I Benjo igro sinoć onaj vaš Senjamin za repku protiv Mađarske vidio sam

Moderator/ica: Pasha
Koja Bosna iz Visokog ili iz Sarajeva? Da li znaš poredak na kraju turnira?adn_sah je napisao/la:Sjajna zavrsnica rukometnog turnira za kadete u Visoko. Na kraju u jako dobroj utakmici pred nekih 300 tinjak ljudi slavio izvidjac. dva razlike na kraju zavrsilu. Odlicna utakmica bila i bosna i izvidjac tokom citavog turnira su i igrali najbolje i ne bi bilo ne zasluzeno i da je Bosna osvojila. Raduje me je sto je u Bosni vise od pola tima bilo igraci koji ce moc jos 2 a neki i 3 godine igrat u ovoj kategoriji. Znaci sto se tice mladjih igraca za Bosnu ne bi trebalo biti straha. Jos jednom cestitke izvidjacu!
Ovdje je Izvidjac zasluzeno bio prvi jer djeca fakat igraju najbolje, imaju odlicnu odbranu i dosta forsiraju kontranapade.adn_sah je napisao/la:Izvidjac
Bosna Visoko
Zrinjski
Borac
Bosna Sarajevo
Maglaj
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=20
ma znaš šta - kako reče ajnštajn: ”sve je relativno” i tako treba posmatrati stvari. ako neko prošle godine nije učestvovao u završnici, a ove godine jeste, i još pobijedio maglaj - čuvenu školu rukometa, koja u svojim redovima ima čudo od djeteta - dvometraša - šta reći nego da je to uspjeh. juče ravnopravno igrali sa čuvenom ”akademijom” iz ljubuškog. a, da su jučer protiv borca zabili go iz zicera dvadest sekundi prije kraja, danas bi igrali za treće mjesto. ekipa trenira nepune dvije godine, na betonu ledene dvorane u skenderiji. zato se i radujemo, a ti ništa ne brini: crveni bombarderi dolaze po titulu iduće godine.air je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih...![]()
Od 6 ekipa u zavrsnici oni zavrsili 5 i nesto se hvale, da Bog sacuva, Izvidjacu sve cestitke!!!
ravnopravno igrali sa akademijom iz ljubuskog?? pa ne bi bas reko!! Ne znam kad je neki igrac iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igro. Ima tu Memić koji bi to mozda mogao promjenit al eto vidjet cemofirefighter je napisao/la:ma znaš šta - kako reče ajnštajn: ”sve je relativno” i tako treba posmatrati stvari. ako neko prošle godine nije učestvovao u završnici, a ove godine jeste, i još pobijedio maglaj - čuvenu školu rukometa, koja u svojim redovima ima čudo od djeteta - dvometraša - šta reći nego da je to uspjeh. juče ravnopravno igrali sa čuvenom ”akademijom” iz ljubuškog. a, da su jučer protiv borca zabili go iz zicera dvadest sekundi prije kraja, danas bi igrali za treće mjesto. ekipa trenira nepune dvije godine, na betonu ledene dvorane u skenderiji. zato se i radujemo, a ti ništa ne brini: crveni bombarderi dolaze po titulu iduće godine.air je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih...![]()
Od 6 ekipa u zavrsnici oni zavrsili 5 i nesto se hvale, da Bog sacuva, Izvidjacu sve cestitke!!!
Da, izvidjac jako dobar. Mene su djeca odusevila. Mada ne bi bilo nezasluzeno i da je Bosna osvojila.adis.p je napisao/la:Ovdje je Izvidjac zasluzeno bio prvi jer djeca fakat igraju najbolje, imaju odlicnu odbranu i dosta forsiraju kontranapade.adn_sah je napisao/la:Izvidjac
Bosna Visoko
Zrinjski
Borac
Bosna Sarajevo
Maglaj
http://visoko.co.ba/index.php?option=co ... &Itemid=20
Na ovoj zavrsnici je bilo dosta dobrih mladih igraca, mozda buducih nada za BiH rukomet...
Ima momak iz Maglaja, cickava kosa, broj 8, u utakmici za 5. mjesto dao vise od pola golova za Maglaj protiv Bosne S, iako su sarajlije pola utakmice na njemu igrali flastera....
Onda golman Izviđaca, odlicno brani....i ima jos par momaka, al' ne znam im imena....
I u Bosne Prevent bio dobar golman, dobio nagradu za najboljeg golmana, i jos par momaka....
ne kontam šta misliš kad kažeš - ”Ne znam kad je neki igrač iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igrao..” - ??adn_sah je napisao/la:ravnopravno igrali sa akademijom iz ljubuskog?? pa ne bi bas reko!! Ne znam kad je neki igrac iz omladinskog pogona zaigrao za prvi tim i da je konstantno igro. Ima tu Memić koji bi to mozda mogao promjenit al eto vidjet cemofirefighter je napisao/la:ma znaš šta - kako reče ajnštajn: ”sve je relativno” i tako treba posmatrati stvari. ako neko prošle godine nije učestvovao u završnici, a ove godine jeste, i još pobijedio maglaj - čuvenu školu rukometa, koja u svojim redovima ima čudo od djeteta - dvometraša - šta reći nego da je to uspjeh. juče ravnopravno igrali sa čuvenom ”akademijom” iz ljubuškog. a, da su jučer protiv borca zabili go iz zicera dvadest sekundi prije kraja, danas bi igrali za treće mjesto. ekipa trenira nepune dvije godine, na betonu ledene dvorane u skenderiji. zato se i radujemo, a ti ništa ne brini: crveni bombarderi dolaze po titulu iduće godine.air je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da se netko hvali 5.mjestom i to toliko kao Bosna iz Sarajeva, to kao neki uspjeh, pa sve ekipe su ispred njih...![]()
treba Bosna jos mnogo mnogo da radi da osvoji titulu
svi za hrvatsku iduigrac19 je napisao/la:Pa gdje su igraci Izvidaca dva puta drzavni prvaci?
ma tko ce ici za hrvatsku znas li ti uopce koliko je u hrvatskoj kvalitetnih igraca i koliko se kvalitetniji rukomet igra prvenstveno u 96 godistu....Rosas7 je napisao/la:svi za hrvatsku iduigrac19 je napisao/la:Pa gdje su igraci Izvidaca dva puta drzavni prvaci?
ima i ovdje previse pametnihigrac19 je napisao/la:ma tko ce ici za hrvatsku znas li ti uopce koliko je u hrvatskoj kvalitetnih igraca i koliko se kvalitetniji rukomet igra prvenstveno u 96 godistu....Rosas7 je napisao/la:svi za hrvatsku iduigrac19 je napisao/la:Pa gdje su igraci Izvidaca dva puta drzavni prvaci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.