Mladi rukometni asovi BiH

Moderator/ica: Pasha

Noddesbo
Kontakt:

Re: Mladi rukometni asovi BiH

Post Postao/la Noddesbo » 09 jun 2011, 16:43

Znate šta o nekom turniru sad u Doboju u Subotu,mi idemo pa me zanima,a nisam se čuo s trenerom
I Benjo igro sinoć onaj vaš Senjamin za repku protiv Mađarske vidio sam :D

BenJo_O
Kontakt:

Post Postao/la BenJo_O » 09 jun 2011, 18:39

A brat golman, Benjamin je bio medju 18 pozvanih :)
A sinoc je isto bio i Tarik Medjic, takodje nas rukometas ;)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 12 jun 2011, 18:01

Sjajna zavrsnica rukometnog turnira za kadete u Visoko. Na kraju u jako dobroj utakmici pred nekih 300 tinjak ljudi slavio izvidjac. dva razlike na kraju zavrsilu. Odlicna utakmica bila i bosna i izvidjac tokom citavog turnira su i igrali najbolje i ne bi bilo ne zasluzeno i da je Bosna osvojila. Raduje me je sto je u Bosni vise od pola tima bilo igraci koji ce moc jos 2 a neki i 3 godine igrat u ovoj kategoriji. Znaci sto se tice mladjih igraca za Bosnu ne bi trebalo biti straha. Jos jednom cestitke izvidjacu!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 jun 2011, 18:07

adn_sah je napisao/la:Sjajna zavrsnica rukometnog turnira za kadete u Visoko. Na kraju u jako dobroj utakmici pred nekih 300 tinjak ljudi slavio izvidjac. dva razlike na kraju zavrsilu. Odlicna utakmica bila i bosna i izvidjac tokom citavog turnira su i igrali najbolje i ne bi bilo ne zasluzeno i da je Bosna osvojila. Raduje me je sto je u Bosni vise od pola tima bilo igraci koji ce moc jos 2 a neki i 3 godine igrat u ovoj kategoriji. Znaci sto se tice mladjih igraca za Bosnu ne bi trebalo biti straha. Jos jednom cestitke izvidjacu!
Koja Bosna iz Visokog ili iz Sarajeva? Da li znaš poredak na kraju turnira?
FEDERER= KLOC

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 12 jun 2011, 20:22

Izvidjac
Bosna Visoko
Zrinjski
Borac
Bosna Sarajevo
Maglaj

http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=20

air
Kontakt:

Post Postao/la air » 12 jun 2011, 21:59

Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih... :o :o Od 6 ekipa u zavrsnici oni zavrsili 5 i nesto se hvale, da Bog sacuva, Izvidjacu sve cestitke!!!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 12 jun 2011, 22:40

adn_sah je napisao/la:Izvidjac
Bosna Visoko
Zrinjski
Borac
Bosna Sarajevo
Maglaj

Ovdje je Izvidjac zasluzeno bio prvi jer djeca fakat igraju najbolje, imaju odlicnu odbranu i dosta forsiraju kontranapade.

Na ovoj zavrsnici je bilo dosta dobrih mladih igraca, mozda buducih nada za BiH rukomet...

Ima momak iz Maglaja, cickava kosa, broj 8, u utakmici za 5. mjesto dao vise od pola golova za Maglaj protiv Bosne S, iako su sarajlije pola utakmice na njemu igrali flastera....

Onda golman Izviđaca, odlicno brani....i ima jos par momaka, al' ne znam im imena....

I u Bosne Prevent bio dobar golman, dobio nagradu za najboljeg golmana, i jos par momaka....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

firefighter
Kontakt:

Post Postao/la firefighter » 12 jun 2011, 22:55

air je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih... :o :o Od 6 ekipa u zavrsnici oni zavrsili 5 i nesto se hvale, da Bog sacuva, Izvidjacu sve cestitke!!!
ma znaš šta - kako reče ajnštajn: ”sve je relativno” i tako treba posmatrati stvari. ako neko prošle godine nije učestvovao u završnici, a ove godine jeste, i još pobijedio maglaj - čuvenu školu rukometa, koja u svojim redovima ima čudo od djeteta - dvometraša - šta reći nego da je to uspjeh. juče ravnopravno igrali sa čuvenom ”akademijom” iz ljubuškog. a, da su jučer protiv borca zabili go iz zicera dvadest sekundi prije kraja, danas bi igrali za treće mjesto. ekipa trenira nepune dvije godine, na betonu ledene dvorane u skenderiji. zato se i radujemo, a ti ništa ne brini: crveni bombarderi dolaze po titulu iduće godine.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 00:38

firefighter je napisao/la:
air je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih... :o :o Od 6 ekipa u zavrsnici oni zavrsili 5 i nesto se hvale, da Bog sacuva, Izvidjacu sve cestitke!!!
ma znaš šta - kako reče ajnštajn: ”sve je relativno” i tako treba posmatrati stvari. ako neko prošle godine nije učestvovao u završnici, a ove godine jeste, i još pobijedio maglaj - čuvenu školu rukometa, koja u svojim redovima ima čudo od djeteta - dvometraša - šta reći nego da je to uspjeh. juče ravnopravno igrali sa čuvenom ”akademijom” iz ljubuškog. a, da su jučer protiv borca zabili go iz zicera dvadest sekundi prije kraja, danas bi igrali za treće mjesto. ekipa trenira nepune dvije godine, na betonu ledene dvorane u skenderiji. zato se i radujemo, a ti ništa ne brini: crveni bombarderi dolaze po titulu iduće godine.
ravnopravno igrali sa akademijom iz ljubuskog?? pa ne bi bas reko!! Ne znam kad je neki igrac iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igro. Ima tu Memić koji bi to mozda mogao promjenit al eto vidjet cemo :D treba Bosna jos mnogo mnogo da radi da osvoji titulu

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 13 jun 2011, 00:41

adis.p je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:Izvidjac
Bosna Visoko
Zrinjski
Borac
Bosna Sarajevo
Maglaj

Ovdje je Izvidjac zasluzeno bio prvi jer djeca fakat igraju najbolje, imaju odlicnu odbranu i dosta forsiraju kontranapade.

Na ovoj zavrsnici je bilo dosta dobrih mladih igraca, mozda buducih nada za BiH rukomet...

Ima momak iz Maglaja, cickava kosa, broj 8, u utakmici za 5. mjesto dao vise od pola golova za Maglaj protiv Bosne S, iako su sarajlije pola utakmice na njemu igrali flastera....

Onda golman Izviđaca, odlicno brani....i ima jos par momaka, al' ne znam im imena....

I u Bosne Prevent bio dobar golman, dobio nagradu za najboljeg golmana, i jos par momaka....
Da, izvidjac jako dobar. Mene su djeca odusevila. Mada ne bi bilo nezasluzeno i da je Bosna osvojila.
Slazem se da ima dobrih igraca ali po meni najbolji igrac u izvidjaca mislim Grbavac da se zove kazu da je u hrvatskoj reprezentaciji, pa desni bek u Borca Radulovic isto jako dobar kazu da vec igra za Srbiju. a iz Bosne Visocke koja je eto druga u drzavi niko nije pozvan u kadetsku reprezentaciju :S

firefighter
Kontakt:

Post Postao/la firefighter » 13 jun 2011, 09:50

adn_sah je napisao/la:
firefighter je napisao/la:
ravnopravno igrali sa akademijom iz ljubuskog?? pa ne bi bas reko!! Ne znam kad je neki igrac iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igro. Ima tu Memić koji bi to mozda mogao promjenit al eto vidjet cemo :D treba Bosna jos mnogo mnogo da radi da osvoji titulu
ne kontam šta misliš kad kažeš - ”Ne znam kad je neki igrač iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igrao..” - ??

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 13 jun 2011, 14:01

Mene razočarao Borac,Izviđačeva metla više-manje očekivana,dobro je da Sarajlije i u petom mjestu vide uspjeh...Zrinski konstantano treći...domaćinu čestitke na maksimalno iskorištenom domaćem terenu

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 20 jun 2011, 17:19

Mlađi kadeti rukometne akademije Izviđač prvaci BiH

RA Izviđač - RK Sloga 27:22
RK Borac - MRK Goražde 14:12

Finale : RA Izviđač - RK Borac 32:29 (na kraju neriješeno bilo,1. produžetak 27:27,i u drugom dobije Izviđač)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 20 jun 2011, 23:39

Lijepo je vidjeti povratak Borca u vrh,a ovo kod Izviđača bi nazvao demonstracijom moći

igrac19
Kontakt:

Post Postao/la igrac19 » 14 jul 2011, 13:11

Pa gdje su igraci Izvidaca dva puta drzavni prvaci?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 jul 2011, 21:32

igrac19 je napisao/la:Pa gdje su igraci Izvidaca dva puta drzavni prvaci?
svi za hrvatsku idu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

igrac19
Kontakt:

Post Postao/la igrac19 » 24 jul 2011, 11:28

Rosas7 je napisao/la:
svi za hrvatsku idu
ma tko ce ici za hrvatsku znas li ti uopce koliko je u hrvatskoj kvalitetnih igraca i koliko se kvalitetniji rukomet igra prvenstveno u 96 godistu....

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jul 2011, 12:40

igrac19 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
svi za hrvatsku idu
ma tko ce ici za hrvatsku znas li ti uopce koliko je u hrvatskoj kvalitetnih igraca i koliko se kvalitetniji rukomet igra prvenstveno u 96 godistu....
ima i ovdje previse pametnih :) :D :D :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 13 sep 2011, 17:17

Tko je ove godine u reprezentaciji do 15 godina,mlađoj kadetskoj,ako netko zna,bio bi zahvalan :D

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 22 sep 2011, 22:51

prvu utakmicu igramo 2. ili 3. novembra...sta je sa selektorom??

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.