Vrlo moguće, ipak si ti iz TorinaArogantni je napisao/la:mozda zato sto kone ne zanima FK Sarajevo i informacije o istom, dok vas sve zivo o FK Zeljeznicaru zanima i sve komentarisete, ne bi me cudilo da vecina vas zna vise o Zelji od mene...ekii je napisao/la:Nesto su nam se kone prepale,nema nesto da se jave samo onako poneki u mahovima naleti..![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta bi sa Bandovicem?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ja samo Juve simpatisem od stranih klubova, a za Zelju navijam i idem na utakmice istog...Svaku domacu a kad mogu i gostujucu...VanBasten je napisao/la:Vrlo moguće, ipak si ti iz TorinaArogantni je napisao/la:mozda zato sto kone ne zanima FK Sarajevo i informacije o istom, dok vas sve zivo o FK Zeljeznicaru zanima i sve komentarisete, ne bi me cudilo da vecina vas zna vise o Zelji od mene...ekii je napisao/la:Nesto su nam se kone prepale,nema nesto da se jave samo onako poneki u mahovima naleti..![]()
![]()
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jos se ne zna, volio bih da on dodje ali nije ni Emiraga losGazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Uspostavljen je i s njim kontakt. Ali izgleda da se nisu dogovrili. Mada se još ništa ne zna sigurno. Za Hadžiđulbića nije ništa zvanično potvrđeno.Gazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Možda nam se i Džemica vrati
Pa ljudi je li ovo mogućeeeeeeeeeeee
"SportSport.ba saznaje da bi večeras mogao biti postignut i konačan dogovor sa jednim od najboljih igrača Sarajeva u posljednjih desetak godina Alenom Škorom."
"SportSport.ba saznaje da bi večeras mogao biti postignut i konačan dogovor sa jednim od najboljih igrača Sarajeva u posljednjih desetak godina Alenom Škorom."
opušteno...Arogantni je napisao/la:Ja samo Juve simpatisem od stranih klubova, a za Zelju navijam i idem na utakmice istog...Svaku domacu a kad mogu i gostujucu...
zajebajem se ba
hilmo je napisao/la:Pa ljudi je li ovo mogućeeeeeeeeeeee
Aleneeee u **** te ljubim
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ovaj Hadzidzulbic ako vam dodje ima ce lijep docek na Grbavici.Prosle sezone se "zakacio" sa sjeverom i provocirao konstantno.Ne sumnjam da ce biti veseloVanBasten je napisao/la:Uspostavljen je i s njim kontakt. Ali izgleda da se nisu dogovrili. Mada se još ništa ne zna sigurno. Za Hadžiđulbića nije ništa zvanično potvrđeno.Gazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Ni ovaj nije loše....
[youtube][/youtube]
Samo da ne bude, posle velike nade dolazi još veće razočarenje...
[youtube][/youtube]
Samo da ne bude, posle velike nade dolazi još veće razočarenje...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nesto bi ti bilo kad nas ne bi spomenuoekii je napisao/la:Nesto su nam se kone prepale,nema nesto da se jave samo onako poneki u mahovima naleti..![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Hadzidzulbic je jako dobar golman,bice vam sigurno pojacanje..ako dovedete najavljene igrace,prije svega Skoru i zadrzite ostatak tima..uz jos 2 kvalitetna igraca mozete imati odlican tim i sigurno cete biti glavno favoriti za titulu u domacem prvenstvu..i vama svanulo:) ajd napokon...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jako ovo Sarajevo jbt
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver
Imamo strasan sastav, realno...jos Baneta zadrzat i rijesit sa Torlakom, Hadzijom i ostalima...te eventualno gledati jednog kreativnijeg veznog.
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver
Imamo strasan sastav, realno...jos Baneta zadrzat i rijesit sa Torlakom, Hadzijom i ostalima...te eventualno gledati jednog kreativnijeg veznog.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jes' to preš'o u optimiste, majketi?sarajlija89 je napisao/la:Jako ovo Sarajevo jbt![]()
Ajde, Evropa ako sta stignemo dobro i jeste, ali u prvenstvu je vrijeme da titulu donesemo na Kosevo i da napunimo glavni skver![]()
![]()
Misliš nešto ko Dedić birvaktile?Gazi je napisao/la:Ovaj Hadzidzulbic ako vam dodje ima ce lijep docek na Grbavici.Prosle sezone se "zakacio" sa sjeverom i provocirao konstantno.Ne sumnjam da ce biti veseloVanBasten je napisao/la:Uspostavljen je i s njim kontakt. Ali izgleda da se nisu dogovrili. Mada se još ništa ne zna sigurno. Za Hadžiđulbića nije ništa zvanično potvrđeno.Gazi je napisao/la:Sta bi sa Bandovicem?
Ne znam hoce li vam se ekipa uigrati do Evrope, hoce li sve doc na svoje mjestu u upravi...itd. Al u nasoj ligi sa ovakvim igračim kadrom fakat ste najozbiljniji konkurent za titulu!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma uvijek sam bio.
Ma mi uvijek imamo najbolju ekipu ili medju najboljim, ali...jbg. Bilo je tako i prije 2 godina pa i bez Evrope ostadosmo..
Moj "pesimizam" je vezan za Evropu iz objektivnih razloga, nama dobro poznatih, a ja sam jos i prosle sezone govorio da je Sarajevo igracki najbolja ekipa, bez obzira na sve. Sad smo jos jaci...
Skoro, Hadzija,kao provjereni igraci i golman dobar kao Hadzidjulbic ili neko drugi + prinove...
Zadzali kostur tima( valjda ce i bane ostati) i dozivjeli pozitivne kadrovske promjene.
Realno, daleko samo najbolja ekipa, valjda cemo to znati i kapitalizovati.
I da, imamo 12. igraca na Sjeveru, umalo da zaboravim.
SARAJEVO SAMPION
Ma mi uvijek imamo najbolju ekipu ili medju najboljim, ali...jbg. Bilo je tako i prije 2 godina pa i bez Evrope ostadosmo..
Moj "pesimizam" je vezan za Evropu iz objektivnih razloga, nama dobro poznatih, a ja sam jos i prosle sezone govorio da je Sarajevo igracki najbolja ekipa, bez obzira na sve. Sad smo jos jaci...
Skoro, Hadzija,kao provjereni igraci i golman dobar kao Hadzidjulbic ili neko drugi + prinove...
Zadzali kostur tima( valjda ce i bane ostati) i dozivjeli pozitivne kadrovske promjene.
Realno, daleko samo najbolja ekipa, valjda cemo to znati i kapitalizovati.
I da, imamo 12. igraca na Sjeveru, umalo da zaboravim.
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Morate priznati da nam za razliku od prošle sezone fali Alen Avdić, ipak je on skupio preko 25 nastupa u ligi, bio naš ponajbolji igrač. Škoro će se morati mnooogo potruditi da dostigne Alenovu formu . 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laganini1986, mosarajvosa83, ubipara, UltraNorth i 44 gosta.