Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SINE
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la SINE » 05 jul 2009, 13:05

Mislim da smo konačno dobili prava rješenja na golmanskim pozicijama za rep.
SAMO ŽELJO

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 jul 2009, 13:25

SINE je napisao/la:Mislim da smo konačno dobili prava rješenja na golmanskim pozicijama za rep.
da,tu su hasagic,supic,nurkovic,begovic :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 14:02

svaka čast nurkoviću, imao je u toj utakmici 100 ruku :mrgreen: :mrgreen:

ps: sretno vladaviću u salzburgu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 jul 2009, 15:08

Ja sam licno od uvijek govorio kako je Nurkovic dobar golman! ;)

Gdje su sada oni "majstori" koji su govorili, a sigurno jos govore, kako Nurkovic nevalja samo zbog toga sto igra za NK Travnik???????????????

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 jul 2009, 20:36

Tarik14 je napisao/la:Ja sam licno od uvijek govorio kako je Nurkovic dobar golman! ;)

Gdje su sada oni "majstori" koji su govorili, a sigurno jos govore, kako Nurkovic nevalja samo zbog toga sto igra za NK Travnik???????????????
Evo nas. :mrgreen:
BosnaE

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 jul 2009, 21:06

svaka cast nurkovicu, nakon ovoga 99% potpisuje za Wislu ja mislim...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 jul 2009, 21:29

Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez. :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 jul 2009, 21:38

ma sto se ovi nijemci glupiraju kakav gomez...ibisevic daje sledece sezone 30 golova,a dzeko 31 gol.....ma pojest ce sve......evo cujem vedo se vrace starim bezobrazlucima (hladnokrvno trese meu na treningu hofenhaima najvise pogada) a jest se zmaj zazelio lopte... :D :D :D
vedo dzeko voli vas vasa bosna
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 jul 2009, 21:41

BIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez. :shock:
06-07: 14 golova
07-08: 19 golova
08-09: 24 golova

...ma ja, jedva covjek 10 moze zabit u citavoj sezoni... :|
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 jul 2009, 21:59

bosanac723 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez. :shock:

Svedno je jel ipak Petric nije bolji ni od Dzeko i od Ibisevica. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jul 2009, 23:41

Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase. :mrgreen:

Nego, zasto koristis moj omiljeni smajlic. :D ...... :| :|
Vom Jäger zum Gejagten

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2009, 23:47

Koliko se ja razumijem u brojeve, izgleda da Gomez napreduje iz sezone u sezonu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jul 2009, 00:04

geronimo je napisao/la:

Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase. :mrgreen:

Gomez moze donositi vodu onom Lucu Toniju.. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 06 jul 2009, 01:37

Virtu4l je napisao/la:Koliko se ja razumijem u brojeve, izgleda da Gomez napreduje iz sezone u sezonu :P
haj ti nazad u skolu... :lol: :mrgreen:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 jul 2009, 01:42

ma ja sumnjam da ce i jedan igrac iz bajerna dati puno golova.konkurencija im prejaka u napadu i non stop ce se mijesati igraci.ako jedan ne da go u jednoj utakmici odmah stavljaju drugog napadaca na njegovo mjesto.tako da mi je za gomeza suveli pravo..grafite bi tu mogao da ponovo bude prvi strelac.covjek puca penale a i daje onako golove ;)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 06 jul 2009, 02:03

BIHfan je napisao/la:
A ti mu mozes donosit kopacke :)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 06 jul 2009, 02:06

geronimo je napisao/la:

Izvini necu vise majke mi, nisam znao...stvarno izvini...koliko kosta transfer, da kupim taj smajlic? :lol: ;)

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 06 jul 2009, 10:16

Salihamidžić me prodao u Salzburg

Bh. re­pre­zen­ta­ti­vac i do­ju­če­raš­nji igra­ča slo­va­čkog vi­ce­prva­ka Ži­li­ne, Admir Vla­da­vić, ka­ri­je­ru će nas­ta­vi­ti u re­do­vi­ma aktu­el­nog prva­ka Aus­tri­je, FC Red Bul Sal­zbur­ga. Sve se odvi­ja­lo brzo i pre­ci­zno. Ni­jem­ci ni­su ni­šta pre­pu­šta­li slu­ča­ju. Pra­ti­li su Vla­da­vi­ća, a on­da do­da­tne in­for­ma­ci­je po­tra­ži­li kod naj­kom­pe­ten­tni­jih.

-Dres Sal­zbur­ga no­sit ću tri go­di­ne - pot­vrdio je ju­čer za "San" Vla­da­vić, ko­ji se vo­zi­kao po Sal­zbur­gu sa "im­pres­sa­ri­jem" i pri­ja­te­ljem Edom Kur­ta­gi­ćem.

Što se vi­si­ne tran­sfe­ra ti­če, ne­zva­ni­čno, ra­di se o 2.5 mi­li­ona eura, me­đu­tim, Vla­da­vić to ni­je mo­gao pot­vrdi­ti.

- Stvar­no, ni­ti još uvi­jek znam, ni­ti me in­te­re­su­je ko­li­ko je Sal­zburg po­nu­dio nov­ca. Vje­ro­va­tno mno­go vi­še ne­go li Bo­hum i Vi­sla Kra­kov, či­je su po­nu­de glat­ko do­bi­je­ne.

Što se ti­če Sal­zbur­ga, Vla­da­vić je još pro­šle se­zo­ne do­bi­jao si­gna­le od Aus­tri­ja­na­ca.

- Zvjez­dan Mi­si­mo­vić mi je još pri­je po­la go­di­ne re­kao da su nje­ga zva­li i ra­spi­ti­va­li se za me­ne. Znam da me Mi­si­mo­vić na­hva­lio, baš kao i Ha­san Sa­li­ha­mi­džić, ko­jeg su ta­ko­đer pi­ta­li za me­ne. Obo­ji­cu je zvao To­mas Lin­ke nji­hov biv­ši sui­grač iz Ba­jer­na, mi­slim da je on sa­da di­re­ktor Sal­zbur­ga. Su­de­ći po brzi­ni ko­jom se sve odi­gra­lo, Bar­co i Mis­ke ni­su šte­di­li kom­pli­men­te na moj ra­čun.

Vla­da­vi­ćev no­vi klu­ba igrat će kva­li­fi­ka­ci­je za Li­gu prva­ka, i to već 14. ju­la, a pro­ti­vnik je ir­ski Bo­he­mi­ans. Če­ti­ri da­na ra­ni­je, Vla­da­vić će ima­ti pri­li­ku da na­vi­ja­či­ma Sal­zbur­ga po­ka­že šta zna, i to ni ma­nje ni vi­še ne­go pro­tiv evrop­skog gi­gan­ta, Ba­jer­na iz Min­he­na.

-Da, 10. ju­la igra­mo "ge­ne­ral­ku" pro­tiv Ba­jer­na, uoči po­čet­ka kva­li­fi­ka­ci­ja za Li­gu prva­ka. Su­per pri­li­ka da se pred­sta­vim na­vi­ja­či­ma - ka­zao je ju­čer za "San" Admir Vla­da­vić, ko­ji bi se već da­nas tre­bao po­ja­vi­ti na tre­nin­gu aus­trij­skog prva­ka. Me­đu na­vi­ja­či­ma Sal­zbur­ga vla­da ve­li­ko za­ni­ma­nje za Vla­da­vi­ća, ko­ji je na­jav­ljen kao ve­li­ko po­ja­ča­nje.

E. Bo­ro­vi­na

Iz­bje­gli ri­zik

Da će de­fi­ni­ti­vno obu­ći dres Ži­li­ne, Vla­da­vić je sa­znao u po­lu­vre­me­nu pri­ja­telj­ske uta­kmi­ce odi­gra­ne u su­bo­tu.

-Znao sam da se pre­go­va­ra, i ni­šta vi­še. Igrao sam od prve mi­nu­te u su­bo­tu, da bi mi tre­ner u po­lu­vre­me­nu uta­kmi­ce re­kao da se ras­pre­mim, jer je po­sao sklo­pljen i da ne že­le ri­zi­ko­va­ti, ne daj Bo­že ka­kve po­vre­de - ot­krio nam je Admir.

Hu­ber­tus Jo­zef Mar­ga­ret­ha Ste­vens

Pri­je 15-ta­ka da­na, na klu­pu Sal­zbur­ga sjeo je ho­lan­dski struč­njak Hub Ste­vens, ko­ji je u svo­joj ka­ri­je­ri vo­dio Ro­du, Šal­ke, Her­tu, Keln, Ham­burg i pro­šle se­zo­ne PSV iz Aj­dho­ve­na. U svo­joj bo­ga­toj tre­ner­skoj ka­ri­je­ri Ste­vens je 1997. go­di­ne osvo­jio Kup UEFA sa Šal­ke­om, dva pu­ta nje­ma­čki Kup, a 2005. go­di­ne Keln je s njim na klu­pi po­no­vo ušao u Bun­de­sli­gu. Nje­go­vo pu­no ime gla­si Hu­ber­tus Jo­zef Mar­ga­ret­ha Ste­vens.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jul 2009, 11:38

BIHfan je napisao/la:

Ti nemoze ni to. :lol:
FK DELFIN NEUM

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 06 jul 2009, 12:44

BIHfan je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Ti nemoze ni to. :lol:
Naravno da nemogu, to je rezervirano za tebe :D :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.