Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Ted Mosby » 26 jun 2011, 23:10

Bem ti River, samo me on skide, mislio sam da ću i Yankeese pasti ali oni su preokrenuli. Bem ti i penal promašiše pre kraj, crkli im dabogda svi igrači, nikad se ne vratili u 1.ligu, treba ih sve dočekati i nalomiti pič. ka im materina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 26 jun 2011, 23:29

Izvinjavam se svima sto sam lagao,sto sam pravio nove nickove,svi ste odlicni na ovom forumu,Citizen-X,ever,Monolog,pa onaj VolimLiverpol,cak i begonja,jeb.at ga,makar ne laze kao ja...Molio bi administraciju da mi dodijeli jedan ban,i da se vise nikako ne pojavljujem na forumu,kad vec neznam biti normalna osoba...Ja sam momak koji se voli kladiti,radim kao konobar na jednoj Benziskoj Pumpi,dopizdilo mi je da i dalje budem niko i nista,pa sam htjeo makar na forumu da se pofalim da mogu sebi priustit putovanje na RG posto mi je to zivotna zelja,jer sam zaljubljen u Jarmilu Gajdosovu,i ovim putem se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio...Ever,halali buraz ja sam kriv,ne trebaju mi dokazi...POZDRAV
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2011, 23:36

Nema veze majstore, daj nam za sutra neke teniske parove. ;)
FEDERER= KLOC

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 26 jun 2011, 23:36

kelner je napisao/la:Izvinjavam se svima sto sam lagao,sto sam pravio nove nickove,svi ste odlicni na ovom forumu,Citizen-X,ever,Monolog,pa onaj VolimLiverpol,cak i begonja,jeb.at ga,makar ne laze kao ja...Molio bi administraciju da mi dodijeli jedan ban,i da se vise nikako ne pojavljujem na forumu,kad vec neznam biti normalna osoba...Ja sam momak koji se voli kladiti,radim kao konobar na jednoj Benziskoj Pumpi,dopizdilo mi je da i dalje budem niko i nista,pa sam htjeo makar na forumu da se pofalim da mogu sebi priustit putovanje na RG posto mi je to zivotna zelja,jer sam zaljubljen u Jarmilu Gajdosovu,i ovim putem se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio...Ever,halali buraz ja sam kriv,ne trebaju mi dokazi...POZDRAV
Ovaj forum sve luđi i luđi :D Jedino te vadi ako si ti Volim_Liverpool 8-)

Šalim se drug, ja bih prvi popio kafu kod tebe na benzinskoj i lijepo se ispričao. Nemoj forume shvatati preozbiljno, ugledaj se na Begonju, njemu je ovo zajebancija, nešto kao hobi :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jun 2011, 23:37

@ šanker

samo se nemoj ubiti k'o Volim_Liverpool :lol: ;)
FORZA MARŠAL !!!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 jun 2011, 23:39

kelner je napisao/la:Izvinjavam se svima sto sam lagao,sto sam pravio nove nickove,svi ste odlicni na ovom forumu,Citizen-X,ever,Monolog,pa onaj VolimLiverpol,cak i begonja,jeb.at ga,makar ne laze kao ja...Molio bi administraciju da mi dodijeli jedan ban,i da se vise nikako ne pojavljujem na forumu,kad vec neznam biti normalna osoba...Ja sam momak koji se voli kladiti,radim kao konobar na jednoj Benziskoj Pumpi,dopizdilo mi je da i dalje budem niko i nista,pa sam htjeo makar na forumu da se pofalim da mogu sebi priustit putovanje na RG posto mi je to zivotna zelja,jer sam zaljubljen u Jarmilu Gajdosovu,i ovim putem se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio...Ever,halali buraz ja sam kriv,ne trebaju mi dokazi...POZDRAV

Meni si extra forumas..Nema veze,oma'ne se svima..Ko prizna,pola mu se prasta,uvijek bilo..Sve shvatam i nemoj na sebe gledati kao da si niko i nista..Necu ni reci da u novcu nije sve,ma cak ni pola nije...*ebo te para,bice toga ba..Najvaznije je da smo zivi i zdravi,a lova ce doci,a i ako ne dodje hebat je..Svaka cast sto si ovako iskren,ali nemoj se omalovazavati,niti glumiti ikome nesto drugo..Budi sto jesi i takvog ce te ljudi cijeniti,jer se vidi da si kvalitetan covjek.. Pozdrav drug i neka te sa nama .. <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2011, 23:43

Kelneru pusti ti Banegu šta on zna ,napio se ko i Monolog pa svašta priča ,po slikama se moglo skontati da nisi bio na RG ,ali mora on se javiti ,to je jače od njega ,jednostavno čojek ne podnosi lažž :P :lol: :P

Pa i ja sam bio na Wimbldonu postaviću vam sutra slike . :mrgreen:

Pa svi ba lažu ovdje ,bogati šta fali ako si i ti ;) zna Begonja fato je neke prelaze u photoshopu rađene i tako to ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 jun 2011, 23:44

legenda reala je napisao/la:Pa svi ba lažu ovdje ,bogati šta fali ako si i ti ;) zna Begonja fato je neke prelaze u photoshopu rađene i tako to ;)

:lol: :lol: :lol: Oplakah..Begonja legenda foruma! IKONA! :lol:

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 26 jun 2011, 23:44

Iker C je napisao/la:Nema veze majstore, daj nam za sutra neke teniske parove. ;)
Necu ja vise postavljati,nije me bilo ovdje gotovo mjesec dana,imo godisnji,pa iso na baustelu,rijetko se kladio i ispo iz ritma :oops:
ManiacsThe je napisao/la:
Ovaj forum sve luđi i luđi :D Jedino te vadi ako si ti Volim_Liverpool 8-)

Šalim se drug, ja bih prvi popio kafu kod tebe na benzinskoj i lijepo se ispričao. Nemoj forume shvatati preozbiljno, ugledaj se na Begonju, njemu je ovo zajebancija, nešto kao hobi :D
Ma ja sam htjeo da makar ovdje izgradim neki renome,u stvarnom zivotu sam 0,nista me ne ide,samo kladionica,da me raja malo gleda ko neku licnost,naprimjer upola kao onaj Devil,ili Citizen-X,al sam sve sje.bo i ne zasluzujem da budem ovdje posto fkt ima fine raje.
I nisam Volim_Liverpol,i necu se ubiti,ako ni zbog ceg,onda zbog Jarmile Gajdossove,valjda cu za 5-6 godina usparat para pa da je vidim uzivo :evil:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 23:45

Nazalost, jedino rijesenje ti je da se ubijes.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 jun 2011, 23:48

Ma nisi brate nista sje*o..Sta si sje*bo ba?Neka te sa nama da kockamo i da se zezamo..Ovo je samo forum..Igrajmo se i zabavljajmo..

I molim te nemoj na sebe tako gledati,jer pretjerujes..Daj nam za Wimbledon parove da opletemo sutra :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2011, 23:48

ever je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa svi ba lažu ovdje ,bogati šta fali ako si i ti ;) zna Begonja fato je neke prelaze u photoshopu rađene i tako to ;)

fato kako su drugi u photoshopu pravili tikete i postavljali ovdje i to tiket ludi pravo ,pa je i Jaruga fato ,i prije je analitičar fato ove lažove isto :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jun 2011, 23:49

Edin TM87 je napisao/la:Nazalost, jedino rijesenje ti je da se ubijes.

Misliš :roll:

:mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 jun 2011, 23:50

legenda reala je napisao/la:
ever je napisao/la:

fato kako su drugi u photoshopu pravili tikete i postavljali ovdje i to tiket ludi pravo ,pa je i Jaruga fato ,i prije je analitičar fato ove lažove isto :mrgreen:

HAHAHAAHAHAHAHAH..Lazovi,lazovi,dohakacemo vam ! :P Nemojte da lazete kao Jaruga :mrgreen: :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 23:50

Evo vam parovi kad navaljujete:

Delpo 2
Berdich 1 hendikep
Llorda 2
Federer 1 hendikep
Kubot 2
Murray 1
Tomic 1
Tsonga 2

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 26 jun 2011, 23:51

hodža je napisao/la:

Haj ti prvi,pa javi jel boljelo?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2011, 23:52

kelner je napisao/la: ide,samo kladionica,da me raja malo gleda ko neku licnost,naprimjer upola kao onaj Devil,ili Citizen-X,al sam sve sje.bo i ne zasluzujem da budem ovdje posto fkt ima fine raje.
Razočaro si me da si reko hoćeš da budeš kao ja ili ,Begonja ,Ever :lol: :lol: ,nego ti hoćeš da budeš kao Stefan i Jaruga
Ovaj prvi Devil zvezdaš ti je obični kloc,a ovaj Citizen X ti je shupak ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 23:52

kelner je napisao/la:
hodža je napisao/la:

Haj ti prvi,pa javi jel boljelo?
Zavisi od smrti do smrti...

A legenda papak :mrgreen: Bi lajk mi 8-)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 26 jun 2011, 23:55

ever je napisao/la:

HAHAHAAHAHAHAHAH..Lazovi,lazovi,dohakacemo vam ! :P Nemojte da lazete kao Jaruga :mrgreen: :mrgreen:
kad sam ja lag'o dabogda mi sve pitchke sjele na facu ako je tako :mrgreen:

legenda reala je napisao/la:
kelner je napisao/la: ide,samo kladionica,da me raja malo gleda ko neku licnost,naprimjer upola kao onaj Devil,ili Citizen-X,al sam sve sje.bo i ne zasluzujem da budem ovdje posto fkt ima fine raje.
Razočaro si me da si reko hoćeš da budeš kao ja ili ,Begonja ,Ever :lol: :lol: ,nego ti hoćeš da budeš kao Stefan i Jaruga
Ovaj prvi Devil zvezdaš ti je obični kloc,a ovaj Citizen X ti je shupak ;)
jao jao jao sta sve co'ek nece dozivit :lol: :mrgreen:
bogum' ja bih upravu cim se ja javim opsta pizdarija nastane :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 26 jun 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jun 2011, 23:56

evo samo za @šankera

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.