FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna.
te lige su propale kad su pare usle u fudbal, nekad neko sjevne i to je to... danska, svedska, norveska... jbg bolje zaradjuje zidar od fudbalera 
igro i onaj alborg ili kako vec pa ga slavija nakanta... kopenhagen ove godine i bog zna kad ce opet
igro i onaj alborg ili kako vec pa ga slavija nakanta... kopenhagen ove godine i bog zna kad ce opet
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tada je Helsingborg izbacio Intera u 3. pretkolu, ali je u skupini služio za popravljanje gol razlike ako se dobro sjećam.pacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna.
Što se tiče Kopenhagena, ne bih baš rekao kad će opet. Ove godine počinju od 3. pretkola i nositelji su i u njem i u eventualnom play offu.
Što se Sarajeva tiče po meni je u normalnim okolnostima mnogo bolji od Orebra, samo ne znam sad kakva je situacija u klubu, vidio sam na mnogim temama da se kuka, no svejedno igram ga na kladari, kao i Želju i Širokog.
i sad nekad bljesne pojavi se i to je to, i brondbi nije bio los... jbt gledas teletekst i kontas to su sve ekipcine, rosenborg, geteborg, brondbi i jos par tih ekipa i onda dodju evropske utakmice i ubije ih cukarickiVanBasten je napisao/la:Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna., u sezoni 2000/01. Ali loši su bili do bola. Goteborg u svoj vakat nije bio naivan protivnik velikanima, tj kanta za nabijanja, mnogi su se namučili s njima
, mada je norveški Rosenborg u tim godinama ipak važio za nezgodnijeg skandinavijskog protivnika kojeg niko nij eželio u grupi.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Fakat, tako je. Okreće s ekolo sreće, što bi reko Kemal Malovičićnick je napisao/la:i sad nekad bljesne pojavi se i to je to, i brondbi nije bio los... jbt gledas teletekst i kontas to su sve ekipcine, rosenborg, geteborg, brondbi i jos par tih ekipa i onda dodju evropske utakmice i ubije ih cukarickiVanBasten je napisao/la:Jes' upravu si, eto nije dekada, jes decenijapacovi_tu_ima je napisao/la:i helsingborg je igrao grupnu fazu lige prvaka. sjećam se kad im je braco salihamidžić zabio gol. čini mi se da su tad izgubili 0-2 od bayerna., u sezoni 2000/01. Ali loši su bili do bola. Goteborg u svoj vakat nije bio naivan protivnik velikanima, tj kanta za nabijanja, mnogi su se namučili s njima
, mada je norveški Rosenborg u tim godinama ipak važio za nezgodnijeg skandinavijskog protivnika kojeg niko nij eželio u grupi.
Roseborg je imao dobru školu, hem dobar scouting, ne znam kako su tako jednostavno nestali s evropske scene. Međutim, ako pogledaš i reprezentaciju, vidan je pad kvalitete, prijašnja norveška s Jonsenom, Solskjerom, Bergom i ekipom, je bila ozbiljna reprezentacija.
Bili su mi simpa ekipa sredinom devedesetih, sjećam se da su nekoliko put anamučili Juventus s onom sjajnom generacijom. čak mislim da su bili i četvrfinalisti, jednom, dva put.
- bilinopolje
- Kontakt:
Abdulah Ibrakovic ocekujte kratke pasove provjeren info
razocara me likce po ko zna koji put .....al
NAjgori izbor, ako je istina.bilinopolje je napisao/la:Abdulah Ibrakovic ocekujte kratke pasove provjeren info
Mada, koliko je provjerenih infa koja na kraju ispadoše pupa hava bilo u psoljednjih 72h, ne vjerujem dok ne pročitam zvanično.
- sarajlija89
- Kontakt:
Helsingborg je tada izbacio Intera u 3. pretkolu LP...
i to recoba fulio penal za prolaz u 90. minuti...dobro se sjecam...
Svedski klubovi su bili jaki u 80-tim, kada je Malmo igrao finale Kupa sampiona, a Goteborg osvajao Kup Uefa 2x.
Sto se tice Orebra.Ljudi su duplo skuplji od nas, sto se tice vrijednosti igraca, tako da...nezz zasto se zanosite cinjenicom da smo bili nosioci i da smo zbog toga favoriti, nema to veze. U bubnju je bilo bar 4-5 ekipa koje su jace od nas ili pribliznog kvaliteta, a medju njima je i Orebro.
Bezveze ih podcjenjujete, nije utakmica sa Helsingborgom od prije dvije godine nikakvo mjerilo. Tada smo imali relativno dobu situaciju u klubu, fino poslozen igraci kadar i malo srece, a da smo nesto bolji bili, nismo toliko. Danas imamo veliku krizu u klubu u svakom smislu i ne vidim cemu taj optimizam u toj mjeri....
Svedkska liga je jaca od nase i to je to. Tako da, Orebro je favorit ili bar sanse su nam 50-50..ja licno ne ocekujem previse, jedino da nam se bas poklope stvari i malo konsolidujemo redove do tih tekmi.
Svedski klubovi su bili jaki u 80-tim, kada je Malmo igrao finale Kupa sampiona, a Goteborg osvajao Kup Uefa 2x.
Sto se tice Orebra.Ljudi su duplo skuplji od nas, sto se tice vrijednosti igraca, tako da...nezz zasto se zanosite cinjenicom da smo bili nosioci i da smo zbog toga favoriti, nema to veze. U bubnju je bilo bar 4-5 ekipa koje su jace od nas ili pribliznog kvaliteta, a medju njima je i Orebro.
Bezveze ih podcjenjujete, nije utakmica sa Helsingborgom od prije dvije godine nikakvo mjerilo. Tada smo imali relativno dobu situaciju u klubu, fino poslozen igraci kadar i malo srece, a da smo nesto bolji bili, nismo toliko. Danas imamo veliku krizu u klubu u svakom smislu i ne vidim cemu taj optimizam u toj mjeri....
Svedkska liga je jaca od nase i to je to. Tako da, Orebro je favorit ili bar sanse su nam 50-50..ja licno ne ocekujem previse, jedino da nam se bas poklope stvari i malo konsolidujemo redove do tih tekmi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma sjecam se ko djete tih imena i klubova, dandi, rosenborg itd itd i ljudi samo grohnuse... sve se svelo na spaniju i englesku, mislim tu su i svabe, talijani, francuzi...jbt sad gledas videoton igro finale, i tako te ekipe sto su nekad bile zvucne nestadose
Pa šta ako su skuplji?sarajlija89 je napisao/la:Helsingborg je tada izbacio Intera u 3. pretkolu LP...i to recoba fulio penal za prolaz u 90. minuti...dobro se sjecam...
Možda, samo možda da nam klubovi ne grcaju u dugovima, da je generalno ekonomska situacija u zemlji bolja, možda bi tada naši domaći igrači bili jednako plaćeni kao oni u Švedskoj. Ne možeš mi sad reći da je recimo neki stoper u 3 ligi njemačke koji zarađuje više od Torlaka recimo a priori i bolji igrač
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 23 jun 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja bi volio Musemica covjek koji je odan klub mislim voli ovaj klub podrzavao je nas navijace uvijek i to je to .
Ali eto samo da bude neki dobar , ozbiljan trener koji ce prvo napraviti igru pa onda uzeti i Titulu ili neki Europski uspjeh .
Sto se tice Europe i utakmica s ovim Svedzanima ja mislim da cemo proci mada se ne treba opustati nikad protiv bilo koga ali opet to je moje misljenje . S pravim trenerom i ekipom koju imamo plus par pojacanja mozemo proci dalje a onda sta se boriti pa .
Ali eto samo da bude neki dobar , ozbiljan trener koji ce prvo napraviti igru pa onda uzeti i Titulu ili neki Europski uspjeh .
Sto se tice Europe i utakmica s ovim Svedzanima ja mislim da cemo proci mada se ne treba opustati nikad protiv bilo koga ali opet to je moje misljenje . S pravim trenerom i ekipom koju imamo plus par pojacanja mozemo proci dalje a onda sta se boriti pa .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
sarajlija89 je napisao/la:Helsingborg je tada izbacio Intera u 3. pretkolu LP...i to recoba fulio penal za prolaz u 90. minuti...dobro se sjecam...
i opstina centar ima veci budjet od moldavije pa serif igra ligu prvaka i kup uefa... juventus je skuplji od leha pa ga ovi izbacise, pusti to sto je standard veci pa eto skuplja ekipa
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne igraju q
Pare su sve
Mi da imamo pare, svasta bi mogli, al nemamo i ne mozemo nista

60-40 za njih...realno...apsolutno vazna ce biti prva tekma, ako tamo izvucemo povoljan rezaultat, ovdje mozemo proci na krilima navijaca.
@nick
taj serif je drzava u drzavi
Jbg...
Mislim, razumijem o cemu govrite, ali akcenat je na sredjenoj, odnosno nesredjenoj ekonomskoj situaciji, u smislu da od uslova rada, kupovne moci itd. dosta zavisi. Znam ja da mi imamo bolje igrace nego Svedi, ali...
Pare su sve
Mi da imamo pare, svasta bi mogli, al nemamo i ne mozemo nista
60-40 za njih...realno...apsolutno vazna ce biti prva tekma, ako tamo izvucemo povoljan rezaultat, ovdje mozemo proci na krilima navijaca.
@nick
taj serif je drzava u drzavi
Jbg...
Mislim, razumijem o cemu govrite, ali akcenat je na sredjenoj, odnosno nesredjenoj ekonomskoj situaciji, u smislu da od uslova rada, kupovne moci itd. dosta zavisi. Znam ja da mi imamo bolje igrace nego Svedi, ali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Mislim da su najbolje rješenje Zeka i Uščuplić, eventualno Musemić jer već poznaju ekipu. Do utakmice sa Erebrom je 20-ak dana i ako bismo dovodili trenera koji nije upućen u igrački kadar( Plišek) imao bi premalo vremena za selektiranje i uigravanje tima . 
@sarajlija Ako ćemo o parama, pogledaj kolika je vrijednost Sherifa na toj "kvazistranici" , a onda pogledaj svoju rečenicu "drzava u drzavi" .
@sarajlija Ako ćemo o parama, pogledaj kolika je vrijednost Sherifa na toj "kvazistranici" , a onda pogledaj svoju rečenicu "drzava u drzavi" .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Kazem, razumijem o cemu govorite...
Ali, pogledajte trening kamp Sherifa, zbog kojeg se i Blatter sjebo, kada ga je vidio...to kazem
Imaju uslove, a cijena fudbalera je relativna stvar i zavisi od trzsita. Svjedoci smo da engelzi daju 20-30 miliona funiti za neke levate koji ne vrijedi ni u pola cijene...Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
Ali, pogledajte trening kamp Sherifa, zbog kojeg se i Blatter sjebo, kada ga je vidio...to kazem
Imaju uslove, a cijena fudbalera je relativna stvar i zavisi od trzsita. Svjedoci smo da engelzi daju 20-30 miliona funiti za neke levate koji ne vrijedi ni u pola cijene...Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
Ne znam, znam da se oni nas jednako boje...i nekako mi toplo oko srca kad ih čitam
Ma znamo svi da nije bajna situacija u klubu, ali znaš kakvi smo mi, ako je istina da su pare stigle, sutra nek' im isplate dugovanja te bace koju o premijama u slučaju prolaza i to, sve će se preko noći zaboraviti. Atmosfera u ekipi će se promjeniti za 360 stepeni. Ima da jedu travu
Ma znamo svi da nije bajna situacija u klubu, ali znaš kakvi smo mi, ako je istina da su pare stigle, sutra nek' im isplate dugovanja te bace koju o premijama u slučaju prolaza i to, sve će se preko noći zaboraviti. Atmosfera u ekipi će se promjeniti za 360 stepeni. Ima da jedu travu
o tome ti ja pričamsarajlija89 je napisao/la:.Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
bolan, kad im mi počnemo vesti, jbo Barsu
FORZA MARŠAL !!!
Samo trener sa strane, mahala nas ubi.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, Laganini1986, Pitar6785 i 25 gostiju.