Zbog danasnjeg poraza sad su na 6. poziciji .pacovi_tu_ima je napisao/la:naš protivnik orebro je izgubio na svom terenu 1-2 od predzadnjeg djurgardena
Taj Djurgarden ima tri pobjede u nizu, dizu se lagano pobjegli su iz zone ispadanja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zbog danasnjeg poraza sad su na 6. poziciji .pacovi_tu_ima je napisao/la:naš protivnik orebro je izgubio na svom terenu 1-2 od predzadnjeg djurgardena
Ma u toj ligi svak svakom skalp skida, **** za kladionice vopramiky_hz je napisao/la:Orebro lagano posustaje u domacem prvenstvu,pa su tako vecerasnjim porazom pali na 6-to mjesto,veceras su izgubili kuci od Djurgadena 2-1 koji je do ovog kola bio predzadnji,a proslo kolo su sa zadnjim na tabeli su igrali 0-0
VanBasten je napisao/la:Ma u toj ligi svak svakom skalp skida, **** za kladionice vopramiky_hz je napisao/la:Orebro lagano posustaje u domacem prvenstvu,pa su tako vecerasnjim porazom pali na 6-to mjesto,veceras su izgubili kuci od Djurgadena 2-1 koji je do ovog kola bio predzadnji,a proslo kolo su sa zadnjim na tabeli su igrali 0-0ništa neobično. Tome u prilog ide i podatak da je 1.70 bio kec na Orebro, džaba što je ovej "Đerdan" predzadnji
doduše jedinica na oba daju je nešto ko x2 na golove u holandskoj ligi
![]()
Bez obzira, nisu oni ekipa koje se trebamo nešto specijalno bojati, istina ne smije biti potcjenjivanja treba ozbiljno ući u utakmicu. Ali neki specijalni strah nešto, niđe veze. Mi smo nosioci oni nisu, mi smo ne tako davno izbacili tadašnjeg lidera njihovog prvenstva, oni nemaju pobjede u Evropi.
Tako nekako.nick je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ma u toj ligi svak svakom skalp skida, **** za kladionice vopramiky_hz je napisao/la:Orebro lagano posustaje u domacem prvenstvu,pa su tako vecerasnjim porazom pali na 6-to mjesto,veceras su izgubili kuci od Djurgadena 2-1 koji je do ovog kola bio predzadnji,a proslo kolo su sa zadnjim na tabeli su igrali 0-0ništa neobično. Tome u prilog ide i podatak da je 1.70 bio kec na Orebro, džaba što je ovej "Đerdan" predzadnji
doduše jedinica na oba daju je nešto ko x2 na golove u holandskoj ligi
![]()
Bez obzira, nisu oni ekipa koje se trebamo nešto specijalno bojati, istina ne smije biti potcjenjivanja treba ozbiljno ući u utakmicu. Ali neki specijalni strah nešto, niđe veze. Mi smo nosioci oni nisu, mi smo ne tako davno izbacili tadašnjeg lidera njihovog prvenstva, oni nemaju pobjede u Evropi.
ma to je smjesna ekipa, inace takvi klubovi su smjesni posreci im se nekad da vide evropu i to je to
Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna.
Tada je Helsingborg izbacio Intera u 3. pretkolu, ali je u skupini služio za popravljanje gol razlike ako se dobro sjećam.pacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna.
i sad nekad bljesne pojavi se i to je to, i brondbi nije bio los... jbt gledas teletekst i kontas to su sve ekipcine, rosenborg, geteborg, brondbi i jos par tih ekipa i onda dodju evropske utakmice i ubije ih cukarickiVanBasten je napisao/la:Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna., u sezoni 2000/01. Ali loši su bili do bola. Goteborg u svoj vakat nije bio naivan protivnik velikanima, tj kanta za nabijanja, mnogi su se namučili s njima
, mada je norveški Rosenborg u tim godinama ipak važio za nezgodnijeg skandinavijskog protivnika kojeg niko nij eželio u grupi.
Fakat, tako je. Okreće s ekolo sreće, što bi reko Kemal Malovičićnick je napisao/la:i sad nekad bljesne pojavi se i to je to, i brondbi nije bio los... jbt gledas teletekst i kontas to su sve ekipcine, rosenborg, geteborg, brondbi i jos par tih ekipa i onda dodju evropske utakmice i ubije ih cukarickiVanBasten je napisao/la:Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna., u sezoni 2000/01. Ali loši su bili do bola. Goteborg u svoj vakat nije bio naivan protivnik velikanima, tj kanta za nabijanja, mnogi su se namučili s njima
, mada je norveški Rosenborg u tim godinama ipak važio za nezgodnijeg skandinavijskog protivnika kojeg niko nij eželio u grupi.
NAjgori izbor, ako je istina.bilinopolje je napisao/la:Abdulah Ibrakovic ocekujte kratke pasove provjeren info
Pa šta ako su skuplji?sarajlija89 je napisao/la:Helsingborg je tada izbacio Intera u 3. pretkolu LP...i to recoba fulio penal za prolaz u 90. minuti...dobro se sjecam...
Svedski klubovi su bili jaki u 80-tim, kada je Malmo igrao finale Kupa sampiona, a Goteborg osvajao Kup Uefa 2x.
Sto se tice Orebra.Ljudi su duplo skuplji od nas, sto se tice vrijednosti igraca, tako da...nezz zasto se zanosite cinjenicom da smo bili nosioci i da smo zbog toga favoriti, nema to veze. U bubnju je bilo bar 4-5 ekipa koje su jace od nas ili pribliznog kvaliteta, a medju njima je i Orebro.
Bezveze ih podcjenjujete, nije utakmica sa Helsingborgom od prije dvije godine nikakvo mjerilo. Tada smo imali relativno dobu situaciju u klubu, fino poslozen igraci kadar i malo srece, a da smo nesto bolji bili, nismo toliko. Danas imamo veliku krizu u klubu u svakom smislu i ne vidim cemu taj optimizam u toj mjeri....
Svedkska liga je jaca od nase i to je to. Tako da, Orebro je favorit ili bar sanse su nam 50-50..ja licno ne ocekujem previse, jedino da nam se bas poklope stvari i malo konsolidujemo redove do tih tekmi.
sarajlija89 je napisao/la:Helsingborg je tada izbacio Intera u 3. pretkolu LP...i to recoba fulio penal za prolaz u 90. minuti...dobro se sjecam...
Svedski klubovi su bili jaki u 80-tim, kada je Malmo igrao finale Kupa sampiona, a Goteborg osvajao Kup Uefa 2x.
Sto se tice Orebra.Ljudi su duplo skuplji od nas, sto se tice vrijednosti igraca, tako da...nezz zasto se zanosite cinjenicom da smo bili nosioci i da smo zbog toga favoriti, nema to veze. U bubnju je bilo bar 4-5 ekipa koje su jace od nas ili pribliznog kvaliteta, a medju njima je i Orebro.
Bezveze ih podcjenjujete, nije utakmica sa Helsingborgom od prije dvije godine nikakvo mjerilo. Tada smo imali relativno dobu situaciju u klubu, fino poslozen igraci kadar i malo srece, a da smo nesto bolji bili, nismo toliko. Danas imamo veliku krizu u klubu u svakom smislu i ne vidim cemu taj optimizam u toj mjeri....
Svedkska liga je jaca od nase i to je to. Tako da, Orebro je favorit ili bar sanse su nam 50-50..ja licno ne ocekujem previse, jedino da nam se bas poklope stvari i malo konsolidujemo redove do tih tekmi.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 53 gosta.