25.06.2011/17:49
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bit ce tesko protiv Serifa jedno 2-3 gola razlike za nas
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Odes u dzamiju ili crkvu i pomolis se za 1-0..a ja vam iz sveg srca zelim barem takvu (minimalnu) pobjedu jer realno za pobjedu sa vise razlike ni mi ni vi u ovom trenutku nismo sposobnizeljocity je napisao/la:Bit ce tesko protiv Serifa jedno 2-3 gola razlike za nas![]()
U Moldaviji parkirate 2 trolejbusa pred svoju avliju i pokusate nesto uraditi iz kontri...
Ako se gore otvorite...lose vam se pise
Ma dajte Pitari šta se brinete za nas, kako smo osvajali u zadnje dvije sezone trofeje(kako vi kažete kupovali) tako ćemo proći i Sherif.Malo "nabildamo" koeficijent i tako svake sezone pomalo i eto nas za 2-3 godine u Europa ligi, ako ne i u L.P. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prvo trebamo proci prvu prepreku u evropi, pa onda da mastamo o europa ligi i ligi prvaka, a do tad zujo moze bacati nekom drugom bombe da je cilj da se udje u grupe EL, ako je cilj nek dovede igrace kako Bog zapovjeda, a ne samo da gledamo kome ce ugovor isteci, pa da ga mi pokupimo i onda kao time se falimo, heeeej uzeli smo kapitena celiku i to za 0 km, ko da smo uzeli kapitena partizana, tako se ponasamoHamo je napisao/la:Ma dajte Pitari šta se brinete za nas, kako smo osvajali u zadnje dvije sezone trofeje(kako vi kažete kupovali) tako ćemo proći i Sherif.Malo "nabildamo" koeficijent i tako svake sezone pomalo i eto nas za 2-3 godine u Europa ligi, ako ne i u L.P.
Za zivot cijeli!
- bojan-vultures
- Kontakt:
Samo da ne potcijenite Šerif. Vrlo jaka ekipa za naše prilike, iako su definitivno slabiji nego prošlih sezona. Ipak, mislim da su mnogo jači od Želje u ovom trenutku. Po meni jako loš potez prodaja golmana Šehića uoči utakmice, ali ajde biće valjda neke koristi. Uglavnom, želim vam sreće biće vam potrebna, kao i nama.
gdje tacno Zeljo ide na pripreme u Sloveniju,,i gdje i kad tacno igra sa Sturmom ,volio bih pogledati tekmu ako netko zna neka napise malo tacnije podatke ovdje !!!!! hvalla unaprijed
mah iskreno, ni mi ni vi nemamo neke sanse... mozemo se mi nadat ali sa ovim igracima samo na srecu mozemo pobjedit...bojan-vultures je napisao/la:Samo da ne potcijenite Šerif. Vrlo jaka ekipa za naše prilike, iako su definitivno slabiji nego prošlih sezona. Ipak, mislim da su mnogo jači od Želje u ovom trenutku. Po meni jako loš potez prodaja golmana Šehića uoči utakmice, ali ajde biće valjda neke koristi. Uglavnom, želim vam sreće biće vam potrebna, kao i nama.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- slavko njegus
- Kontakt:
Svaka cast na postu jednom normalnom navijacu...bojan-vultures je napisao/la:Samo da ne potcijenite Šerif. Vrlo jaka ekipa za naše prilike, iako su definitivno slabiji nego prošlih sezona. Ipak, mislim da su mnogo jači od Želje u ovom trenutku. Po meni jako loš potez prodaja golmana Šehića uoči utakmice, ali ajde biće valjda neke koristi. Uglavnom, želim vam sreće biće vam potrebna, kao i nama.
I ako izgubimo i vi i mi, podsjecam da osim sportskog ove utakmice sadrze i neke druge elemente (financijske prije svega) koji svim nasim klubovima jako trebaju.
****, ako ćemo realno, svako ko stvarno prati fudbal (i koga se pita nešto u ekipi) zna da su oni favoriti. tako da po meni potcjenjivanja može biti samo sa druge strane. a veća je opasnost da mi unaprijed skinemo gaće nego da se nafuramo da smo favoriti.
vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...ChWilla je napisao/la:****, ako ćemo realno, svako ko stvarno prati fudbal (i koga se pita nešto u ekipi) zna da su oni favoriti. tako da po meni potcjenjivanja može biti samo sa druge strane. a veća je opasnost da mi unaprijed skinemo gaće nego da se nafuramo da smo favoriti.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
pa sta se cudite kad je Amar odmah rekao da nemamo sanse...nick je napisao/la:vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...ChWilla je napisao/la:****, ako ćemo realno, svako ko stvarno prati fudbal (i koga se pita nešto u ekipi) zna da su oni favoriti. tako da po meni potcjenjivanja može biti samo sa druge strane. a veća je opasnost da mi unaprijed skinemo gaće nego da se nafuramo da smo favoriti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mah, ambiciozni smo pravo...bistrikboy je napisao/la:pa sta se cudite kad je Amar odmah rekao da nemamo sanse...nick je napisao/la:vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...ChWilla je napisao/la:****, ako ćemo realno, svako ko stvarno prati fudbal (i koga se pita nešto u ekipi) zna da su oni favoriti. tako da po meni potcjenjivanja može biti samo sa druge strane. a veća je opasnost da mi unaprijed skinemo gaće nego da se nafuramo da smo favoriti.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
al ipak nam je cilj grupa evropa ligenick je napisao/la:mah, ambiciozni smo pravo...bistrikboy je napisao/la:pa sta se cudite kad je Amar odmah rekao da nemamo sanse...nick je napisao/la: vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...
Za zivot cijeli!
Ima li ko ambiciozni,a da zna pos'o i da je slobodan?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- sarajlija89
- Kontakt:
Daj ba skinite ove majice u kojim trenirate
Otvorim za Adilovica vijest i onu prethodnu..kad...
Stvarno je ova nasa liga apsurdna u svakom smislu
Stvarno je ova nasa liga apsurdna u svakom smislu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno 
- spielführer_21
- Kontakt:
Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Artmedia prije mnogo godina nije imala sreće žrijebu tj. igrala je protiv Celtica. Ali ljudi su vjerovali u sebe i dobili su ih 5:0. Takvih primjera je mnogo, samo malo vjere u sebe.
FEDERER= KLOC
spielführer_21 je napisao/la:Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno
To ono stas bacat a nove majice
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trebali smo nesto onda ostampati i na ledjima..ono kao : "malo smo se salili"spielführer_21 je napisao/la:Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Ferroviere1987, OzmoodPinglewood, Redfire16 i 50 gostiju.