Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Mislim da smo konačno dobili prava rješenja na golmanskim pozicijama za rep.
SAMO ŽELJO
da,tu su hasagic,supic,nurkovic,begovicSINE je napisao/la:Mislim da smo konačno dobili prava rješenja na golmanskim pozicijama za rep.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka čast nurkoviću, imao je u toj utakmici 100 ruku
ps: sretno vladaviću u salzburgu

ps: sretno vladaviću u salzburgu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ja sam licno od uvijek govorio kako je Nurkovic dobar golman!
Gdje su sada oni "majstori" koji su govorili, a sigurno jos govore, kako Nurkovic nevalja samo zbog toga sto igra za NK Travnik???????????????

Gdje su sada oni "majstori" koji su govorili, a sigurno jos govore, kako Nurkovic nevalja samo zbog toga sto igra za NK Travnik???????????????
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo nas.Tarik14 je napisao/la:Ja sam licno od uvijek govorio kako je Nurkovic dobar golman!![]()

BosnaE
svaka cast nurkovicu, nakon ovoga 99% potpisuje za Wislu ja mislim...
Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- miralem444
- Kontakt:
ma sto se ovi nijemci glupiraju kakav gomez...ibisevic daje sledece sezone 30 golova,a dzeko 31 gol.....ma pojest ce sve......evo cujem vedo se vrace starim bezobrazlucima (hladnokrvno trese meu na treningu hofenhaima najvise pogada) a jest se zmaj zazelio lopte...
vedo dzeko voli vas vasa bosna

vedo dzeko voli vas vasa bosna
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bosanac723
- Kontakt:
06-07: 14 golovaBIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez.
07-08: 19 golova
08-09: 24 golova
...ma ja, jedva covjek 10 moze zabit u citavoj sezoni...

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Svedno je jel ipak Petric nije bolji ni od Dzeko i od Ibisevica.bosanac723 je napisao/la:06-07: 14 golovaBIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez.

Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase.bosanac723 je napisao/la:06-07: 14 golovaBIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez.

Nego, zasto koristis moj omiljeni smajlic.

Vom Jäger zum Gejagten
Koliko se ja razumijem u brojeve, izgleda da Gomez napreduje iz sezone u sezonu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gomez moze donositi vodu onom Lucu Toniju..geronimo je napisao/la:Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase.bosanac723 je napisao/la:06-07: 14 golovaBIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez.
...ma ja, jedva covjek 10 moze zabit u citavoj sezoni...![]()
Nego, zasto koristis moj omiljeni smajlic.......
![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
haj ti nazad u skolu...Virtu4l je napisao/la:Koliko se ja razumijem u brojeve, izgleda da Gomez napreduje iz sezone u sezonu

ma ja sumnjam da ce i jedan igrac iz bajerna dati puno golova.konkurencija im prejaka u napadu i non stop ce se mijesati igraci.ako jedan ne da go u jednoj utakmici odmah stavljaju drugog napadaca na njegovo mjesto.tako da mi je za gomeza suveli pravo..grafite bi tu mogao da ponovo bude prvi strelac.covjek puca penale a i daje onako golove 

- bosanac723
- Kontakt:
A ti mu mozes donosit kopackeBIHfan je napisao/la:
Gomez moze donositi vodu onom Lucu Toniju..![]()

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- bosanac723
- Kontakt:
Izvini necu vise majke mi, nisam znao...stvarno izvini...koliko kosta transfer, da kupim taj smajlic?geronimo je napisao/la:Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase.bosanac723 je napisao/la:06-07: 14 golovaBIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto je Gomez prvi na anketi pa covjek nemoze dati u citavoj sezoni 10 golova,hebo ih on,cak bi realnije bilo da je Petric prvi neg Gomez.
...ma ja, jedva covjek 10 moze zabit u citavoj sezoni...![]()
Nego, zasto koristis moj omiljeni smajlic.......
![]()

-
- Kontakt:
Salihamidžić me prodao u Salzburg
Bh. reprezentativac i dojučerašnji igrača slovačkog viceprvaka Žiline, Admir Vladavić, karijeru će nastaviti u redovima aktuelnog prvaka Austrije, FC Red Bul Salzburga. Sve se odvijalo brzo i precizno. Nijemci nisu ništa prepuštali slučaju. Pratili su Vladavića, a onda dodatne informacije potražili kod najkompetentnijih.
-Dres Salzburga nosit ću tri godine - potvrdio je jučer za "San" Vladavić, koji se vozikao po Salzburgu sa "impressarijem" i prijateljem Edom Kurtagićem.
Što se visine transfera tiče, nezvanično, radi se o 2.5 miliona eura, međutim, Vladavić to nije mogao potvrditi.
- Stvarno, niti još uvijek znam, niti me interesuje koliko je Salzburg ponudio novca. Vjerovatno mnogo više nego li Bohum i Visla Krakov, čije su ponude glatko dobijene.
Što se tiče Salzburga, Vladavić je još prošle sezone dobijao signale od Austrijanaca.
- Zvjezdan Misimović mi je još prije pola godine rekao da su njega zvali i raspitivali se za mene. Znam da me Misimović nahvalio, baš kao i Hasan Salihamidžić, kojeg su također pitali za mene. Obojicu je zvao Tomas Linke njihov bivši suigrač iz Bajerna, mislim da je on sada direktor Salzburga. Sudeći po brzini kojom se sve odigralo, Barco i Miske nisu štedili komplimente na moj račun.
Vladavićev novi kluba igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka, i to već 14. jula, a protivnik je irski Bohemians. Četiri dana ranije, Vladavić će imati priliku da navijačima Salzburga pokaže šta zna, i to ni manje ni više nego protiv evropskog giganta, Bajerna iz Minhena.
-Da, 10. jula igramo "generalku" protiv Bajerna, uoči početka kvalifikacija za Ligu prvaka. Super prilika da se predstavim navijačima - kazao je jučer za "San" Admir Vladavić, koji bi se već danas trebao pojaviti na treningu austrijskog prvaka. Među navijačima Salzburga vlada veliko zanimanje za Vladavića, koji je najavljen kao veliko pojačanje.
E. Borovina
Izbjegli rizik
Da će definitivno obući dres Žiline, Vladavić je saznao u poluvremenu prijateljske utakmice odigrane u subotu.
-Znao sam da se pregovara, i ništa više. Igrao sam od prve minute u subotu, da bi mi trener u poluvremenu utakmice rekao da se raspremim, jer je posao sklopljen i da ne žele rizikovati, ne daj Bože kakve povrede - otkrio nam je Admir.
Hubertus Jozef Margaretha Stevens
Prije 15-taka dana, na klupu Salzburga sjeo je holandski stručnjak Hub Stevens, koji je u svojoj karijeri vodio Rodu, Šalke, Hertu, Keln, Hamburg i prošle sezone PSV iz Ajdhovena. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri Stevens je 1997. godine osvojio Kup UEFA sa Šalkeom, dva puta njemački Kup, a 2005. godine Keln je s njim na klupi ponovo ušao u Bundesligu. Njegovo puno ime glasi Hubertus Jozef Margaretha Stevens.
Bh. reprezentativac i dojučerašnji igrača slovačkog viceprvaka Žiline, Admir Vladavić, karijeru će nastaviti u redovima aktuelnog prvaka Austrije, FC Red Bul Salzburga. Sve se odvijalo brzo i precizno. Nijemci nisu ništa prepuštali slučaju. Pratili su Vladavića, a onda dodatne informacije potražili kod najkompetentnijih.
-Dres Salzburga nosit ću tri godine - potvrdio je jučer za "San" Vladavić, koji se vozikao po Salzburgu sa "impressarijem" i prijateljem Edom Kurtagićem.
Što se visine transfera tiče, nezvanično, radi se o 2.5 miliona eura, međutim, Vladavić to nije mogao potvrditi.
- Stvarno, niti još uvijek znam, niti me interesuje koliko je Salzburg ponudio novca. Vjerovatno mnogo više nego li Bohum i Visla Krakov, čije su ponude glatko dobijene.
Što se tiče Salzburga, Vladavić je još prošle sezone dobijao signale od Austrijanaca.
- Zvjezdan Misimović mi je još prije pola godine rekao da su njega zvali i raspitivali se za mene. Znam da me Misimović nahvalio, baš kao i Hasan Salihamidžić, kojeg su također pitali za mene. Obojicu je zvao Tomas Linke njihov bivši suigrač iz Bajerna, mislim da je on sada direktor Salzburga. Sudeći po brzini kojom se sve odigralo, Barco i Miske nisu štedili komplimente na moj račun.
Vladavićev novi kluba igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka, i to već 14. jula, a protivnik je irski Bohemians. Četiri dana ranije, Vladavić će imati priliku da navijačima Salzburga pokaže šta zna, i to ni manje ni više nego protiv evropskog giganta, Bajerna iz Minhena.
-Da, 10. jula igramo "generalku" protiv Bajerna, uoči početka kvalifikacija za Ligu prvaka. Super prilika da se predstavim navijačima - kazao je jučer za "San" Admir Vladavić, koji bi se već danas trebao pojaviti na treningu austrijskog prvaka. Među navijačima Salzburga vlada veliko zanimanje za Vladavića, koji je najavljen kao veliko pojačanje.
E. Borovina
Izbjegli rizik
Da će definitivno obući dres Žiline, Vladavić je saznao u poluvremenu prijateljske utakmice odigrane u subotu.
-Znao sam da se pregovara, i ništa više. Igrao sam od prve minute u subotu, da bi mi trener u poluvremenu utakmice rekao da se raspremim, jer je posao sklopljen i da ne žele rizikovati, ne daj Bože kakve povrede - otkrio nam je Admir.
Hubertus Jozef Margaretha Stevens
Prije 15-taka dana, na klupu Salzburga sjeo je holandski stručnjak Hub Stevens, koji je u svojoj karijeri vodio Rodu, Šalke, Hertu, Keln, Hamburg i prošle sezone PSV iz Ajdhovena. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri Stevens je 1997. godine osvojio Kup UEFA sa Šalkeom, dva puta njemački Kup, a 2005. godine Keln je s njim na klupi ponovo ušao u Bundesligu. Njegovo puno ime glasi Hubertus Jozef Margaretha Stevens.
bosanac723 je napisao/la:A ti mu mozes donosit kopackeBIHfan je napisao/la:
Ti nemoze ni to.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bosanac723
- Kontakt:
Naravno da nemogu, to je rezervirano za tebeBIHfan je napisao/la:bosanac723 je napisao/la:A ti mu mozes donosit kopackeBIHfan je napisao/la:
Ti nemoze ni to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.