NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: NBA draft
Jeste vi svjesni da draft opste nije danas nego sutra? 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- Donnie Darko
- Kontakt:
prekosutra 
- adriano_leite
- Kontakt:
Sinoc kada smo pisali, vec je proslo 12 sati tako da je vec bila srijeda, pa zbog toga haha. Istina po nasem ce biti 24. juni ali eto bolje zvuci da je za dan nego za dva haha.CollegeGunner je napisao/la:Jeste vi svjesni da draft opste nije danas nego sutra?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sutra Cetvrtak u 6:00pm central time odnosno 1:00 iza ponoci po vasem....samo sto u prvih pola sata trajat ce uvod na draft, tako da bi on trebao poceti oko 6:30 ili ti ga 1:30 po vasemDonnie Darko je napisao/la:prekosutra
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bosanac035
- Kontakt:
Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickom
Također i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.
Ja se nekako nadam da Nolan Smith može biti u prvoj rundi izabran.
I Love this game !!!
Mi cemo Nolana nadam se uzet.bosanac035 je napisao/la:Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickomTakođer i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG 
Nije zar istina da Thorntonu ugovor istice 2012-e ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ovaj scenario ocekujem. Uzimamo na draft najbolje sto mozemo znaci Nolan Smitha i JJ. Johnsona, a potpisuje T-Mac za veteranski minimalac. Opet nismo presli salary cap a jaci smo deset puta.Titova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG
A Thornton je free agent, ako mislis na onog iz Kingsa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ovaj scenario ocekujem. Uzimamo na draft najbolje sto mozemo znaci Nolan Smitha i JJ. Johnsona, a potpisuje T-Mac za veteranski minimalac. Opet nismo presli salary cap a jaci smo deset puta.Titova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG
Nek prica ko god sta hoce, ali kada bi T-mac pristao sa klupe ulazit, koje bi nam to pojacanje bilo, a Thibs bi i Nowitzkoga natjerao da odbranu igra : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- bosanac035
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ide. Momak je fenomenalan. Meni lično jedan od dražih u NCAA...BIHfan je napisao/la:Mi cemo Nolana nadam se uzet.bosanac035 je napisao/la:Kako se šuška vrlo lako bi u top 10 pickova moga i Tristan Thompson (206cm) sa Texasa. Srbin Nikola Vučević sa USC-a koji je najavljivan kao siguran pick druge runde, moguć izbor NYK-a sa 17im pickomTakođer i Nikola Mirotić je predviđen za prvu rundu kasni izbor vjerovatno Mavsi.
I Love this game !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nema brate SG za nas pred kraj prve runde i u drugoj pogotov...nece biti neko ko ce moci nam mnogo pomoci ebiga...treba uzeti ovo najbolje sto se moze bilo koja pozicija i onda praviti neki trade u toku sezone za sutera i naravno dovesti T MacaTitova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Mali Jimy Butler ce sigurno biti u tom rangu gdje vi imate pickove, a momak je izgleda odlican. Ima radnu etiku, zeli da napreduje, ima nevjerovatnu zivotnu pricu iza sebe, za njega izgleda nema nista nemoguce. Momak mozda nije toliki potencijal kao ovi ostali, ali on to radom moze sve nadomjestiti. Talenat je bezvrijedan bez rada, a ovaj momak je odlican. Ja mislim da ce imati solidnu i dugu karijeru iza sebe, mozda nece biti zvijezda, ali one minute koje bude igrao, on ce da grize.SaltCityAttack je napisao/la:nema brate SG za nas pred kraj prve runde i u drugoj pogotov...nece biti neko ko ce moci nam mnogo pomoci ebiga...treba uzeti ovo najbolje sto se moze bilo koja pozicija i onda praviti neki trade u toku sezone za sutera i naravno dovesti T MacaTitova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone
Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora... Svi imaju/imali kvalitetnih NBA igrace u draft-u, jedino BiH nema(i nikad nisu imali)
Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora... Svi imaju/imali kvalitetnih NBA igrace u draft-u, jedino BiH nema(i nikad nisu imali)
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
ccccc,gdje ces to reci,pa imali smo mi Edina BavcicaD1n0 je napisao/la:Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
cini mi se da je spominjao samo kvalitetne igraceDylan Dog je napisao/la:ccccc,gdje ces to reci,pa imali smo mi Edina BavcicaD1n0 je napisao/la:Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone
- bosanac035
- Kontakt:
The Game je napisao/la:cini mi se da je spominjao samo kvalitetne igraceDylan Dog je napisao/la:ccccc,gdje ces to reci,pa imali smo mi Edina BavcicaD1n0 je napisao/la:Bit ce interesantno vijdeti tko ce draftovat Mirotic i Vucevic(oba iz Crne Gore) + Bogdanovic iz Cibone
Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora... Svi imaju/imali kvalitetnih NBA igrace u draft-u, jedino BiH nema(i nikad nisu imali)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Love this game !!!
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bosanac035
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma ko jos prati taj mock draft, promijenili su u zadnjih mjesec dana 30 igraca kroz Bullse 
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- adriano_leite
- Kontakt:
*ebi ga, svakog dana nekome raste nekome opada vrijednost. Klubovi isto za*ebavaju, jer svaki minut mijenjaju misljenja, hoce ovog igraca, hoce onog igraca, ovaj im se vise svidja, onaj im se vise svidja, tako da i ovi pickovi osciliraju. Vecina ovih analiticara koji prate draft, svoje misljenje i baziraju na onome sto cuju od klubova, dal i je neko zadovoljan nekim igracem itd. Biyombu je npr. opala vrijednost jer je bio los na treningu ne znam kojeg tima. Medjutim, ovo sto sam ja citao, svi kazu kako Kemba nece dalje od Detroita dogurati, jer gotovo sigurno ce ga Detroit uzeti. Kao sto sam i predpostavljao, nista se nece znati do veceras, jedino je siguran Kyrie kao prvi pick. Minny govori kako postoji sansa da uzmu Kantera kao 2. picka sto me apsolutno ne bi iznenadilo poznajuci lik i djelo Davida Kahna haha. Ja ocekujem gomilu trejdova, sto pickovi za pickove, sto igraci za igrace, sto igraci za pickove. Zakuhat ce se pravo veceras, ne znam kako cu docekati draft.Titova-Juga je napisao/la:Ma ko jos prati taj mock draft, promijenili su u zadnjih mjesec dana 30 igraca kroz Bullse
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.