Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pravi igrač za Real je ovaj Neymar bar dijeli mentalitet mesara iz Madrida. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nazovimo stvari pravim imenom - mali je primitivac što je i pokazao javno... i to nema nikakve veze sa mudimaL_blancos je napisao/la:Ima muda mali, na utakmici pred toliko desetina hiljada navijaca pravit budalama protivnike..
Na kraju krajeva ima muda da udari nekog koji je 10-ak godina stariji od njega..
Imaš igrace dovoljno odgojene kojima ne bi pale ovakve stvari na pameti, a imaš i kretene sa mentalnim sklopom psihopate poput Pepea koji ce gaziti igrace iz cista mira i to na najbrutalniji nacin.
Prica o "mudima" je degutantna i smiješna kad se pogledaju ovakve slike
Pa jel to prpa mandrale,čova možda nece ni potpisati..
možda bude k´o Keirson,nece al npr.
il onako samo malo morališeš...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma jok to, vec moral širim ,ucim vas kulturiRaul_64 je napisao/la:Pa jel to prpa mandrale,čova možda nece ni potpisati..
A ne ozbiljno, covjek leži, ovaj ga odozgo roka kopačkama i to su sad ko biva muda, jelde...ma nemoj mi reci
Ne buraz, nego to je papak -ukratko receno.
Sjeti se malo kako su se pojedinci tješili "Ramosovim mudima" kad je šamarao sve redom poslije petarde....papanluk žešći, kažem ti
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 23 jun 2011, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
a tako se inace postaje veliki igrac...L_blancos je napisao/la:Ima muda mali, na utakmici pred toliko desetina hiljada navijaca pravit budalama protivnike..
Na kraju krajeva ima muda da udari nekog koji je 10-ak godina stariji od njega..
to redovno se uci na treninzima,sto vise izudaras protivnika postajes bolji igrac..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Papak si golem ,što si upravo dokazao ovim postomL_blancos je napisao/la:To sto si ti p.icka u stvarnom zivotu ne moras svoje frustracije od zivota ovdje prikazivat,i svoju vrstu branit na forumu kad vec u realnosti nisi obdaren mudima..Mandrak je napisao/la:Nazovimo stvari pravim imenom - mali je primitivac što je i pokazao javno... i to nema nikakve veze sa mudimaL_blancos je napisao/la:Ima muda mali, na utakmici pred toliko desetina hiljada navijaca pravit budalama protivnike..
Na kraju krajeva ima muda da udari nekog koji je 10-ak godina stariji od njega..![]()
Imaš igrace dovoljno odgojene kojima ne bi pale ovakve stvari na pameti, a imaš i kretene sa mentalnim sklopom psihopate poput Pepea koji ce gaziti igrace iz cista mira i to na najbrutalniji nacin.
Prica o "mudima" je degutantna i smiješna kad se pogledaju ovakve slike
Internet huligan sa mudima koji se divi primitivcima poput Pepea,Ramosa i Neymara
Nisam ni rekao da je faca što udara čovjeka na zemlji..
mislim ovaj je napravio problem,što ne daje Neymaru pravo da ovako reagira ali 19 godina drugačije ne zna..
ne jednostavno nije dovoljno zreo,a mentalitet ko mentalitet i ovo dobiješ...
a opet nije nagazio čovu
jbg. rizik je zbog te lude glave i krijesnice na istoj ga dovesti...
ali ako bi ga Mourinho naučio pameti,ne sumnjam da bi pokazao sav svoj talenat,a bogami ga ima.
mislim ovaj je napravio problem,što ne daje Neymaru pravo da ovako reagira ali 19 godina drugačije ne zna..
ne jednostavno nije dovoljno zreo,a mentalitet ko mentalitet i ovo dobiješ...
a opet nije nagazio čovu
jbg. rizik je zbog te lude glave i krijesnice na istoj ga dovesti...
ali ako bi ga Mourinho naučio pameti,ne sumnjam da bi pokazao sav svoj talenat,a bogami ga ima.
Je li ko danas spomenuo najveceg ikad?
Covjek koji je izmislio moderni nogomet danas slavi rodjendan. Velikan od kojeg niko nije igrao bolji i ljepsi nogomet, koji je na terenu izgledao nadmocan nad ostalim igracima, BOG nogometa ili lakse receno, danas rodjendan slavi Zinedine Zidane
[youtube][/youtube]
Covjek koji je izmislio moderni nogomet danas slavi rodjendan. Velikan od kojeg niko nije igrao bolji i ljepsi nogomet, koji je na terenu izgledao nadmocan nad ostalim igracima, BOG nogometa ili lakse receno, danas rodjendan slavi Zinedine Zidane
[youtube][/youtube]
pa moj Mandrak ti u masovnoj tuči izdvajaš samo Neymara i pričaš o primitivizmu, pa šta je trebao, pustiti da oni njega izudaraju? I onda bi bio gospodin? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Poetry in motion!
Ja se sjeti al,ugasi ti forum
Ma svakom dudumu sa dva neurona je upadala ta ćela u kadar koja nije igrala šablonski i svaki drugi potez je bio inovitet a svaki prvi obnavljanje gradiva..
Ma sve od velike dominacije sa Juvetom koju je okrunio sa 2 gola u finalu munidala,halo ba...2 gola na najvecoj mogucoj pozornici,pa je sa evropskim potvrdio..
i bukvalno nakon onog voleja protiv leverkuzena se mogao fino oprostiti i otici kao jedan od najvecih ove igre,vec tada..
a hvala mu za sve one godine kada sam mogao mirno se zavaliti u fotelju kad god je lopta bila kod Zizua,jer on nije pogriješio,nikad..
da je doveo suigrača u tešku poziciju,a kamoli da je pogrešno dodao..
igrač koji je bio konkretan i u svakoj utakmici je išao 100 % ali toliko je velik da je u svemu tome jedna Marseljeza bila dovoljna da digne čitav stadion na noge..
nije zabavljao narodne mase,nego je bio samo brutalno konkretan i dobar u onome što radi..
a na kraju dramatican oproštaj gdje na u najvecoj utakmici dobiva crveni i tako se do kraja upisuje u besmrtne..
a šta da je izgubio na penale? uvijek ima a šta bi bilo kad bi bilo..
kao što Osim kaže,možda bolje što smo primili gol u 90 minuti od Videotona,jet to ce se uvijek pamtiti,a poraz od Reala u finalu bi se brzo zaboravio..
3x zlatna lopta..2 LP..1 Mundial,Evropsko...Italijanska u primu i Španska u primu,itd itd sve što je moglo se osvojiti osvojio je..
Najveci kojeg sam gledao...
Ja se sjeti al,ugasi ti forum
Ma svakom dudumu sa dva neurona je upadala ta ćela u kadar koja nije igrala šablonski i svaki drugi potez je bio inovitet a svaki prvi obnavljanje gradiva..
Ma sve od velike dominacije sa Juvetom koju je okrunio sa 2 gola u finalu munidala,halo ba...2 gola na najvecoj mogucoj pozornici,pa je sa evropskim potvrdio..
i bukvalno nakon onog voleja protiv leverkuzena se mogao fino oprostiti i otici kao jedan od najvecih ove igre,vec tada..
a hvala mu za sve one godine kada sam mogao mirno se zavaliti u fotelju kad god je lopta bila kod Zizua,jer on nije pogriješio,nikad..
da je doveo suigrača u tešku poziciju,a kamoli da je pogrešno dodao..
igrač koji je bio konkretan i u svakoj utakmici je išao 100 % ali toliko je velik da je u svemu tome jedna Marseljeza bila dovoljna da digne čitav stadion na noge..
nije zabavljao narodne mase,nego je bio samo brutalno konkretan i dobar u onome što radi..
a na kraju dramatican oproštaj gdje na u najvecoj utakmici dobiva crveni i tako se do kraja upisuje u besmrtne..
a šta da je izgubio na penale? uvijek ima a šta bi bilo kad bi bilo..
kao što Osim kaže,možda bolje što smo primili gol u 90 minuti od Videotona,jet to ce se uvijek pamtiti,a poraz od Reala u finalu bi se brzo zaboravio..
3x zlatna lopta..2 LP..1 Mundial,Evropsko...Italijanska u primu i Španska u primu,itd itd sve što je moglo se osvojiti osvojio je..
Najveci kojeg sam gledao...
Ma dobro jarane....samo se ti divi primitivcu koji gazi covjeka na zemlji, ha ja...tako si svršavao i na Pepea koji se "branio" tako što je gazio suparnike na zemlji.Toxicity je napisao/la:pa moj Mandrak ti u masovnoj tuči izdvajaš samo Neymara i pričaš o primitivizmu, pa šta je trebao, pustiti da oni njega izudaraju? I onda bi bio gospodin?
Najlakše se praviti lud sad i racionalizirati stvrati...cuj branio se u tuci , a slika pokazuje jasno kako gazi covjeka koji leži na zemlji.
Da prekinem ovu glupu raspravu sa buducim balon de orom..
[youtube][/youtube]
joj jest mi dobar avatar.
[youtube][/youtube]
joj jest mi dobar avatar.
Ae ba Mandrle dosta je trolanja, i ja kad odem na vasu temu zajebajem se sa jednim eventualno dva posta, ne moras ici u krajnost 
Inace, Verane ce postati ukupno 16 Francuz u dresu Reala. Njegov caca povodom toga kaze: "Jedna godina sa Cristianom je kao sve prethodne u Francuskoj"
Raul73@ Dok je Ronalda, a evo sada i Neymara, nista od toga.
Inace, Verane ce postati ukupno 16 Francuz u dresu Reala. Njegov caca povodom toga kaze: "Jedna godina sa Cristianom je kao sve prethodne u Francuskoj"
Raul73@ Dok je Ronalda, a evo sada i Neymara, nista od toga.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Svakako je glupa nagrada.Portillo je napisao/la:Raul73@ Dok je Ronalda, a evo sada i Neymara, nista od toga.
Kud dalje kad je u citavoj njenoj historiji samo jedan defanzivac je dobio.
Ozil nek samo ovako radi..
tihi ubojica..
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 23 jun 2011, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Trojica. Rivera, Beckenbauer i Cannavaro, cak mislim da je jos jedan, Baresi ako nije. Al' kud ces dalje kad ju je ovaj predzadnji dobio, za sta?Raul_64 je napisao/la:Svakako je glupa nagrada.Portillo je napisao/la:Raul73@ Dok je Ronalda, a evo sada i Neymara, nista od toga.
Kud dalje kad je u citavoj njenoj historiji samo jedan defanzivac je dobio.
Ozil nek samo ovako radi..
tihi ubojica!
Sto se Ozila tice, rekA san ti. Dok je Ronalda ovdje i Neymara, on je u podredjenom polozaju, sto ne znaci da ga mrzim
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Madrak i L_blancos za čašćenje pauziraju po 7 dana.
Ima se, može se..PREMA pisanju španjolske Marce u ponedjeljak će "kraljevski" nogometni klub Real Madrid i službeno objaviti svoje poslovanje unatrag godine dana (od 30. lipnja 2010. do 30. lipnja 2011.).
Iako brojke zasad nisu točno poznate, web-portal madridskog dnevnika navodi da će Real prijaviti rekordnih 450 milijuna eura prihoda, što je osam milijuna eura više nego li je klub pod predsjedničkom palicom Florentina Pereza prihodovao godinu ranije. Također, spominje se da su to "rekorde brojke u sportskoj industriji".
Pomak u odnosu na sezonu ranije može se protumačiti činjenicom da je Real dogurao dalje u Ligi prvaka (do polufinala, 2009/10 zaustavljen u osmini finala, op.a.), što naravno znači više novca od Uefe.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Zidane o Raphaelu...
" On je talentiran i obećavajući igrač koji naravno interesira klubove poput Reala, a meni se jako sviđa. Igra na poziciji centralnog braniča, a to je profil igrača kakvog nije lako naći. Od Laurenta Blanca bilo je dobrih igrača na toj poziciji, ali nisam vidio puno njih takvog kalibra ", rekao je Zidane.
- red devil88
- Kontakt:
Mandrak brate sta bi ti uradio da izbij emasovna tuca pustio da te udaraju kao p.icku ili b se branio i udarao koga i cime stignes ?! Smjesan si majke mi idi svrsavaj na oskarovce svoje !!
Glory Glory Man United !!! 
- anonymousHD
- Kontakt:
Rambo: "Neymar je bolji od Cristiana Ronalda!"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.