FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 jun 2011, 20:14

slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 jun 2011, 20:17

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jun 2011, 20:41

dr.van nostrand je napisao/la:slika
Ovoga bi sigurno navijači podržali 10000% i njega priželjkujem.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2011, 20:43

dr.van nostrand je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/4 ... ajeva.html

Hvala Bogu dragome . :mrgreen:
Mirza ti si slican kao Baljak, on je nas najuspjesniji direktor a ti trener u poslijeratnoj histroji :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 jun 2011, 12:58

Kakvo je ovo zatisje da nije mozda ono pred buru :roll: :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jun 2011, 13:09

adnanhz je napisao/la:Kakvo je ovo zatisje da nije mozda ono pred buru :roll: :D
Sutra bi moglo biti svasta. :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 13:18

Kakve vam je klub ima probleme ovaj rezultat koji ste izvukli je ekstra (Blekić,štrajkovi igrača,suspenzija 5 igrača iz prve postave).Zato nije vam korektno tako pisati o Varešanoviću.Može vam biti antipatičan ili šta već ali on je izvukao maksimum.Ne možete mu osporiti da ludo voli Sarajevo (iz više pouzdanih izvora).Ovo sam napisao dobronamjerno.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 jun 2011, 13:25

Vodi ga kući.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 13:36

FCS je napisao/la:Vodi ga kući.
Valjda si čuo za riječ činjenica ili argument.Ja sam ti samo to spominjao.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 jun 2011, 16:50

BRACO MOJA CEKAMO SVI: JESEN BLISTAVU I ZLATNO PROLJECE:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jun 2011, 17:49

babilonTM je napisao/la:Kakve vam je klub ima probleme ovaj rezultat koji ste izvukli je ekstra (Blekić,štrajkovi igrača,suspenzija 5 igrača iz prve postave).Zato nije vam korektno tako pisati o Varešanoviću.Može vam biti antipatičan ili šta već ali on je izvukao maksimum.Ne možete mu osporiti da ludo voli Sarajevo (iz više pouzdanih izvora).Ovo sam napisao dobronamjerno.
ti si u pravu u onom dijelu u kojem govoriš o našim problemima i rezultatima koje smo ostvarili...ali to je jedan dio price
drugi dio price je nakurceno i samozaljubljeno ponašanje sada već BIVSEG mirze varesanovica
garantujem da bi i vi isto razmisljali i uradili da je "glavusa" prico o 100 milja navijača koji njega podržavaju itd itd

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jun 2011, 18:13

Ako Rizvanovic drži svoju riječ neka isplati po pola duga Vucini, Banetu i Damiru. Vise vam sa to isplati nego lutati i tražiti dzabne igrače. Jest da su oni za 0 KM ali liga Uefa nam se opasno približava i apsolutno nemamo vremena za experimente tipa hocel se uklopiti ili neće.Eto doveli ste onu trojicu i Banovica koji su isto dzabni igrači pa se pozabavite onim sto ste javno rekli...."ako ostanem, vraticu Vucinu Baneta i Damira
pa bujrum predsjedice

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jun 2011, 18:15

Plišek najbliži klupi Sarajeva, u igri još nekoliko imena
Fudbalski klub Sarajevo do subote mora prijaviti igrače za nastupe na euro sceni. Uprava kluba je u velikoj ofanzivi što se tiče izbora za novog trenera

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 jun 2011, 19:34

Svjesno ili ne Sarajevo ne žuri sa izborom novog trenera. Nakon ostavke Mirze Varešanovića, prvotimce je preuzeo Dženan Uščuplić, jedan od najboljih prijeratnih bordo igrača, koji je zbog povrede ranije okončao karijeru. Potraga za nasljednikom Varešanovića došla je do Šangaja. Miroslav Blažević, selektor olimpijske reprezentacije Kine, danas sa Omanom igra revanš utakmicu «baraža». U prvom je meču na domaćem terenu poražen (0:1), pa mu je u Omanu potreban podvig za prolaz u grupnu fazu. Kako su male šanse za ostvarenje cilja koje su mu postavile gazde, obje strane - kažu naši izvori - traže način za džentlmenski razlaz.

Kako je Slaven Bilić pobjedom nad Gruzijom osigurao izborničku poziciju, Hajduk spas našao u Bugarinu Krasimiru Balakovu, a Zdravko Mamić doveo Krunu Jurčića, Blaževiću je na raspolaganju ostala još Bosna. Ćiro ne krije da bi se još jednom vratio na «mjesto nesreće», ali ne kao selektor već u «svoje» Sarajevo. Ćiro je bordo dres nosio prije pedesetak i «kusur» godina.

Navodno su simpatije obostrane. Da je Ćiro na listi želja čelnika Sarajeva potvrdio nam je Irfan Redžepagić, osoba od najvišeg povjerenja predsjednika Amira Rizvanovića. Iskreno, nisam razmišljao o Ćiri, jer znam da ima angažman u Kini. Međutim, ako je tačna informacija da se vraća kući, to mijenja situaciju. Ćiro bi donio mir u klubu. Znate i sami kakva je atmosfera bila u i oko reprezentacije kad je Ćiro bio selektor.

- Imali smo rezultat, došli do baraža. Blažević je pobjedio koga je trebalo i tako smo ostvarili cilj. Da smo imali lakšeg suparnika nego što je Portugal, možda bi otišli na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku - potencira Redžepagić Ćirine rezultate na selektorskoj poziciji bh. reprezentacije.

Član Uprave Sarajeva, koji ima široke ovlasti, ostavio je otvorena vrata za povratak Ćire kući.

- Ćiro je kvalitetan, dokazan stručnjak. Nije jednostavno platiti takvog stručnjaka, ali vjerujem ako bi došlo do te priče da bi se našli. On je trener koji ima autoritet, koji motivira sve oko sebe, mamac za publiku, pa i sponzore. Jedino što mogu u ovom trenutku reći jeste da je sve otvoreno.

Nije nagovijestio razgovor sa «trenerom svih trenera», ali je priznao da je u kontaktu sa mlađim Blaževićem.

- Baš jučer sam se čuo sa Mirom, Ćirinim sinom. Pričali smo neobavezno, o svemu pomalo. Iskreno, volio bih da Ćiro ostvari uspjeh sa reprezentacijom Kine, da odvede selekciju na Olimpijske igre. Kada je Sarajevo u pitanju, stručnjaku kakav je on naša vrata su otvorena - izjavio je za San Irfan Redžepagić.

Ćiro nije jedini kandidat za klupu Sarajeva. Kako su Jirži Plišek i Redžepagić dugogodišnji prijatelji i saradnici, špekulisalo se o dolasku Plišeka na Koševo. Redžepagić to demantira.

- Istina je da smo Plišek i ja prijatelji, da je to jedan od najboljih trenera koje sam upoznao, ali on ima druge ambicije i trenutno je poslom vezan za Češku - kazao je Redžepagić.

Osim Ćire Blaževića, kao mogući kandidati za klupu Sarajeva spominju se još Borče Sredojević, Esad Selimović, Dženan Uščuplić,Husref Musemić... Navodno je Sredojević dao načelni pristanak i da je on za sada najbliži Koševu. Bez šansi nije ni Esad Selimović koji ima iskustva, posjeduje sve trenerske reference, bio je odan suradnik Varešanoviću. Selimović, o kojem Uprava ima pozitivno mišljenje, čeka pravu šansu. I Uščuplić se nada izboru. On je dobio zadaću da pripremi ekipu, ali nije sigurno da će je voditi u narednoj sezoni.

Uščuplić je odškolovao desetak sadašnjih prvotimaca. Musemića žele navijača, jer je vodeći bodro tim osvojio titulu. No i Musemić ima svoje uslove, a poznato je da klub prema njemu ima finansijske obaveze. Sarajevu se raznim kanalima svakog dana nudi dvadesetak trenera, od zvučnih imena, do pravih anonimusa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 jun 2011, 19:47

:lol:

Cuj Ciro... :oops: :mrgreen:

Ma realno, kandidati su samo Husref, Dzeno, te eventualno Plisek, ali tesko...

Uglavnom, bio bih zadovoljan imenovanjem bilo koje trojice od pomenutih.

Husref - ukratko.. legenda, sta imam vise reci...obozavamo ga.

Dzeno - eh, uz njega sam poceo gledati Sarajevo i divio mu se kao djecak. Del Piero i on su bili apsolutni fudbalski idoli mog djetinjstva. Nazalost, povreda ga je sprijecila da napravi veliku karijeru. Kao trener je pokazao koliko vrijedi, formirajuci sjajnu, mladu generaciju fudbalera, koji su sada mahom u prvoj ekipi. Iskreno, volio bih da dobije priliku..zasluzio je, a mislim da je pokazao da zna i moze.

Plisek - odlicno poznaje situaciju u nasem fudbau, iako je dugo u Ceskoj, gdje se potpuno ostvario kao trener. Tesko cemo njega dobiti, ali ko zna, obzirom da je povezan sa Irfanom i da blisko saradjuju po pitanju nasih igraca u Ceskoj, mozda to bude dovoljno da se odluci jos jednom probati u nasoj ligi.Svakako, jedno trenersko ime koje dobro radi u Ceskoj, vrijedno pomena i zasluzuje eventualno razmatranje oko izbora novoga trenera...

Ostalo su nagađanja..samo ova trojica dolaze u obzir.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 jun 2011, 20:15

jel se ovaj redzepagic pita za sve u vezi sarajeva, posto vidim da samo on daje intervjue ?
Za zivot cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2011, 20:22

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 23 jun 2011, 21:11

naš protivnik orebro je izgubio na svom terenu 1-2 od predzadnjeg djurgardena

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2011, 21:13

Orebro lagano posustaje u domacem prvenstvu,pa su tako vecerasnjim porazom pali na 6-to mjesto,veceras su izgubili kuci od Djurgadena 2-1 koji je do ovog kola bio predzadnji,a proslo kolo su sa zadnjim na tabeli su igrali 0-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 jun 2011, 21:17

miky_hz je napisao/la:Orebro lagano posustaje u domacem prvenstvu,pa su tako vecerasnjim porazom pali na 6-to mjesto,veceras su izgubili kuci od Djurgadena 2-1 koji je do ovog kola bio predzadnji,a proslo kolo su sa zadnjim na tabeli su igrali 0-0
bacili sve karte na Europa ligu :lol: :lol: :lol:

ma oni su prosjek švedskog fudbala, a kao takvi ne vjerujem da će nam predstavljati problem ;)
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.