nego da bude jaka marketinski !Njemu su samo pare u glavi a **** ga se za REAL !
Lik je smjesan : 1.Ne razumije se u nogomet
2. Lik se pravi pametan i izmislja mnoge stvari
3.ima bruku para , od kojih nezna sta da radi, nego pokusava to udvostrucit , btw : Nepravi on ekipu Reala da bude jaka kao tim , nego da bude jaka marketinski !Njemu su samo pare u glavi a **** ga se za REAL !
Nista od prelaska Huntelarra u Milan bar zasad...inace Milan je trazio od Reala da ga dobiju na jednogudisnju posudbu sto su Realovci naravno odbili,iako imaju pare od trasfera Kake u Real bar zasad jos uvijek nisu spremni posegnuti malo dublje u dzep idati oko 20-ak miliona eura za Huntelarra...ja ne znam da li su ovi stvarno toliko skrti ili pak ne vjruju u neke velike sposobnosti Klassa 

Robben i Sneider su extra igraci i nije pametno da ih dajemo, treba ih zadrzati na svaki moguci nacin posebno Snaidera koji je ofanzivni veznjak, a njih bas i nemamo puno. Perez ima para i nek trosi dokle ima, a sa Riberijem bi ubjedljivo bilo daleko najjaci tim na planeti...JameS je napisao/la:64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Robben i Sneider su extra igraci i nije pametno da ih dajemo, treba ih zadrzati na svaki moguci nacin posebno Snaidera koji je ofanzivni veznjak, a njih bas i nemamo puno. Perez ima para i nek trosi dokle ima, a sa Riberijem bi ubjedljivo bilo daleko najjaci tim na planeti...JameS je napisao/la:64 mil.eura to bi im trebalo biti dosta...nikako ne trebamo ovo dati Robena i snejdera
što se tiče robbena on po meni može ići a volio bih da snaider ostane, ne razumijem zašto je on na prodaju, prejak igrač
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
@harrison
imali bi najbolje igrace al ne najbolji TIM !
mozda i da al to treba dokazati
mozda i da al to treba dokazati

A tim cine igraci...Furymaker je napisao/la:@harrison

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.