FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2011, 12:58

Kako SportSport.ba saznaje Jirži Plišek bi trebao danas ili najkasnije sutra biti potvrđen kao novi trener Sarajeva.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Mnoga trenerska imena su se povezivala sa Sarajevom, a jedan od najozbiljnijih kandidata bio je Plišek.

Kako stvari stoje, češki stručnjak koji je već radio u Premijer ligi vodeći Željezničar, preuzet će klupu drugog sarajevskog premijerligaša najkasnije do sutra.

Ipak, Uprava bordo tima se tu ne zaustavlja. Alen Škoro bi mogao ponovo obući dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa rade na tome da se ovaj vrsni napadač vrati na Koševo.

8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 jun 2011, 13:06

zatisje pred buru :D a svi nas otpisali :)
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 24 jun 2011, 13:10

**** cemo majku svima sa Skorom i Plisekom abd. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:16

pacovi_tu_ima je napisao/la:dosta je bilo mahale i mahalskih trenera. apsolutna podrška ovom čehu!
Mi smo tada po mom skromnom misljenju pogrijesili sto mu se do kraja nije dala podrska , nego se slusala kako kazes mahalska prica ! Eh zato danas pitam sta je sa BP , ko zna hoce li njima odgovarati ? :roll:
Željezničar za život cijeli !

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 jun 2011, 13:18

BP nije mahala. BP i radi protiv mahale koju su sa Upravom uspjeli izbaciti. Fazlagic, Varesanovic, Baljak i ostali stolari, zanatlije i mesari su mahala. BP je uvijek bilo protiv tih ljudi.Ja znam da bi Zeljo sve dao da ima udruzenje kao sto je BP.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 13:24

Iako bi mi bio draži Husref al može i ovaj Čeh. Čuo sam da želi biti pravi manager u timu, ono u principu Engleskih managera, i kupuje i vodi tim, tako da.. Moguće je svašta. Nadam se samo da Irfan neće stati i da će dovesti još par dobrih igrača ako ništa drugo onda za klupe :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 24 jun 2011, 13:40

GunnerS je napisao/la:Iako bi mi bio draži Husref al može i ovaj Čeh. Čuo sam da želi biti pravi manager u timu, ono u principu Engleskih managera, i kupuje i vodi tim, tako da.. Moguće je svašta. Nadam se samo da Irfan neće stati i da će dovesti još par dobrih igrača ako ništa drugo onda za klupe :)
Čeh je Tito, gledo sam mu treninge i sistem treninga uveo je nesto ne vidjeno na nasim prostorima.
Kondiciono smo bili najjaca ekipa lige i dosta preferira snagu, dobili smo vecinu tekmi te godine od 75 minute pa nadalje, ovako na prvu mi padaju tekme sa slobodom i orasjem (oba puta Senad Zeric strijelac).

Ukoliko vam dodje, dobit cete pravo pojacanje, covjeka treba pustiti da radi.
Cuva Bog Zelju svog!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 13:44

mirzza je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Iako bi mi bio draži Husref al može i ovaj Čeh. Čuo sam da želi biti pravi manager u timu, ono u principu Engleskih managera, i kupuje i vodi tim, tako da.. Moguće je svašta. Nadam se samo da Irfan neće stati i da će dovesti još par dobrih igrača ako ništa drugo onda za klupe :)
Čeh je Tito, gledo sam mu treninge i sistem treninga uveo je nesto ne vidjeno na nasim prostorima.
Kondiciono smo bili najjaca ekipa lige i dosta preferira snagu, dobili smo vecinu tekmi te godine od 75 minute pa nadalje, ovako na prvu mi padaju tekme sa slobodom i orasjem (oba puta Senad Zeric strijelac).

Ukoliko vam dodje, dobit cete pravo pojacanje, covjeka treba pustiti da radi.
Pa gledajući kako su pustili Mirzu onda vjerujem da će i njega pustiti, samo nadam se da će imati odriješene ruke prilikom transfera, naravno u skladu mogućnosti ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jun 2011, 13:44

vec je novi trener F.K.SARAJEVO!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:47

adnan_hzsa je napisao/la:BP nije mahala. BP i radi protiv mahale koju su sa Upravom uspjeli izbaciti. Fazlagic, Varesanovic, Baljak i ostali stolari, zanatlije i mesari su mahala. BP je uvijek bilo protiv tih ljudi.Ja znam da bi Zeljo sve dao da ima udruzenje kao sto je BP.
Nedao nam Bog , hvala ti puno ! Ajde sad ti meni objasni zasto je MV trebao otici ako je ispunio cilj izlaska u EL a sa stanjem koje ga je pratilo zadnje 2 god ? ( odlasci glavnih igraca na pauzama , neisplacene plate , premije , losi ugovori , itd itd )

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2011, 13:49

Rule_hz je napisao/la:vec je novi trener F.K.SARAJEVO!!
Boga mi jest kako bar pišu po našim forumima !!! Sretno mu !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jun 2011, 13:50

rusina_jr je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:BP nije mahala. BP i radi protiv mahale koju su sa Upravom uspjeli izbaciti. Fazlagic, Varesanovic, Baljak i ostali stolari, zanatlije i mesari su mahala. BP je uvijek bilo protiv tih ljudi.Ja znam da bi Zeljo sve dao da ima udruzenje kao sto je BP.
Nedao nam Bog , hvala ti puno ! Ajde sad ti meni objasni zasto je MV trebao otici ako je ispunio cilj izlaska u EL a sa stanjem koje ga je pratilo zadnje 2 god ? ( odlasci glavnih igraca na pauzama , neisplacene plate , premije , losi ugovori , itd itd )

zato sto jestao navijacima na zulj,zato sto nema blege o trenerskom poslu, nema licence nema nista zato sto je 0 od covjeka!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 jun 2011, 13:51

Molim navijače komšijskog kluba koji poštiju lik i djelo MV da predlože upravi svoga kluba da ga imenuju za pomoćnika amara osima, da se mogu zajedno se opijati do zore u prelijepom ugostiteljskom objektu bosna, i igrati utakmice 0:0 bez ijednog starta.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:56

Rule_hz je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:

zato sto jestao navijacima na zulj,zato sto nema blege o trenerskom poslu, nema licence nema nista zato sto je 0 od covjeka!!!
Sve si mi rekao sa ovim postom , a pogotovo sa dijelom da se nekome od navijaca zamjerio . Pa on vam je drzao ekipu na okupu , iza njega su stali SVI igraci , donio vam je Evropu a za dozvolu , pa nije on sam sebe postavio neko mu je valda omogucio da bude trener . Svaka vama cast postujem vase misljenje , ali nije moj problem ako vam se moje ne svidja ! 8-)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jun 2011, 13:56

FCS je napisao/la:Molim navijače komšijskog kluba koji poštiju lik i djelo MV da predlože upravi svoga kluba da ga imenuju za pomoćnika amara osima, da se mogu zajedno se opijati do zore u prelijepom ugostiteljskom objektu bosna, i igrati utakmice 0:0 bez ijednog starta.
:lol: :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jun 2011, 13:59

rusina_jr je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la: Nedao nam Bog , hvala ti puno ! Ajde sad ti meni objasni zasto je MV trebao otici ako je ispunio cilj izlaska u EL a sa stanjem koje ga je pratilo zadnje 2 god ? ( odlasci glavnih igraca na pauzama , neisplacene plate , premije , losi ugovori , itd itd )

Sve si mi rekao sa ovim postom , a pogotovo sa dijelom da se nekome od navijaca zamjerio . Pa on vam je drzao ekipu na okupu , iza njega su stali SVI igraci , donio vam je Evropu a za dozvolu , pa nije on sam sebe postavio neko mu je valda omogucio da bude trener . Svaka vama cast postujem vase misljenje , ali nije moj problem ako vam se moje ne svidja ! 8-)
On je cijelo vrijeme zavadjao upravu i igrace sa navijacima! Eto to je glavni razlog. Radio je ono sto mu je kurcu cejf! Jednom rjecju: MAHALA!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2011, 14:03

rusina_jr je napisao/la:Sve si mi rekao sa ovim postom , a pogotovo sa dijelom da se nekome od navijaca zamjerio . Pa on vam je drzao ekipu na okupu , iza njega su stali SVI igraci , donio vam je Evropu a za dozvolu , pa nije on sam sebe postavio neko mu je valda omogucio da bude trener . Svaka vama cast postujem vase misljenje , ali nije moj problem ako vam se moje ne svidja !
Mišljenje je relativan pojam, k'o guzica, svako ga ima, zato me puno ni ne dotiču komentari nekih koji nisu dovoljno upućeni u nešto a pričaju o tome. Mi najbolje znamo šta i kako i zbog čega smo Mirzu tjerali i hvala Bogu otjerali. Vi oko toga ne treba da se brinete, jer imate svoj klub i držite se njega. Pustite nas da tjeramo i prozivamo onoga koga hoćemo i nemojte se opterećivati sa tim. Loše djeluje na zdravlje.

PS: Slažem se sa @FCS, vidim opasno branite Mirzu, uzmite ga za prvog pomoćnika kada vam tako odgovara.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 24 jun 2011, 14:16

dr.van nostrand je napisao/la:
FCS je napisao/la:Molim navijače komšijskog kluba koji poštiju lik i djelo MV da predlože upravi svoga kluba da ga imenuju za pomoćnika amara osima, da se mogu zajedno se opijati do zore u prelijepom ugostiteljskom objektu bosna, i igrati utakmice 0:0 bez ijednog starta.
:lol: :lol:
Hvala na podrsci ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 24 jun 2011, 14:29

Drago mi je zbog Pliseka jer sam par puta sjedio sa njim u Zetri dok je bio u Želji, ali on je kao Amar, nema uspjeha preko noci, a poznato je strpljenje navijača Sarajeva ;) ali svejedno čovjek je stručnjak i po

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 jun 2011, 14:34

JA TE VOLIM SARAJEVO BORDO SU TI BOJE,VOLIM SVOGA SAMPIONA KAO OCI SVOJE
Smigalovic,Haskic,Skoro i jos jedan golman i stoper i rijesili smo igraci kadar,doveli smo(ako dodje) dobrog trenera i sljedece sezone cemo se prosetati Premijer ligom :) .
Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 24 jun 2011, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”