Necu ja vise postavljati,nije me bilo ovdje gotovo mjesec dana,imo godisnji,pa iso na baustelu,rijetko se kladio i ispo iz ritmaIker C je napisao/la:Nema veze majstore, daj nam za sutra neke teniske parove.
Ma ja sam htjeo da makar ovdje izgradim neki renome,u stvarnom zivotu sam 0,nista me ne ide,samo kladionica,da me raja malo gleda ko neku licnost,naprimjer upola kao onaj Devil,ili Citizen-X,al sam sve sje.bo i ne zasluzujem da budem ovdje posto fkt ima fine raje.ManiacsThe je napisao/la:Ovaj forum sve luđi i luđikelner je napisao/la:Izvinjavam se svima sto sam lagao,sto sam pravio nove nickove,svi ste odlicni na ovom forumu,Citizen-X,ever,Monolog,pa onaj VolimLiverpol,cak i begonja,jeb.at ga,makar ne laze kao ja...Molio bi administraciju da mi dodijeli jedan ban,i da se vise nikako ne pojavljujem na forumu,kad vec neznam biti normalna osoba...Ja sam momak koji se voli kladiti,radim kao konobar na jednoj Benziskoj Pumpi,dopizdilo mi je da i dalje budem niko i nista,pa sam htjeo makar na forumu da se pofalim da mogu sebi priustit putovanje na RG posto mi je to zivotna zelja,jer sam zaljubljen u Jarmilu Gajdosovu,i ovim putem se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio...Ever,halali buraz ja sam kriv,ne trebaju mi dokazi...POZDRAVJedino te vadi ako si ti Volim_Liverpool
![]()
Šalim se drug, ja bih prvi popio kafu kod tebe na benzinskoj i lijepo se ispričao. Nemoj forume shvatati preozbiljno, ugledaj se na Begonju, njemu je ovo zajebancija, nešto kao hobi
I nisam Volim_Liverpol,i necu se ubiti,ako ni zbog ceg,onda zbog Jarmile Gajdossove,valjda cu za 5-6 godina usparat para pa da je vidim uzivo