Poetry in motion!
Ja se sjeti al,ugasi ti forum
Ma svakom dudumu sa dva neurona je upadala ta ćela u kadar koja nije igrala šablonski i svaki drugi potez je bio inovitet a svaki prvi obnavljanje gradiva..
Ma sve od velike dominacije sa Juvetom koju je okrunio sa 2 gola u finalu munidala,halo ba...2 gola na najvecoj mogucoj pozornici,pa je sa evropskim potvrdio..
i bukvalno nakon onog voleja protiv leverkuzena se mogao fino oprostiti i otici kao jedan od najvecih ove igre,vec tada..
a hvala mu za sve one godine kada sam mogao mirno se zavaliti u fotelju kad god je lopta bila kod Zizua,jer on nije pogriješio,nikad..
da je doveo suigrača u tešku poziciju,a kamoli da je pogrešno dodao..
igrač koji je bio konkretan i u svakoj utakmici je išao 100 % ali toliko je velik da je u svemu tome jedna Marseljeza bila dovoljna da digne čitav stadion na noge..
nije zabavljao narodne mase,nego je bio samo brutalno konkretan i dobar u onome što radi..
a na kraju dramatican oproštaj gdje na u najvecoj utakmici dobiva crveni i tako se do kraja upisuje u besmrtne..
a šta da je izgubio na penale? uvijek ima a šta bi bilo kad bi bilo..
kao što Osim kaže,možda bolje što smo primili gol u 90 minuti od Videotona,jet to ce se uvijek pamtiti,a poraz od Reala u finalu bi se brzo zaboravio..
3x zlatna lopta..2 LP..1 Mundial,Evropsko...Italijanska u primu i Španska u primu,itd itd sve što je moglo se osvojiti osvojio je..
Najveci kojeg sam gledao...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.