Fudbaleri Rada će svoje evro utakmice igrati na stadionu FK Obilić (kapacitet 4700) koji zadovoljava sve uslove UEFA,a koji je renoviran pred nedavno održavo prvenstvo Evrope za mladje kategorije.Na kojem stadionu će FK Rad igrat evropske utakmice?

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Fudbaleri Rada će svoje evro utakmice igrati na stadionu FK Obilić (kapacitet 4700) koji zadovoljava sve uslove UEFA,a koji je renoviran pred nedavno održavo prvenstvo Evrope za mladje kategorije.Na kojem stadionu će FK Rad igrat evropske utakmice?
Vidio sam to već i to se odnosi samo na ligu samostalne Srbije,nema (zapravo bar ja ne mogu nać)nigdje podatke poput ovih za takmičenje od 1992/1993,naravno ima u arhivi Partizana sve to ali dok se to sabere prodje ti dva danaTribalian je napisao/la:http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%88%D0 ... 0%B3%D0%B0 evo ovde mozda ima nesto,ali ne bas puno
Da zadovoljava sve uslove i ne zadovoljava,zadovoljava samo za kvalifikacije jer nesta vise podrazumeva reflektore koje stadion na Vracaru nema.north+freaks je napisao/la:Fudbaleri Rada će svoje evro utakmice igrati na stadionu FK Obilić (kapacitet 4700) koji zadovoljava sve uslove UEFA,a koji je renoviran pred nedavno održavo prvenstvo Evrope za mladje kategorije.Na kojem stadionu će FK Rad igrat evropske utakmice?
Сретан ' ' ".& ¥? " " не & тога % ? $ $ $ на $ у Пазару." " % не ' $ је Пазар у ' ' / ",? " " за & " " у & $ је / ",јер - " $ ?,?,? " - & $ у " ".Ove nedelje bi trebalo da bude objavljena odluka, "sokolovi" prodaju najbolje igrače, a izgleda da Pazarci čekaju potvrdu kako bi promovisali Kristića.
Poslednjih dana stižu razne izjave iz oba tabora, u BASK su neodređeni, ali se svodi na to da će odlučiti finansijer Radovanović.
U ovom trenutku je gotovo izvesno da će BASK odustati, a da u Novom Pazaru očekuju da ih FSS promoviše u superligaša.
Već su i našli trenera, Aleksandra Kristića, sa njegovom promocijom se čeka.
Naime, BASK bi u narednih par dana trebalo da saopšti odluku, u "Sportu" trener Paunović izjavljuje da želi da zna jasnu situaciju i u kom će rangu igrati.
Ipak, najava da će Ristić, Paunović, Dinčić i Filip Stojanović biti prodati govori mnogo, naime teško je verovati da bi ih se BASK odrekao, da planira da takmičenje nastavi u eliti.
Čeka se izgleda samo zvanična potvrda...
' ", ? " ",? " ја % " ",све " $ овај & " - " ' ове $ не $ " " $,у % " ',а ту су % &,$,па " ? $ те наравно $ & " - % - у ?.Наравно $ је $ " ' " по ',$ & се ¥ стварно $ & по $ на &?!peksinna2 je napisao/la:За ? са " $ " $,$.
$ управа је ? $ $ на " $ по / $ " ' ? " $ - " & $ $ $ $ $ $ $ у ' $ Европе.
А то су & ? " овог ?.
Ma znam nego nismo to spomenuli nikako,pa red je tako da smo sada otprilike spomenuli sve transfere do sada u ligi,a bice ih jos mnogo,mnogo.peksinna2 je napisao/la:$ не " $ % ",? " " право у " $ " "![]()
$ су ? " ? ? $,? те ? ? на ' & првенства.$ се за ? & " % ? " је уговор " ? $ ? $ $ % за " " $ - ". Жао " $,$ се $ - се " ¥,$ $ - & " на ' $ у ' $.
- $ % " се не " ??
" $ & је твоје " о ? $ " &?
Pa nije bas da nemaju potrebu jer su oni jedan osrednji klub,ali svakako racionalno to rade i cekaju lepe ponude za igraca.Borac je jedan stabilan klub jbg,Kostic kao covek sa jakim vezama unutar Srbije privlaci sponzore,a svakako da i on sam kroz "Auto Cacak" daje lepe svote novca.peksinna2 je napisao/la:" & $ се ?. " ' јер ' ? ¥ " & & " је ? / упознат.$ се $ - " " $ га $ & % ? $ у ?. ? " је познато " " " ' % & $ $ " $ & ??!
- % ' $,$ ' $ " % " & не $,не ' ја $ је џепове ",? $ & & & је ' је % / ' " ове евро $?
Vladimir Đilas, napadač Jagodine, potpisao je ugovor sa PFC AZAL-om iz Bakua, prenosi eurofootch.tk. Jedan od najboljih igrača "ćurana" odradio je prvi trening u novom timu, koji je pre nekoliko godina igrao sa Vojvodinom u tadašnjem Kupu UEFA. "Lale" su tada eliminisale predstavnika Azerbejdžana.
Za tim iz Bakua nastupa i Mirko Bunjevčević, rođeni brat bivšeg sportskog direktora Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića.
Taj drugi,što je igrao i u Rusiji,čovjek ima fantastičnu statistiku,praktično svakih 110 minuta daje gol.Biće itekakvo pojačanje za lale.volim_srpsku je napisao/la:Тај ? % се " за $,? се $ о ' " "," ' " " ?,? се $ о ' % је " за " " Сеару?Та $ $ ' па & $ " $ $ " $?
Ta mi situacija nesta poznata od pre par sezona.Kaze mi lik iz NS.Sta ce te vi Blizanci,dos'o Stoica ima da se prosetamo ligom.E znas ti ko je Stoica,boljeg stranca nije bilo u ligi.north+freaks je napisao/la:Ukoliko zaista (a sve su prilike da će to Butorović učinit)dovedemo ovog napadača Jean Carlosa titula je blizu,čovjek razbija vjerovatno boljeg stranca u ligi kad je napad u pitanju neće biti.
Ono što sam danas odgledao je fascinantno.
Pominje se i bh reprezentativac na golu Nemanja Supić,navodno to je gotova stvar,biće zanimljivo kad od jeseni Voša krene derat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.