rusina_jr je napisao/la:Sve si mi rekao sa ovim postom , a pogotovo sa dijelom da se nekome od navijaca zamjerio . Pa on vam je drzao ekipu na okupu , iza njega su stali SVI igraci , donio vam je Evropu a za dozvolu , pa nije on sam sebe postavio neko mu je valda omogucio da bude trener . Svaka vama cast postujem vase misljenje , ali nije moj problem ako vam se moje ne svidja !
Mišljenje je relativan pojam, k'o guzica, svako ga ima, zato me puno ni ne dotiču komentari nekih koji nisu dovoljno upućeni u nešto a pričaju o tome. Mi najbolje znamo šta i kako i zbog čega smo Mirzu tjerali i hvala Bogu otjerali. Vi oko toga ne treba da se brinete, jer imate svoj klub i držite se njega. Pustite nas da tjeramo i prozivamo onoga koga hoćemo i nemojte se opterećivati sa tim. Loše djeluje na zdravlje.
PS: Slažem se sa @FCS, vidim opasno branite Mirzu, uzmite ga za prvog pomoćnika kada vam tako odgovara.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com