Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mexy_whites
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la mexy_whites » 23 jun 2011, 17:44

Monolog je napisao/la:Joj fakat se ne zna ko ima goreg vlasnika, majke mi. :lol: Dobro, sada Ashley možda malo i rezonski razmišlja (rekao je da ne želi tridesetogodišnjake u ekipi, barem ne kao prinove), al' kod vas je baš neka gongola. Vidjeh da si i ti pis'o, a pronađoh na još nekim siteovima da je Smith moguća akvizicija. Mislim da bi on pristao na smanjenje plate, jer teško da on može igrati u Premiershipu (žalosno, al' istini se mora pogledati u oči). S druge strane, vama bi Alan dobrano pomog'o, al' pitanje je da l' će se ovo desiti.

Jbm ti svakakve mozgove koji dođu do miliona i syebu sve živo u klubu. :x
Ma Ashley je predsjedničina!!! :D

Bates je prvo Leeds kupio za male pare u odnosu na ono što je dobio od Abramovicha prodajom Chelseaja, a zatim je klub odveo u treću ligu po prvi put u historiji. Osim toga, mislim da je u proteklih 7 godina potrošio max. 5 miliona na transfere što pokazuje njegovu ambicioznost da vrati klub u PL. A Ashley na Cabayea potroši 5m :DD

Čovjek gradi neke hotele u sklopu Ellanda samo kako bi zaradio u toku vođenja, a i prilikom prodaje kluba. Jedino pravo rješenje je da umre(ima oko 80g.), al' to je teško očekivati jer je šugav čojk do neba :D
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 23 jun 2011, 19:35

http://www.leedsunited.com/news/2011062 ... 85_2381133

Potvrđeno je dovođenje 30-godišnjeg Paula Rachubke iz Blackpoola. Kao što sam već rekao, on ne bi trebao biti no.1. na golu, osim ako Grayson stvarno misli da je Paul bolji od Kaspera :S

"I just can't wait to start training now," Paul told leedsunited.com. "I looked around the training ground on Thursday afternoon and I just wanted someone to train with!

"I'm so enthusiastic about being here. I want to prove myself at a top class club. Leeds fans are fanatical and I want the chance to show them what I can do.

"This is the time of year people talk, but next week we start training and the games start coming. That's the only place where I can prove what I can do. I enjoy pressure, and I can't wait to get started."
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 jun 2011, 21:37

jel kasper službeno prodan? sta je s gonzalesom iz citya?
a sto se tice batesa krivi su i navijaci jer se ne bune, nek prestanu kupovat ulaznice, dresove, pocmu pravit prosvjede...
neki signali života...hellloooo.....

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 24 jun 2011, 03:46

gloryhunter je napisao/la:jel kasper službeno prodan? sta je s gonzalesom iz citya?
a sto se tice batesa krivi su i navijaci jer se ne bune, nek prestanu kupovat ulaznice, dresove, pocmu pravit prosvjede...
neki signali života...hellloooo.....
Ma **** im mater samo znaju po fejsbuku i forumima protestvovat. Puni para pa ih boli ****. Nisam dugo vidio transparent na Elllandu protiv Batesa.

A Schmeichel je u pregovorima s Leicesterom i odlazi 100%. Za Gonzalesa je zainteresovano nekoliko timova, al' mislim da je još pod ugovorom i da se spominje long loan deal.

P.s. Prodato je 13 000 sezonskih ulaznica dosad.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 24 jun 2011, 15:55

Leeds na godinu dana zabranio 63-godišnjakinji ulaz na stadion

Uprava Leeds Uniteda zabranila je Margaret Musgrove (63) pristup stadionu na godinu dana zbog ulaska na teren za vrijeme nogometne utakmice posljednjeg kola engleskog Championshipa protiv Burnleya...

Margaret Musgrove, baka 13 unučadi i prabaka troje praunučadi, uhvaćena je kako šeta kaznenim prostorom Leeds Uniteda za vrijeme posljednje utakmice sezone. Zaštitar, koji očito nije obavio svoj posao najbolje, uhvatio ju je te odveo u policijsku postaju gdje ipak nije optužena.

- Nije da sam huliganka. Ljudi rade puno gore stvari, a dobivaju iste kazne kao i ja. Samo sam htjela reći dečkima da ih volim – rekla je 63-godišnjakinja.

Nakon izricanja zabrane, na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je kampanja pod imenom:

"Vratite gospođi Musgrove njenu godišnju ulaznicu, gospodine Bates".

Poruka je bila upućena predsjedniku Leedsa, koji je izjavio da su svi navijači bili upozoreni da ne ulaze na teren, na što se gospođa Musgrove oglušila, te stoga nisu imali drugoga izbora nego suspendirati je.

Ojjj debilne uprave majko moja :S Bates **** ti mater svoju cigansku, a i svim Englezima **** familiju na ovim glupim propisima.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 25 jun 2011, 10:00

mexy_whites je napisao/la:Leeds na godinu dana zabranio 63-godišnjakinji ulaz na stadion

Uprava Leeds Uniteda zabranila je Margaret Musgrove (63) pristup stadionu na godinu dana zbog ulaska na teren za vrijeme nogometne utakmice posljednjeg kola engleskog Championshipa protiv Burnleya...

Margaret Musgrove, baka 13 unučadi i prabaka troje praunučadi, uhvaćena je kako šeta kaznenim prostorom Leeds Uniteda za vrijeme posljednje utakmice sezone. Zaštitar, koji očito nije obavio svoj posao najbolje, uhvatio ju je te odveo u policijsku postaju gdje ipak nije optužena.

- Nije da sam huliganka. Ljudi rade puno gore stvari, a dobivaju iste kazne kao i ja. Samo sam htjela reći dečkima da ih volim – rekla je 63-godišnjakinja.

Nakon izricanja zabrane, na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je kampanja pod imenom:

"Vratite gospođi Musgrove njenu godišnju ulaznicu, gospodine Bates".

Poruka je bila upućena predsjedniku Leedsa, koji je izjavio da su svi navijači bili upozoreni da ne ulaze na teren, na što se gospođa Musgrove oglušila, te stoga nisu imali drugoga izbora nego suspendirati je.

Ojjj debilne uprave majko moja :S Bates **** ti mater svoju cigansku, a i svim Englezima **** familiju na ovim glupim propisima.
SRAMOTA!!!!!!!!!.......klub koji živi od navijaca zabrane jednoj obicnoj starici ulazak na stadion zbog bezveznog ulaska na teren..........**** ti mater Bates onda joj bar vrati pare od godišnjih karata.....đubre jedno škrto...........

http://www.24sata.hr/nogomet/bakica-usl ... ane-225413

WE ARE LEEDS!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jul 2011, 01:19

Bradley Johnson konačno potpisao za Norwich. Što se tiče pojačanja, još nema nikakvih ozbiljnijih ponuda i ljeto teče mirno za Leeds. Ako ne dovedemo nikoga za neke značajnije novce, bićemo u problemima definitivno jer se svi klubovi pojačavaju.
Side before self

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 02 jul 2011, 11:46

mexy_whites je napisao/la:Bradley Johnson konačno potpisao za Norwich. Što se tiče pojačanja, još nema nikakvih ozbiljnijih ponuda i ljeto teče mirno za Leeds. Ako ne dovedemo nikoga za neke značajnije novce, bićemo u problemima definitivno jer se svi klubovi pojačavaju.
Leeds Utd zainteresovan za usluge Milanovog braniča Daniela Bonnere (30) a predsjednik Milana Silvio Berlusconi je spreman da im kao gratis pošalje i Massima Odda (35).

PL here we come!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jul 2011, 13:27

Hahaahah Bonera bi bio kapiten :D
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 04 jul 2011, 17:09

Šta je sa Leeds-om....jesu našli novoga sponzora?...kada ce bit predstavljanje novoga dresa za sezonu 2011/2012...???

WE ARE LEEDS!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 05 jul 2011, 18:48

Ne znam hoće li biti novi sponzor, a za dresove isto ne znam :D :D

Usput, u prva dva mjeseca ćemo igrati 6 utakmica uz TV prenose. To su mečevi protiv Burnleya, Southamptona, Brightona, West Hama i Doncastera u ligi, te meč u prvom kolu liga kupa protiv Bradforda.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 jul 2011, 21:31

mexy_whites je napisao/la:Ne znam hoće li biti novi sponzor, a za dresove isto ne znam :D :D

Usput, u prva dva mjeseca ćemo igrati 6 utakmica uz TV prenose. To su mečevi protiv Burnleya, Southamptona, Brightona, West Hama i Doncastera u ligi, te meč u prvom kolu liga kupa protiv Bradforda.
Neznam sta bi reko, ambicije se ne pokazuju, jel ima i u drugoj ligi sindrom druge sezone? Ne izgleda budućnost blistavo. :x

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 jul 2011, 13:23

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html

Konačno je šupak progovorio o pojačanjima. Nadam se da će ispuniti obećanje i da ćemo se adekvatno pojačati.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 07 jul 2011, 12:07

http://www.thescratchingshed.com/2011/0 ... it-leaked/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Novi dres mi izgleda stvarno lose. Ne znam koji je ovo **** uopće :S
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 07 jul 2011, 15:29

mexy_whites je napisao/la:http://www.thescratchingshed.com/2011/0 ... it-leaked/

slika

Novi dres mi izgleda stvarno lose. Ne znam koji je ovo **** uopće :S
Tolko dugo cekam predstavljanje novog dresa od Leedsa......i sad kad sam vidio kakvi su ostao sam jako razočaran sa ovim novim izgledom dresa.....
a ovaj sponzor to je isto neki jeftini sponzor koji je K.B naso taj ce isto bit valjda godinu,dvije i opet cemo tražit novi sponzor.....sa dresovima sam jako razočaran.....onaj od prošle godine je bio jedan od ljepših dresova......

WE ARE LEEDS!!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 10 jul 2011, 12:29

Leeds United defender Paddy Kisnorbo has pledged his future to the club by signing a new two-year contract.

The Australian international's new deal comes as a massive boost as Simon Grayson's squad head off for the pre-season tour of Scotland on Sunday.

Paddy enjoyed a clean sweep at the club's Player of the Year awards in 2010, but was sidelined for almost 14 months following an Achilles injury.

The 30-year-old featured for the final 10 minutes of last season, coming off the bench in the 2-1 win at Queens Park Rangers, and continued his rehab over the summer before returning to pre-season training with United last week.

The United boss said: "We're delighted to get things finalised with Paddy. He's had a tough time, but we know what he is all about and what he brings to the team. He is a very important member of our squad.

"The deal shows the commitment of both the club and Paddy and it's great to have him back with everyone after being out for so long."

-------------------------------------

Samo sa ga povrede zaobiđu i biće zmaj u odbrani.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 11 jul 2011, 01:35

bowyer u ipswichu :arrow:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 jul 2011, 03:37

gloryhunter je napisao/la:bowyer u ipswichu :arrow:
Aha danas potpisao. Ma mi smo fute teške, ne da cigan nikome platu iznad 10k sedmično.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 11 jul 2011, 17:46

mexy_whites je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:bowyer u ipswichu :arrow:
Aha danas potpisao. Ma mi smo fute teške, ne da cigan nikome platu iznad 10k sedmično.
Woodgate potpisao za Stoke City....niti njega nismo uspjeli dovest....tesko cemo mi u Premiership kad imamo kretencinu od vlasnika....

WE ARE LEEDS!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 jul 2011, 23:47

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 52,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Doveli smo iskusnog veznog igrača Michaela Browna na free :D Kako vrijeme prolazi sve je manje nade da ćemo utrošiti neki novac na pojačanja.

Usput, u srijedu naveče igramo prvi prijateljski meč na mini turneji u Škotskoj. Čini mi se da nam je Falkirk protivnik.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.