vec sam pricao o ovome,a evo vec cu drugi put pisati jer me comp vec jednom izbacio tamam kad sam krenuo postati ::??
Augero djeluje kao sigurniji igrač koji je vec afirmisan i koji bi trebao biti instant riješenje..
ali.
dolaskom Augera imali bi 3 igrača istih godina i sličnih karakteristika gdje bi jedan neminovno stagnirao,dok bi eventualni pomak u kvaliteti koji Kun bi(možda) donio ne bi bio ništa prema tome da izgubimo jednog takvog napadača..
a Neymar nisu samo godine,Kun i dvojac koji su tu vec su dovoljno dugo u evropi i teško bi se zadovoljli klupom dok ce Neymar morati,bar na pocetku..
i tako ce u prvoj sezoni sigurno nece biti ocekivanja kao npr. da je dosao Kun,ovako dvojica ce biti ispred njega a on sto god napravi bit ce afirmativno bez obzira na silan novca ipak on je tek dobio vozacku..
I nemojte ga porediti sa Robinhom,igracem koji je proglasen takođe novim Peletom i isto je doveden da prekine dominaciju barcelone..
ali,od njega se ocekivalo da sam iznese sve to,kao cudo poslato iz druge galaksije koje ce sam srusiti barcelonu a to je ipak previse za jednog 21 godisnjaka..
i opet se dobro razvijao iako je imao mnogo veci pritisak i po meni manje talenta od ovoga..
zato sada kada dođe u klub gdje ima 2 balon de ora,dva fantasticna mlada napadaca i jos par potencijalnih balon de ora on ce svoj razvoj,ponavljam bez obzira na velike novce moci mnogo mirnije provoditi..a opet zna Mourinho sta i kako :Y
i po meni je jednostavo ako nesto napravi u prvoj sezoni,izbori prvi sastav i pokaze sav svoj talenat to ce biti fantasticno..a ako ne,e pa niko i nije ocekivao to od njega i nije kao da ce nam napad zavisiti od njegovo raspolozenja...
uglavnom ce se kopa pomno pratiti xD
Navodno smo dobili novog igraca Rafaela Varana (18) , centralnog branica iz Lensa cijena mu je 9 miliona..
samo se vidi politika Reala i pripreme za Fifino Fer Play pravilo...
Ramos 25,Pepe 27,Garay 23,Albiol 24,Marceo 22,Varana 18,Sahin 22,Ozil 22,Angel 23,Canales 19,Khedira 24,Benzema 23,Higuain 23,Neymar 23,Ronaldo 26 jebte se