Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Svi vi satro protiv spama a nabili ste evo kompletnu stranicu nepotrebnog sadrzaja! Ko o cemu... 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- neutralan__
- Kontakt:
Da.Rukfaš je napisao/la:jeli mozda slucajno, ali ono slucajno mislis na mene pod ovim boldanim ???neutralan__ je napisao/la:Bravo!spielführer_21 je napisao/la:I ja bih zamolio da se ne pišu postovi tipa "dobro jutro, dobar dan".. Bilo bi lijepo da ovakvu temu koristimo za neke konstruktivnije rasprave. Ja bih više volio da se chat preimenovao u "tema dana" ili "vaše mišljenje o..." i onda da pišemo o nečem konkretnom..
To je to,neka je neko od ovih boljih forumasa rekao svoje misljenje.Znao sam ja da ce mu odbranu stati isti kao on.![]()
Ovaj tvoj prijedlog je odlican.
I da vise ne kvarimo temu ljudima,sve sto imas reci izvoli na pp i ti i David Villa.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Zato je tvoj forum normalan ?! Ako ti ne se ne đasvi slobodno nogom u guzicu odavde. Niko tebe ne primora da ostaješ ovdje. Ja sam ti rekao, djete si još i opusti se.DAVID VILLA je napisao/la:Bog me ubio ako je ovo normalan forum i ako su normalni forumasi na njemu...pojedinci su samo normalni ovo ostalo da Bog sacuva..Ne pada mi na pamet da trosim na vas zivce....a joj kako znate iznervirat covjeka ne mogu vjerovat!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- DAVID VILLA
- Kontakt:
E da vam olaksam ja idem sa foruma...Ja nisam vidio glupljeg foruma i glupljih forumasa od vas...sretno vam svima zivi i zdravi bili al ja majkemi nemam zivce da se s vama prepirem,iako ne vjerujete dobio sam temperaturu od vas
svaka cast neutralan dobio si sto si zelio da odem s foruma..svaka cast!Pozdrav svima!
GunnerS,ja mislim da je moj forum normalan jer nema ovakvih ko sto ste vi...
Zadnja izmjena: DAVID VILLA, dana/u 26 jun 2011, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- neutralan__
- Kontakt:
Ako pronadjes moj post gdje sam rekao da ti odes sa foruma,onda ja odma odlazim.DAVID VILLA je napisao/la:E da vam olaksam ja idem sa foruma...Ja nisam vidio glupljeg foruma i glupljih forumasa od vas...sretno vam svima zivi i zdravi bili al ja majkemi nemam zivce da se s vama prepirem,iako ne vjerujete dobio sam temperaturu od vassvaka cast neutralan dobio si sto si zelio da odem s foruma..svaka cast!Pozdrav svima!
Nemoj lagati bolan,ti ako ces ici idi niko ti nece zabraniti.
Ja sam samo rekao da prestanes sa onim jednim te istim pisanjem na ovoj temi.
I da nisam ni ja vidio glupljeg forumasa od tebe.
Srdacan pozdrav.
@Rukfaš Nista drugo od tebe nisam ni ocekivao.Kultura na tvom nivou.Svaka cast tvojim roditeljima kad su te tako odgojili.
@Villa smiri se momcicu baci drkicu ako mozes,bit ce ti lakse nemoj se nervirati zbog foruma,ali ako je Admin ispostovao ljude koji su "molili" da se vrati ova tema jer zaista je potrebna prvim sam kad mi nesto treba pitam ovdje jer ima likova koji ce odgovoriti i pomoci ,a ti ubi temu sa "dobrooo jutroooo" "ojhaaaaaa kako jeeee" imas fb chat pisi tamo sta hoces i koliko hoces niko ti rijeci nece reci,ako ne mozes pomoci ne odmazi,ako ti treba pomoc napisi pojavit ce se neko da ti pomogne,realno spamas temu bezveze,jest ovo tema za diskusiji ali ne za "kako je" "jest usjalo" i slicno,Hvala dovidjenja! Nemoj se uzrujavati.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Al ima kao što ste vi, djece. Za svaku sitnicu idu i plakat. Niko tebi neće reći nemoj ići ili idi. To je na tebi. Al sad imaš svoj forum i vidi čuda, preko pp-a zoveš raju sa ss.ba foruma, štol' to ?! Što tvoj forum nije toliko dobar da raja sama na njega ne dolazi. Ništa, dobra je ona poslovica "ne diraj u **** jer će zasmrdit"DAVID VILLA je napisao/la:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma sta ti znas o necijem odgoju i kulturi....nit me znas nit si me ikad vidio u zivotu, zato tisu!@Rukfaš Nista drugo od tebe nisam ni ocekivao.Kultura na tvom nivou.Svaka cast tvojim roditeljima kad su te tako odgojili.
ti si se ovdje nasao govorit da neko spama....ja se necu nervirat ko villa, samo se osvednim, a ti pricaj nailovoj materi....alahimanet kralju, odo popit kafu, a kad se vratim, ocu da me ceka kompletan izvjestaj ko je danas spam`o...moramo to sankcionisat, majka mu stara....
admine, izvini sto spamam, vise necu, ovo sam samo njemu morao odgovorit
<<<< ĆeMa >>>>
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nekada se na ovoj temi moglo diskutovati o svemu. Postaviš pitanje, a neko ko je upućen u problematiku za koju je pitanje postvaljeno, odgovori i to je to. Smijem se kladiti da ukoliko neko sad postavi određeno pitanje, isto neće biti ni viđeno od silnog "dobar dan", "dobro jutro", "šta se radi" i "jehstel zhiviiii" fazona. Ok, razumijem ja razne zayebancije (nema osobe koja se nije mangupisala i(li) glupirala), al' ako ste zbog ovoga tražili vraćanje chata, onda ja nešto opasno propuštam (ili postoje skrivene poruke u ovim pozdravima i pjesmama (ako niste znali, postoji topic o muzici)?). Iskren da budem, lako je prepoznati one koji ovdje dolaze zbog podforuma "diskusije", te one koji budu i na ostalim podforumima i vode kol'ko-tol'ko zdravu diskusiju. Ako se ne varam, sam admin se izjasnio kako je bitan KVALITET a ne kvantitet, za razliku od dječijih foruma koji su unakaženi kvazimoderacijom koja je dopuštala svakakve gluposti na forumu. Da, govorim o derneku. 
Edit: Yebem ti tastaturu, ne mogu slova pogoditi.
Edit: Yebem ti tastaturu, ne mogu slova pogoditi.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 26 jun 2011, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neutralan__
- Kontakt:
Kako se neces iznervirati,kad si vec ?Rukfaš je napisao/la:ma sta ti znas o necijem odgoju i kulturi....nit me znas nit si me ikad vidio u zivotu, zato tisu!@Rukfaš Nista drugo od tebe nisam ni ocekivao.Kultura na tvom nivou.Svaka cast tvojim roditeljima kad su te tako odgojili.
ti si se ovdje nasao govorit da neko spama....ja se necu nervirat ko villa, samo se osvednim, a ti pricaj nailovoj materi....alahimanet kralju, odo popit kafu, a kad se vratim, ocu da me ceka kompletan izvjestaj ko je danas spam`o...moramo to sankcionisat, majka mu stara....
admine, izvini sto spamam, vise necu, ovo sam samo njemu morao odgovorit
Dovoljno o tvojoj kulturi i odgoju govori ona recenica.Nista vise nije potrebno.
Mora neko reci onom spameru da vec jednom prestane.
O ovom ja pricam cijelo vrijeme,chat je tu treba nekom nesto naci ce se neko da odgovori a ne radi neke sprdancije "ojsa prskeee" , "imal jagnjetinjeee" " djes vila cukenm te u uho" imate fb pa se igrajte tamo.Monolog je napisao/la:Nekada se na ovoj temi moglo diskutovati o svemu. Postaviš pitanje, a neko ko je upućen u problematiku za koju je pitanje postvaljeno, odgovori i to je to. Smijem se kladiti da ukoliko neko sad postavi određeno pitanje, isto neće biti ni viđeno od silnog "dobar dan", "dobro jutro", "šta se radi" i "jehstel zhiviiii" fazona. Ok, razumijem ja razne zayebancije (nema osobe koja se nije mangupisala i(li) glupirala), al' ako ste zbog ovoga tražili vraćanje chata, onda ja nešto opasno propuštam (ili postoje skrivene poruke u ovim pozdravima i pjesmama (ako niste znali, postoji topic o muzici)?). Iskren da budem, lako je prepoznati one koji ovdje dolaze zbog podforuma "diskusije", te one koji budu i na ostalim podforumima i vode kol'ko-tol'ko zdravu diskusiju. Ako se ne varam, sam admin se izjasnio kako je bitan KVALITET a ne kvantitet, za razliku od dječijih foruma koji su unakaženi kvazimoderacijom koja je dopuštala svakakve gluposti na forumu. Da, govorim o derneku.
||| FKZeljeznicar |||
- neutralan__
- Kontakt:
Da,radi toga sam i ja trazio da se vrati ova tema.LudLo 4 je napisao/la:O ovom ja pricam cijelo vrijeme,chat je tu treba nekom nesto naci ce se neko da odgovori a ne radi neke sprdancije "ojsa prskeee" , "imal jagnjetinjeee" " djes vila cukenm te u uho" imate fb pa se igrajte tamo.Monolog je napisao/la:Nekada se na ovoj temi moglo diskutovati o svemu. Postaviš pitanje, a neko ko je upućen u problematiku za koju je pitanje postvaljeno, odgovori i to je to. Smijem se kladiti da ukoliko neko sad postavi određeno pitanje, isto neće biti ni viđeno od silnog "dobar dan", "dobro jutro", "šta se radi" i "jehstel zhiviiii" fazona. Ok, razumijem ja razne zayebancije (nema osobe koja se nije mangupisala i(li) glupirala), al' ako ste zbog ovoga tražili vraćanje chata, onda ja nešto opasno propuštam (ili postoje skrivene poruke u ovim pozdravima i pjesmama (ako niste znali, postoji topic o muzici)?). Iskren da budem, lako je prepoznati one koji ovdje dolaze zbog podforuma "diskusije", te one koji budu i na ostalim podforumima i vode kol'ko-tol'ko zdravu diskusiju. Ako se ne varam, sam admin se izjasnio kako je bitan KVALITET a ne kvantitet, za razliku od dječijih foruma koji su unakaženi kvazimoderacijom koja je dopuštala svakakve gluposti na forumu. Da, govorim o derneku.
To mozete pronaci na temi "Forum".I admin bude covjek od rijeci vrati ovu temu i nadju se neki da je ponovo kvare.
@Monolog Potpis!Sve sto si rekao je na mjestu,zalosno,ali istinito.
P.S Zamolio bi nekog od moderatora ili admina da izbrisu ove postove rasprave,da ne bi bilo da je i ovo spamanje sa moje strane.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ajde, budite recionalni. Ko sto uvazeni kolega @Monolog rece, desi se da od silnih (bespotrebnih) postova, neka konkretna pitanja promaknu. Ovaj chat je znao, vrlo cesto biti koristan i mogli su se naci neki potrebni odgovori i razviti konkretne diskusije. Valjda shvatate o cemu govorim, tako da...
Mislim, treba se i zajebavat, ja cu prvi
, ali u granicama.
Evo jedno konkretno pitanje, iz moje struke
Imal ovdje kakva dama, zanimljiva i obrazovana, za mladjeg gospodina, da razgovaramo o svim vrstama sportova
Eto, slobodno PP :mrgreen:ostali nek se vrate temi
Mislim, treba se i zajebavat, ja cu prvi
Evo jedno konkretno pitanje, iz moje struke
Eto, slobodno PP :mrgreen:ostali nek se vrate temi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tema je tu i da se opustimo, podijelimo s drugim forumasima nesto et npr ja dobio Vel´ku Milku i davim se al necu je dijelit 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Megamon
- Kontakt:
Ne mogu supe na viljusku nikako 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uh blago tebi.Frutek je napisao/la:Tema je tu i da se opustimo, podijelimo s drugim forumasima nesto et npr ja dobio Vel´ku Milku i davim se al necu je dijelit
A ja jucer prvi put nakon 2 mjeseca pojeo nesto slatko. Bas sam na ovoj temi pitao vas za savjete oko bolova radi umnjaka. To je na veliko izaslo, i jedva sam otvarao usta jer mi je citava vilica bila otekla, pa sam morao i na antibiotike. Sedmicama nista nisam mogao zvakat. Ali konacno je izvadjen, i sad uzivam u hamburgerima, pizzama, cokoladama. Kao da sve po prvi put probam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj hljeba ti tek su stalijacky09 je napisao/la:Jutrooooooooo
Neg ozbiljno ba jel ko poslušo ovu Tenisku Himnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.