Kao prvo nemojte trositi ovolike stranice pricajuci o ALAIMU ili CALI......Drugo ovi manijaci neka se ufate svoje teme i letecih medvjedica....Zaboravise da su davno nekada gledali ,,selju,,na tv-u u nekoj evropskoj tekmi....Kao sto kaze zabranjeno pusenje.......a prodje otao 13bajrama a ,,seljo,,ne odigra tekmu....Znam da im je tesko i zao mi je ali sta mogu...HVALA IGRACIMA FK SARAJEVO na tome sto nam svake godine omoguce gledati velike evropske timove na kosevu....Sto gledamo od rata pod reflektorima,i po danu i po noci....Jeste zalosno sto mali seljacki timovi osvajaju titule ali ipak kad vidimo nase komsije kako igraju po BREZI,JOSANICI,I PO KORIDAMA ,onda mi je sve jasno....NE DO NAM BOG TO NIKADA......Sad im se vratio mali osim kontaju da ce biti bolje a osim se izradio misleci bit ce para od dzekinog transfera kad ono pozitivna nula......hahahahh.... Nema para nema bodova.......Raja drzite se vi teme SARAJEVA jer SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE; ili pak ,,MOJ GRAD,MOJ KLUB.......Dusmani crknite.......