Ma Ashley je predsjedničina!!!Monolog je napisao/la:Joj fakat se ne zna ko ima goreg vlasnika, majke mi.Dobro, sada Ashley možda malo i rezonski razmišlja (rekao je da ne želi tridesetogodišnjake u ekipi, barem ne kao prinove), al' kod vas je baš neka gongola. Vidjeh da si i ti pis'o, a pronađoh na još nekim siteovima da je Smith moguća akvizicija. Mislim da bi on pristao na smanjenje plate, jer teško da on može igrati u Premiershipu (žalosno, al' istini se mora pogledati u oči). S druge strane, vama bi Alan dobrano pomog'o, al' pitanje je da l' će se ovo desiti.
Jbm ti svakakve mozgove koji dođu do miliona i syebu sve živo u klubu.

Bates je prvo Leeds kupio za male pare u odnosu na ono što je dobio od Abramovicha prodajom Chelseaja, a zatim je klub odveo u treću ligu po prvi put u historiji. Osim toga, mislim da je u proteklih 7 godina potrošio max. 5 miliona na transfere što pokazuje njegovu ambicioznost da vrati klub u PL. A Ashley na Cabayea potroši 5m :DD
Čovjek gradi neke hotele u sklopu Ellanda samo kako bi zaradio u toku vođenja, a i prilikom prodaje kluba. Jedino pravo rješenje je da umre(ima oko 80g.), al' to je teško očekivati jer je šugav čojk do neba