FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

R_Quaresma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la R_Quaresma » 06 jul 2009, 22:14

newbie je napisao/la:ma mene najmanje zanima sarajevo vjeruj mi ali ako se nadate da ce vam maminjo posalati nekog igraca onda to sigurno nece ovaj biti iz flamenga jer ga je mamic platio zlatom da mu pojaca desni bok jer je tu deficitaran.
Dok bi vam ovaj Carlos sto je bio u Varteksu mozda i mogao doci.
pa ako te ne zanima sarajevo šta radiš na toj stranici :!: :!: :!: :!: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 22:18

R_Quaresma je napisao/la:
newbie je napisao/la:ma mene najmanje zanima sarajevo vjeruj mi ali ako se nadate da ce vam maminjo posalati nekog igraca onda to sigurno nece ovaj biti iz flamenga jer ga je mamic platio zlatom da mu pojaca desni bok jer je tu deficitaran.
Dok bi vam ovaj Carlos sto je bio u Varteksu mozda i mogao doci.
ma nije dobro, nemojte mu zamjeriti :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jul 2009, 22:41

FK Sarajevo je napisao/la:
Gistro_Bancho je napisao/la:Sarajevo realno nema šta da traži ni u slijedećem prvenstvu a kamoli u evropi sa ovakvim kadrom i igračkim i stručnim a i upravom.
haj ljudi nebudite smijesni i nemojte toliko na mehmeda sta da su nam ostali bajramovic ili arapovic dosli nam manijak i robijas da kroje ekipu mehmed nam je makar donio eurpou ako ima nesto sto je lose uradio treba ga kazniti je ali nam je pomogao mi horde smo trazili eurpu i dobili smo je od brazilaca sto kazes mogao bi biti carlos posto je proslu sezonu proveo na posudbi u varteksu
Jebote Mehmed eto. Bolan kako mozes braniti tu kukavicu, koja se boji Posusja, Leotara, Modrice itd... Bajramovic je za njega Mourinho ba. :roll:

mangup
Kontakt:

Post Postao/la mangup » 06 jul 2009, 22:46

Kao prvo nemojte trositi ovolike stranice pricajuci o ALAIMU ili CALI......Drugo ovi manijaci neka se ufate svoje teme i letecih medvjedica....Zaboravise da su davno nekada gledali ,,selju,,na tv-u u nekoj evropskoj tekmi....Kao sto kaze zabranjeno pusenje.......a prodje otao 13bajrama a ,,seljo,,ne odigra tekmu....Znam da im je tesko i zao mi je ali sta mogu...HVALA IGRACIMA FK SARAJEVO na tome sto nam svake godine omoguce gledati velike evropske timove na kosevu....Sto gledamo od rata pod reflektorima,i po danu i po noci....Jeste zalosno sto mali seljacki timovi osvajaju titule ali ipak kad vidimo nase komsije kako igraju po BREZI,JOSANICI,I PO KORIDAMA ,onda mi je sve jasno....NE DO NAM BOG TO NIKADA......Sad im se vratio mali osim kontaju da ce biti bolje a osim se izradio misleci bit ce para od dzekinog transfera kad ono pozitivna nula......hahahahh.... Nema para nema bodova.......Raja drzite se vi teme SARAJEVA jer SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE; ili pak ,,MOJ GRAD,MOJ KLUB.......Dusmani crknite.......

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 22:47

šener bajramović je barem imao plan, nešto je pokušavao nije išlo jbg, akrapović je gori od šenera ali katastrofa lik a ovaj janjoš ma on NE POKUŠAVA da ostvari nešto.....na koševu protiv leotara se branio kad smo pobjedili 2:1 :twisted: :twisted: pa koji je to debil kad se sjetim onih napada leotara :( :( pa još hiljadu primjera ima ali ne mogu pisati kreten ostaje kreten
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 06 jul 2009, 22:53

Mirza_Hordas je napisao/la:šener bajramović je barem imao plan, nešto je pokušavao nije išlo jbg, akrapović je gori od šenera ali katastrofa lik a ovaj janjoš ma on NE POKUŠAVA da ostvari nešto.....na koševu protiv leotara se branio kad smo pobjedili 2:1 :twisted: :twisted: pa koji je to debil kad se sjetim onih napada leotara :( :( pa još hiljadu primjera ima ali ne mogu pisati kreten ostaje kreten
sarajevo je dobilo 1-0 leotara a ne 2-1 i imali su jedan sut za citavu utakmicu :mrgreen: dudo dao gol na centarsut iz kornera
Zadnja izmjena: amel korman, dana/u 06 jul 2009, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 06 jul 2009, 22:54

DOBRANO STE SE VESELILI KAD VAM JE jANJOŠ DOŠAO ZA TRENERA. HEBI GA, TAKAV JE TRENERSKI POSAO, SAMO SE REZULTAT GLEDA.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 22:55

amel korman je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:šener bajramović je barem imao plan, nešto je pokušavao nije išlo jbg, akrapović je gori od šenera ali katastrofa lik a ovaj janjoš ma on NE POKUŠAVA da ostvari nešto.....na koševu protiv leotara se branio kad smo pobjedili 2:1 :twisted: :twisted: pa koji je to debil kad se sjetim onih napada leotara :( :( pa još hiljadu primjera ima ali ne mogu pisati kreten ostaje kreten
sarajevo je dobilo 1-0 leotara a ne 2-1 i imali su jedan sut za citavu utakmicu :mrgreen:

ja 1:0 strijelac jahović sad se sjetih

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jul 2009, 22:58

Marin je napisao/la:DOBRANO STE SE VESELILI KAD VAM JE jANJOŠ DOŠAO ZA TRENERA. HEBI GA, TAKAV JE TRENERSKI POSAO, SAMO SE REZULTAT GLEDA.

pojedinci se veselili a **** ga, uprava dovela trenera koji igra defanzivni fudbal

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 14:26

Spalević se izvinuo navijačima Sarajeva :twisted: :twisted:

Darko Spalević uputio je navijačima Sarajeva ispriku zbog svojih ''grijeha iz prošlosti''...
Najzvučnije pojačanje novog sarajevskog premijerligaša Olimpika, Darko Spalević, našao se na meti navijača Sarajeva zbog ''grijeha iz prošlosti'', iz vremena dok je branio boje Slavije.

Molio bih navijače Sarajeva da se ne potenciraju stvari koje su bile u prošlosti. Ovim putem želio bih da im se izvinim. Sve što sam radio, radio sam u žaru borbe, a ne da bi nekoga provocirao. Nisam nacionalno obojen, jer da je tako ne bih pristupio Olimpiku, nego bih ostao u Slaviji ili potražio neki drugi klub. Ja sam profesionalac i živim od fudbala. - rekao je Spalević za Oslobođenje i dodao kako je oduševljen prijemom i uvjetima u Olimpiku.

koji je ovo kreten

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 07 jul 2009, 15:09

Materi se izvinjavaj nekulturni stvore, jesi čuo?!

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 07 jul 2009, 15:20

Nek se je.be sad, oprosta nema :evil: :evil:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2009, 15:27

Ma ne bi se on ni izvinjavo nego ga NG I Husref stisuli pa mora ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 07 jul 2009, 16:41

Trebao je da razmislja o tome ranije,a ne sada kad su se stvari promjenile on kao u afektu reagovao pa se sada nama izvinjava.On da je pravi sportista nebi to ni radio,i nije se nama samo zamjerio......ali vise nije ni bitno dali ga je neko nagovorio ili ne.FCS to je nasa LJUBAV najveca.

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 07 jul 2009, 17:17

miky_hz je napisao/la:Ma ne bi se on ni izvinjavo nego ga NG I Husref stisuli pa mora ;)
Stisnulo se njemu **** od straha kad je cuo sta mu se sprema pa sad pukusava da smiri strasti,al posle **** nema kajanja

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jul 2009, 17:22

haj dajte koju veselu ima li kakvih pojacanja ima li kakvih igraca na probi makar to
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 jul 2009, 17:29

faruk ihtijarević postao otac, čestitam........

p.s. dobro se oporavlja od povrede uskoro će u pogon

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 07 jul 2009, 17:48

i muhamed alaim postao otac

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 07 jul 2009, 19:03

Spalevic nek se materi svojoj izvinjava,u olimpik je dosao zbog love,a svoj nacionalizam je dokazao dizanjem tri prsta hordama kad je dao gol protiv Sarajeva,a znamo da horde nista neoprastaju,a kamoli zaboravljaju ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 07 jul 2009, 21:25

benajon je napisao/la:i muhamed alaim postao otac
I ja sam postao otac

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bosnas_, Lecler, muhamedhulk, rimljanin90, samoFKS i 80 gostiju.