NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

CollegeGunner
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la CollegeGunner » 22 jun 2011, 17:46

Jeste vi svjesni da draft opste nije danas nego sutra? :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jun 2011, 17:47

prekosutra ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 jun 2011, 17:50

CollegeGunner je napisao/la:Jeste vi svjesni da draft opste nije danas nego sutra? :mrgreen:
Sinoc kada smo pisali, vec je proslo 12 sati tako da je vec bila srijeda, pa zbog toga haha. Istina po nasem ce biti 24. juni ali eto bolje zvuci da je za dan nego za dva haha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 17:52

Donnie Darko je napisao/la:prekosutra ;)
Sutra Cetvrtak u 6:00pm central time odnosno 1:00 iza ponoci po vasem....samo sto u prvih pola sata trajat ce uvod na draft, tako da bi on trebao poceti oko 6:30 ili ti ga 1:30 po vasem :)... uglavnom u 1:00 vec da si spreman :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 22 jun 2011, 20:32

Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickom :roll: Također i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.

Ja se nekako nadam da Nolan Smith može biti u prvoj rundi izabran. :!:
I Love this game !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 21:52

bosanac035 je napisao/la:Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickom :roll: Također i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.

Mi cemo Nolana nadam se uzet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 21:55

Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG :D

Nije zar istina da Thorntonu ugovor istice 2012-e ? :o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 22:00

Titova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG :D

Ovaj scenario ocekujem. Uzimamo na draft najbolje sto mozemo znaci Nolan Smitha i JJ. Johnsona, a potpisuje T-Mac za veteranski minimalac. Opet nismo presli salary cap a jaci smo deset puta.

A Thornton je free agent, ako mislis na onog iz Kingsa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 22:03

BIHfan je napisao/la:

Ovaj scenario ocekujem. Uzimamo na draft najbolje sto mozemo znaci Nolan Smitha i JJ. Johnsona, a potpisuje T-Mac za veteranski minimalac. Opet nismo presli salary cap a jaci smo deset puta.

Nek prica ko god sta hoce, ali kada bi T-mac pristao sa klupe ulazit, koje bi nam to pojacanje bilo, a Thibs bi i Nowitzkoga natjerao da odbranu igra : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 22 jun 2011, 22:05

BIHfan je napisao/la:
bosanac035 je napisao/la:Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickom :roll: Također i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.

Mi cemo Nolana nadam se uzet.
Iskreno se nadam da ide. Momak je fenomenalan. Meni lično jedan od dražih u NCAA...
I Love this game !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 22:51

nema brate SG za nas pred kraj prve runde i u drugoj pogotov...nece biti neko ko ce moci nam mnogo pomoci ebiga...treba uzeti ovo najbolje sto se moze bilo koja pozicija i onda praviti neki trade u toku sezone za sutera i naravno dovesti T Maca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 jun 2011, 23:04

SaltCityAttack je napisao/la:

nema brate SG za nas pred kraj prve runde i u drugoj pogotov...nece biti neko ko ce moci nam mnogo pomoci ebiga...treba uzeti ovo najbolje sto se moze bilo koja pozicija i onda praviti neki trade u toku sezone za sutera i naravno dovesti T Maca
Mali Jimy Butler ce sigurno biti u tom rangu gdje vi imate pickove, a momak je izgleda odlican. Ima radnu etiku, zeli da napreduje, ima nevjerovatnu zivotnu pricu iza sebe, za njega izgleda nema nista nemoguce. Momak mozda nije toliki potencijal kao ovi ostali, ali on to radom moze sve nadomjestiti. Talenat je bezvrijedan bez rada, a ovaj momak je odlican. Ja mislim da ce imati solidnu i dugu karijeru iza sebe, mozda nece biti zvijezda, ali one minute koje bude igrao, on ce da grize.

Mes Que Un Club!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 23 jun 2011, 00:11

Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone

Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora... Svi imaju/imali kvalitetnih NBA igrace u draft-u, jedino BiH nema(i nikad nisu imali) :roll:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jun 2011, 00:16

D1n0 je napisao/la:Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone

Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora... Svi imaju/imali kvalitetnih NBA igrace u draft-u, jedino BiH nema(i nikad nisu imali) :roll:
ccccc,gdje ces to reci,pa imali smo mi Edina Bavcica :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 jun 2011, 00:23

Dylan Dog je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone

cini mi se da je spominjao samo kvalitetne igrace :D :D :D :lol: :lol: :lol:

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 23 jun 2011, 13:38

The Game je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

cini mi se da je spominjao samo kvalitetne igrace :D :D :D :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
I Love this game !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jun 2011, 14:24

http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

Kemba Walker 15 pick. :shock:
OMG :lol: :lol: :lol:
FK DELFIN NEUM

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 23 jun 2011, 14:26

BIHfan je napisao/la:http://www.nbadraft.net/2011mock_draft

Kemba Walker 15 pick. :shock:
OMG :lol: :lol: :lol:
Sad baš čitam na ESPN. Mogu li Knicksi do Kembe sa 17 pozicije :lol:
I Love this game !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jun 2011, 14:32

Ma ko jos prati taj mock draft, promijenili su u zadnjih mjesec dana 30 igraca kroz Bullse :lol:

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 jun 2011, 14:57

Titova-Juga je napisao/la:Ma ko jos prati taj mock draft, promijenili su u zadnjih mjesec dana 30 igraca kroz Bullse :lol:
*ebi ga, svakog dana nekome raste nekome opada vrijednost. Klubovi isto za*ebavaju, jer svaki minut mijenjaju misljenja, hoce ovog igraca, hoce onog igraca, ovaj im se vise svidja, onaj im se vise svidja, tako da i ovi pickovi osciliraju. Vecina ovih analiticara koji prate draft, svoje misljenje i baziraju na onome sto cuju od klubova, dal i je neko zadovoljan nekim igracem itd. Biyombu je npr. opala vrijednost jer je bio los na treningu ne znam kojeg tima. Medjutim, ovo sto sam ja citao, svi kazu kako Kemba nece dalje od Detroita dogurati, jer gotovo sigurno ce ga Detroit uzeti. Kao sto sam i predpostavljao, nista se nece znati do veceras, jedino je siguran Kyrie kao prvi pick. Minny govori kako postoji sansa da uzmu Kantera kao 2. picka sto me apsolutno ne bi iznenadilo poznajuci lik i djelo Davida Kahna haha. Ja ocekujem gomilu trejdova, sto pickovi za pickove, sto igraci za igrace, sto igraci za pickove. Zakuhat ce se pravo veceras, ne znam kako cu docekati draft.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 9 gostiju.